ayy cnm sende dikkat et bak kendine hepimiz dökülüyoruzgecmiş olsun aliye...ay bursasuya üzülürken sen de kapıldın... valla bende de hapsuruk ve burun akıntısı var ama direniyom hayırlısı
öksürük yok şimdilik, ağrılar da dayanabilir seviyede. tek burnumu açmam ve boğaz ağrımı geçirmem lazım. karbonatla gargara yapayım bari. buğu septil yerine de burun spreyi kullanıcam mecbur. ya komik olucak ama kabartma tozu karbonat yerine geçermi
sağol canımkızlar ben kaçar,,,
herkese tatlı uykular,,
hastalara bol şifalar diliyorummm
evet gerçekten fena salgın. herkes şiddetli geçiriyo.aynı durumdayız canı normalde bende çok marazlıyımdır ama gebelikte tık yoktu hatta alerjik rinitim var sürekli ilaç kullanmam gereken o bile depreşmedi çok mutlu oluyodum ama 10 gün önce vurdu benide salgın ne menem bişeyse:çok üzgünüm:
sağol canım. aman inşalah o kadarla atlatırsıngecmiş olsun aliye...ay bursasuya üzülürken sen de kapıldın... valla bende de hapsuruk ve burun akıntısı var ama direniyom hayırlısı
ben de bekliyorum normal doğumu bakalım hayırlısı yine degercekten bu nisan anneleri hep sezeryancı olduk...normal bekleyecek çok yok herhalde...didem mi biliyorum ben sadece
kaydirigubbakcemile3 öyleyse bi deniyim ben. ölmem ya.ayy cnm sende dikkat et bak kendine hepimiz dökülüyoruz
valla cnm kekte pastada geçerde bunda geçermi hiç bilmiyorum
İnşallah hemen sancısı gelirde sağsalim kurtuluş arkadaşın canım.İyice daralmıştır kızcağız artık.
eşiniizle ne zamandır birlikte olmuyorsunuz?
selam kızlar ben geldim
hala kendimle uğraşıyorum iştahım gitti
karnım aç bişey yiyemiyorum
bi kocakarı ilacı uygulyorum şu an bala tuzsuz badem dövdüm öyle yemeye çalılşıyorum
baydı beni ya
harbi ya nasıl koruncaz hiç düşünmedim hap içemeyiz
gercekten bu nisan anneleri hep sezeryancı olduk...normal bekleyecek çok yok herhalde...didem mi biliyorum ben sadece
ben normal bekliyorum... tabiii son durum ne olur bilemiyeceğim.....gercekten bu nisan anneleri hep sezeryancı olduk...normal bekleyecek çok yok herhalde...didem mi biliyorum ben sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?