2009 Nisan Anneleri buraya

balonlar beni uçurmuyor ayıptır sölemesikaydirigubbakcemile3
ayyyyyy sen iyice kopardın beniiii alemsin kız sultan ucan balon alırıs sanaa
spıral ne kadar sonra takılır acaba,,, acıtır mı ???
bildiğim kadarıyla ilk adetini görünce takıyolar

yok cnm acıtmıyormuşbende taktırcam kısmetse
ben kararsızım yaaa içinde bişey öyle metal bide ipi varmış sarkan

selam kızlar. ben de gece kuşuyum. çoğu kişinin sezeryan tarihleri belli olmuş. hayırlısı olsun. ne kadar çok sezeryan oldu değilmi?önemli olan bebişlere sağlıkla kavuşmak.
kızlar ben çok ama çok hastayım bursasu sıra senden sonra ben de galiba. sen de daha tam iyileşemedin ama.
bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım. ıhlamur-bal,bal-limon-sıcak su, salep içtim, portakal kivi yedim ama akşama kadar iyice şiddetlendi. boğazım çok kötü konuşamıyorum bile. burnum da tıkandı. hapşırıp duruyorum. napçam ben şimdi nasıl geçecek ya bu arada doğum başlarsa. naparım.

geçmiş olsun alyecim .
benimde gece acıkmalrım oluyo bazen yoğurt veya salata yiyorum mideme zara vermesin bu saatte diye

ayy cnm tıpki benim gibi olmuşun bende öyleydim bugün konuşamyordum bile sesim çıkmıyordu
ıhlamur a bal ve limon koy iç
bide bademi döv tuzsuz bademi balla karıştır ye boğazın için
çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda ii leşirsin yaa

canım bu çok pis bi salgın bak 10 gün oldu ben anca altatıyorum hatta halen burnum tıkalı ne yazıkki ilaçsız geçmiyo melet mutlaka dr gitmelisin

ya akşam yemeği yemedim
tatlı şey istemiyorum bıktım zaten bal yiye yiye zavallı oğlum yeni sakinledi valla tatlı tatlı coştu çocuk

geçmiş olsun alyecim .
benimde gece acıkmalrım oluyo bazen yoğurt veya salata yiyorum mideme zara vermesin bu saatte diye
canım çok sağol

valla sorma güzelim. çok kötü.temizliğe kaptırdık kendimizi böyle oldu heralde.
canım ıhlamur bal denedim ama bi daha limonla deniyim. kabuklu badem vardı onu da deniyim. olmadı gargara burun spreyi falan kullanıcam napıyım. geçen hastalandığımda dr izin vermişti. geçmezse salı dr.a gidicem zaten ne yapacağıma o karar verir. tekrar sağol şekerim.

bu saatte üşenmezsem tost yapıp yiyebilirsin

aliye ben doktora gittim cnm
parol verdi ağrı için asist diye bi toz şurup öksürük için
bide buğu sptil verdi nefes çekmem için
mutlaka doktora git hemen geçmiyor çünkü
bide karbonat varsa evinde bir bardak suya 1 çay kaşığı dök o suyla gargara yap mikropları öldrürür

canım bu çok pis bi salgın bak 10 gün oldu ben anca altatıyorum hatta halen burnum tıkalı ne yazıkki ilaçsız geçmiyo melet mutlaka dr gitmelisin
yapma şenaycım ya. yandık o zaman. valla bu arada doğum falan olursa bebekte de bişey olur diye korkuyorum.
geçen arkadaşım doğum yapmıştıya,doğduğu gibi bebeğin kanında enfeksiyon çıktı.anneden geçti dediler. anne hasta değildi ama. yavrucak doğduğu gibi sabah akşam iğne oldu. çok stres oldular. öyle olur diye korkuyorum. hayırlısı bakalım.
normalde ben çok hasta olurum. hamileliğimi hastalanmadan atlattım diye seviniyodum. son anda tutuldum. keşke daha önce olsaydı

öksürük yok şimdilik, ağrılar da dayanabilir seviyede. tek burnumu açmam ve boğaz ağrımı geçirmem lazım. karbonatla gargara yapayım bari. buğu septil yerine de burun spreyi kullanıcam mecbur. ya komik olucak ama kabartma tozu karbonat yerine geçermi

aynı durumdayız canı normalde bende çok marazlıyımdır ama gebelikte tık yoktu hatta alerjik rinitim var sürekli ilaç kullanmam gereken o bile depreşmedi çok mutlu oluyodum ama 10 gün önce vurdu benide salgın ne menem bişeyse:çok üzgünüm:

gecmiş olsun aliye...ay bursasuya üzülürken sen de kapıldın... valla bende de hapsuruk ve burun akıntısı var ama direniyom hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…