2009 Nisan Anneleri buraya

amaaaaaannn eğleniyos işteeekaydirigubbakcemile3
kızlar slm ben başka biyerdeym geçmişide okuyamıyorum doğuran fln varmı...
var bacım varda ben pek tanımıorum

selam kızlar.....dr kontrolümüz vardı bizimde va çatı muaynemiz oldu ve sonuç sezaryan.....kendimi o kadar çok normale alıştırmışken sezaryanı duyunca biraz ürktüm ama ne yazıkki risk alamıyacağım için sezaryan olacak....bir aksilik olmazsa 30 mart pazartesi günü saat 9.00....
idil hanım 3.490 gr 52 cm .........

Allah analı babalı büyütsün canım.
gözün aydın darısı başımıza..

slmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş

çok sevindim sağlıklı olmanıza Allah Zeynep bebeği sağlıkla analı bablı büyütsün inşallah..

ayy neyseki martta olacak.maşallah kuzuna sende çok yorulmuştun artık.Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..

şenay herkes önüne geçti ayol pek muhabbete katılmayanlar patır patır doğuruyo biz böle yatalım anca malak gibi heheh

canım üzülme kendimi alıştırdım diye hangisi ikinizinde sağlığı için iyiyse o olsun
idilcikte kocaman olmuşşş maşallahhhh
peki duracakmıymış 30 marta kadar ben onu bilemedimCADIARZU

canım üzülme kendimi alıştırdım diye hangisi ikinizinde sağlığı için iyiyse o olsun
idilcikte kocaman olmuşşş maşallahhhh
peki duracakmıymış 30 marta kadar ben onu bilemedimCADIARZU

bende onu sordum şenay ya beklenmedik zamanda su gelirse sancı gelirse diye.....sancıyı çok şiddetli hissettiğin anda yada suyun gelince yemek yemeyi ve suyu kesip derhal gel dedi.....o zaman acil olarak alınacakmışım.....ama planlı olması daha iyi olur dedi.....be adam alsana şu kızı daha önce ama 39 dan önce hiç yapmazmış sezeryansüprizzzzz
bence beklemicek bu kız o günü

sana bişi sölimi başka dr git eğer sezeryan kesinse bu gün yatırır alır seni sen hem o stresi çekcen sancıydı nişandı suydu hemde sezeryanı saçma yaniii nstye girdinmi kaç çıktı sancılar

kızlar ben kaçayım makineye beyazları atayım malum iç çamaşırı değiştirmekten gına geldi..
zaten tek yapabildiğim ev işide bulaşık mak ile çamaşır mak ni yerleştirip boşaltmak hahahaaa
aaa hakkımı yemiyim sofrayıda kuruyom ama toplaması kocişe ait
herkesi muckluyorum.. görüşürüz.
kızlar bu arada arkadaşım bugün 41 haftasını doldurdu kız çatlıcak ama doğuramıyo dua edinde bugün artık sancılansın.
malum devlet hastanesi sezeryanda yapmıyoki kurtulsun...

Allah herkesi sağlıkla sıhhatle biranönce kurtarsın inşallah:Saruboceq:

sana bişi sölimi başka dr git eğer sezeryan kesinse bu gün yatırır alır seni sen hem o stresi çekcen sancıydı nişandı suydu hemde sezeryanı saçma yaniii nstye girdinmi kaç çıktı sancılar

nst ye girmedim canım keyfi yerinde gözüküyor dedi.....başka doktor fikri çok kasıyor çünkü bende gestasyonel şeker olduğu için dahiliye doktoru ile birlikte yürütecek doğumu...şimdi baştan hikayemi dinlicek biri olması lazım......

bugün doktora gittik kızlar son kontrole gene sancım hiç çıkmadı bebeişim gayet iyiymiş son kez yüzünü gördük bakalım... haftaya cumartesi 8.30 da epidural sezeryana karar verdik, yani haftaya bu saatlerde allah kısmet ederse kızım kucağımda olacak inşallah..

hadi bakalım hayırlısı:1hug:

oh oh maşallah bitmiş canım artık hiçbişey kalmamış 1haftacık nedirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…