2009 Nisan Anneleri buraya

gercekten bu nisan anneleri hep sezeryancı olduk...normal bekleyecek çok yok herhalde...didem mi biliyorum ben sadece

gecmiş olsun aliye...ay bursasuya üzülürken sen de kapıldın... valla bende de hapsuruk ve burun akıntısı var ama direniyom hayırlısı
ayy cnm sende dikkat et bak kendine hepimiz dökülüyoruz

valla cnm kekte pastada geçerde bunda geçermi hiç bilmiyorum

bursasu oksuruk devam ediyorsa ayva cekirdeği iyi geliyor diyorlardı..ister kaynattığın ıhlamurun içine at istersen oylece yut

kızlar ben kaçar,,,
herkese tatlı uykular,,
hastalara bol şifalar diliyorummm
sağol canım

evet gerçekten fena salgın. herkes şiddetli geçiriyo.

gecmiş olsun aliye...ay bursasuya üzülürken sen de kapıldın... valla bende de hapsuruk ve burun akıntısı var ama direniyom hayırlısı
sağol canım. aman inşalah o kadarla atlatırsın

gercekten bu nisan anneleri hep sezeryancı olduk...normal bekleyecek çok yok herhalde...didem mi biliyorum ben sadece
ben de bekliyorum normal doğumu bakalım hayırlısı yine de

ayy cnm sende dikkat et bak kendine hepimiz dökülüyoruz

valla cnm kekte pastada geçerde bunda geçermi hiç bilmiyorum
kaydirigubbakcemile3 öyleyse bi deniyim ben. ölmem ya.
tekrar çok teşekkürler ilginiz yardımınız için. ben tavsiyeleri uygulamaya gidiyorum. herkese iyi geceler. iyi uykular

gece sapığı iş başında..uyudum bu saatte kalktım iyice manyaklaştım ben..

İnşallah hemen sancısı gelirde sağsalim kurtuluş arkadaşın canım.İyice daralmıştır kızcağız artık.

canım bugün kesin suni sancı vericez demişlerdi pazartesiye atmışlar pazartesi günü 41+2 oluyo yazık valla..

eşiniizle ne zamandır birlikte olmuyorsunuz?

birlikte oluyoruz..kesmedik yok öyle bişey dr yasak felan demedi bize..

canım sen niye iyileşemedin kıyamam sana..
en yakın zamanda iyileşirsin inşallah :Saruboceq:

harbi ya nasıl koruncaz hiç düşünmedim hap içemeyiz

ayy bunu bende düşünmedim evlenir evlenmez hamile kaldım lohusalıktan kalkmadan bidaha hamile kalmayayım sakın:1shok:

bende normal yapıcam kısmetse zaten bebişim küçük sezeryana gerek yok gibi.
ama har hafta nst deyiz bebeğe bişey olmadığı sürece sezeryan yok,yalvarsamda yapmaz zaten sezeryan düşmanı adam..

uuyyuuyyaammııyyoorruumm benneyaptımki kulaklarımdaki basınçtan uğuldamasından delirmek üzereyimmmm -tatlicadiarzu-

günaydın ilk sabah kuşu ben miyim acaba. paza pazar deli dicekler bana :) geçmişe bakayım dün hiç giremedim çatladım meraktan

benim de geçen gece hep regl ağrısı gibi ağrım oldu. arada bir yine oluyor. birden aa regl olucam diye düşünüyorum sonra hamile olduğum aklıma geliyor, tırsmaya başlıyorum. artık doğsun da istiyorum ama hafif ağrı sancı olduğunda da korkuyorum. hayırlısı olsun napalım olacak artık bi şekilde dışarı çıkacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…