2009 Nisan Anneleri buraya

ben normal bekliyorum... tabiii son durum ne olur bilemiyeceğim.....

ben de normal istiyorum,şimdilik de herşey normal için uygun görünüyor ama,genelde son anda dr lar bir numara yapıp sezeryana çeviriyorlar gibi geliyor bana.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi.

habersiz bırakma bizi tuğçe
dua ediyorum ben de sana ve hepimize

maşallah canım almışsın bebişini ne güzel kucağına
ya bi daha uğrarsan şu sıkıntı işini anlatsana
bebek nasıl ve niye sıkıntıya giriyomuş sen nasıl anladın

slmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş
ekimcim maşallah zeynepe
demek uslu bi bebek üzmüyo annesini aferin ona
aaa ayşede burdaymış

tam kapatıyordum

ay geçmişteydim şirvancım görmedim yazdıını

gunaydın kıslar...gece ruyamda kızımın odasını düzenledim ...beyaz ve yeşildi..gece dua edip atmıştım rabbim hayırlısını ver diye...yeşilde hayırlı derler ..yani ne bileyim oyle iste ...siz iyi misiniz

ben de normal istiyorum,şimdilik de herşey normal için uygun görünüyor ama,genelde son anda dr lar bir numara yapıp sezeryana çeviriyorlar gibi geliyor bana.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi.

ben de normal istiyorum. çok şükür gayet sorunsuz geçti herşey. normal olmaması için bi neden yok ama ben de son anda doktor korkutup sezeryan yapıcak die çok korkuyorum.
doğum hikayelerini filan okuyunca mesela hep son anda risk almamak için doktorlar sezeryana alıolar sinir oluyorum onları okuyunca.
insan o anda panikle karşı da koyamaz.off doktoruma güvenmek istiyorum bu konuda ama emin olamıyorum

hayırlara vesile olsun canım rüyan
evet yeşil görmek iyidir derler

ben de duyuyorum öyle şeyler,en büyük mazeret de bebek alnını kaldırdı,normal olmaz diyorlarmış,ya da suyu azaldı falan..işin kötüsü onca sancıyı çekip bide üstüne sezeryan olmak olmalı,baştan sezeryan olurum öyle olacağını bilsem,en azından sancı çekmem,günümü bilir,gider olurum.

iyuksel rüyan hayırlı olsun cnm yeşil görmek ii deerler
bende normal istiyorum ama hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle olsun demek en mantıklısı

kızlar bişey sorcam buhar makinesi alıcam da soğuk üfleyenmi sıcak üfleyenmi almam gerek ne faaarkı var
sizce?

kızlar bişey sorcam buhar makinesi alıcam da soğuk üfleyenmi sıcak üfleyenmi almam gerek ne faaarkı var
sizce?

sağol canım..cümlemizinki hayırlı olsun inşallah..

buhar makinesi konusunda dr. bize soguk üfleyeni alın demişti..bildiğim kadarıyla sıcak bakteri üretiyormuş ...zaten bebeğin yanında soguk üfleyeni alın dedi

Soğuk yöntemle buharlaştırma yöntemi yanma riskini önler.

daha önceden de soğuk daha iyi die duymuştum ama sebebini çok iyi hatırlamıyorum,Chicco nun vardı,cumhuriyet caddesinde AKDEM var,orada çokçok uygundu fiyatı.

ben almadım buhar makinesi ama soğuk tavsiye ediyo doktorlar.
iyükselin de dediği gibi sıcaklar mikropların taşınmasına yardımcı oluyomuş

sizce?

ben soğuk iyonizerli aldım weewell die bi markanın ya bu buhar makinesi şu işlere yarıyo 1 havayı nemlendirip havadaki mikroplara yapışıo aşağı inio ağırlaşan mikroplar dolayısiyle bebişl solumuyo o mikropları. 2. ve en önemlisi kuzmuzun ağzı burnu ve minik akciğerleri soluduğu hava sayesinde hep nemli kalıo ve gelecekte astım ve solunum yolu rahatsızlıkları oluşumu minimum a inio. soğuk buhar makinesi şu açıdan daha iyi bilioruz ki sıcakta mikroplar daha rahat ürüo gerek yok yani.

sizce?
soğuk alıcan canım benim öyle diyo dr lar
annemle koçişin teyzesi bende evi kaldırdılar bilgisayar düzeneğim bozulmuştu anca kavuştum rahatıma salondan çıktılar ayy çok garip duygu bütün ev ayakta ben seyrediyorum evimi temizlemeyi bile özledim beeekafamçokkarıştı

kızım bırak yapsınlar ne güsel
kaç defa böle olcak sanki tadını çıkar ohh

Ne güzel işte,keyfini çıkarmak lazım bu günlerin.Bebişler geldikten sonra oturacak zamanımız olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…