ben normal bekliyorum... tabiii son durum ne olur bilemiyeceğim.....
habersiz bırakma bizi tuğçeslm kızlar ben geldim,2 kez nst ye bağlandım gözetim altındaydım şimdi eve geldim sancım var ama açıklığım yok 2kez kan geldi dr biraz daha bekliyelim kanaman artar veya sancın dahada fazla olursa alırız dedi zaten normal zamanımda yaklaştı tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız değişik bir durum oılursa yine yazarım sizde bebişlerinizde yani hepimiz Allah a emanet olalım giremessem merak etmeyin doğumum olursa Allah ın izniyle habersiz bırakmam öpüyorum hepinizi
maşallah canım almışsın bebişini ne güzel kucağınaben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.
ekimcim maşallah zeynepeslmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş
aaa ayşede burdaymış
tam kapatıyordum
ben de normal istiyorum,şimdilik de herşey normal için uygun görünüyor ama,genelde son anda dr lar bir numara yapıp sezeryana çeviriyorlar gibi geliyor bana.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi.
gunaydın kıslar...gece ruyamda kızımın odasını düzenledim ...beyaz ve yeşildi..gece dua edip atmıştım rabbim hayırlısını ver diye...yeşilde hayırlı derler ..yani ne bileyim oyle iste ...siz iyi misiniz
ben de normal istiyorum. çok şükür gayet sorunsuz geçti herşey. normal olmaması için bi neden yok ama ben de son anda doktor korkutup sezeryan yapıcak die çok korkuyorum.
doğum hikayelerini filan okuyunca mesela hep son anda risk almamak için doktorlar sezeryana alıolar sinir oluyorum onları okuyunca.
insan o anda panikle karşı da koyamaz.off doktoruma güvenmek istiyorum bu konuda ama emin olamıyorum
kızlar bişey sorcam buhar makinesi alıcam da soğuk üfleyenmi sıcak üfleyenmi almam gerek ne faaarkı var
sizce?
kızlar bişey sorcam buhar makinesi alıcam da soğuk üfleyenmi sıcak üfleyenmi almam gerek ne faaarkı var
sizce?
soğuk alıcan canım benim öyle diyo dr larkızlar bişey sorcam buhar makinesi alıcam da soğuk üfleyenmi sıcak üfleyenmi almam gerek ne faaarkı var
sizce?
soğuk alıcan canım benim öyle diyo dr lar
annemle koçişin teyzesi bende evi kaldırdılar bilgisayar düzeneğim bozulmuştu anca kavuştum rahatıma salondan çıktılar ayy çok garip duygu bütün ev ayakta ben seyrediyorum evimi temizlemeyi bile özledim beeekafamçokkarıştı
soğuk alıcan canım benim öyle diyo dr lar
annemle koçişin teyzesi bende evi kaldırdılar bilgisayar düzeneğim bozulmuştu anca kavuştum rahatıma salondan çıktılar ayy çok garip duygu bütün ev ayakta ben seyrediyorum evimi temizlemeyi bile özledim beeekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?