2009 Nisan Anneleri buraya

onun çözümünü bulduk anneme ddim sen beni ameliyathaneye kadar sokma ağlak bi insansın dayanamam dedim bi babamı görücem. eşim de kendininkileri tembihledi ameliyattan önce gelmiicekler. ama hastane tamm bir curcuna olacak o ayrı.

ohh miss meyveli ne güzel severim

evet aynen öyleydi şirvan 2 hafta öncesine kadar tüh yaa bi de benim öğürürken altımdan bebek çıkacak gibi oluodu. ama acaba zehirlendin mi sen gülüm ya.

şirvanın misafirleri vardır yine sedirli odada

gelmiş kız yazık en sonunda şirvancık da telef olmuş

şirvan bu aylarda kusmalar tekrar başlayabilirmiş..bir de eger senin bebiş (benimki gibi ) mideye basıyorsa da kusma yapar

ne zehirlenmesi kız,, korkutma beniii,,,,,

şirvan bu aylarda kusmalar tekrar başlayabilirmiş..bir de eger senin bebiş (benimki gibi ) mideye basıyorsa da kusma yapar

valla bilmiyorum bende okumuştum, birde çiçeği bildiğim için korkmadım..

bursasu, benanber, ceyo16, chveneburi, cicekcicek+, etoprak, iyuksel+, köfte:)), oslem1907, roseberry, sapphire+, şen_ay+, ŞİRVAN+
kalabalığız maşallah

çiçeeeeeeeeeeeek ya şu avatardaki kim yaw
değiştir senin resminden sonra bu ayı cık hiç çekilmiyor valla güzel yüzün daha iyiyidi yaw

bu arada bişey sorcam küveti doldursam girsem sizce bi zararı olurmu sıcak suyla rahatlasam şöyle ooooooohhhhh

valla ben arada dolduruorum küveti hiçbişey olmuo oğlumda ılık suda yüzmüş oluo:)

şirvan doktoruna sorsaydın madem kebapçıdan sonra ööle oldun acaba yediin bişeyle mi ilgisi var die düşünüo insan. onun dışında bu haftalarda bulantı ve kusma olabilio da yani ben yaşadım bi süre gıcık bi durum

geçmiş olsun mıhtarrr..allah korusun ya ne zehirlenmesi...birlikte yemek yediğin insanlarda da var mı benzer belirtiler..zehirlenme olsa onlarda da olması lazım.. yağlı falansa ağır gelmiş olabilir..yinede ihmal etme dr. una sor..

dur bakalım yarın nasıl bir hal sergileyeceğim...

duruma göre doktoru ararım....

ben yatım biraz dinledim... yarın görüşmek üzere.....

yok canım zehirlenme değil,, ,abartım biraz kebab yemeğiii...,

acılı falann ağır geldi herhalde:.......

her neyse ben kaçar

yapmaaaaa özellikle çok sıcak suyla kasları fazlasıyla gevşetebiliyomuş

kızlar nationalı açın çok güzel belgesel var bebekler hakkında herşey
koca bağırdı izleyemiyorum onlarda oha yani hemen nefes almayan bebek koydular koçiş bana çok kızdısenağlama
dur bakalım yarın nasıl bir hal sergileyeceğim...

duruma göre doktoru ararım....

ben yatım biraz dinledim... yarın görüşmek üzere.....
canımcım zehirlendimi ne oldu anlamadım merak ettim şimdi

sultancım seni mi kırıcam hemen deiştiriorm avatarımı:)
saol cnm benim
a.s.:1hug:

şenya ya salya sümük ağladım biliyomusun çok kötü oldum bebek mosmor olmuştu nefes almıyodu
o arada annesin,de gösteriyodu kadında bekliyodu ağlıypdu çok kötüydü
öyle böğürmüşümki ağlarken kocam geldi mutfaktan
bende değiştirim belgeseli
ama Allaha şükür bebek yaşadı nefes aldısenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…