2009 Nisan Anneleri buraya

iyi akşamlar herkese,ya bişey soracağım sancı girdiğinde bıçak saplaması gibi mi oluyor,yoksa hafif ağrılar şeklinde mi?bide siz sancı başlar başlamaz hastaneye gitmeyi mi düşünüyorsunuz,yoksa belli bir süre sancılar düzene girinceye kadar evde mi kalacaksınız?

amaaaan ne dıım evet başından aşkın şenay evet dedığın gıbı bır sürü şey düşünüyoruz cevabını bılmedığımız ve öğreneceğımız çıçekte benım aslında asıl derdüm adam değıl yanındakıde adama çaktırmamaya çalışsamda ıster ıstemez yapıyorum ışte ahhh ahhh,şeytan ınsan aklına bır sürü şey getıırıyor kovsanda gıtmıyor ışte benımkınınde bazen ışgüzarlığıyla bırleşınce ben dellenıyorum ışte elımde değıl

slm kızlar
ay kendimden nefret ettim yaa valla
yazmak bile istemiyom keyfinizi kaçırmamak için
çok negatifim
sizi seviyorum

hah al bi depresyon vakası daha valla aynıyız sultan hepimiz:)

hiiç bi fikrim yok bu konular hakkında ühühühühüh

:) ooof offf anlıyıorum canım Allah yardımcımız olsun hepimizin

kızlar iyi akşamlar....

ben geldim bugün yorucu birgün oldu araba bakmaya gittik malum oğlum gelince geniş araba lazım eskiden bebek düşünmediğimiz için coupe araba almıştı eşim bana neyse karar verdik hem doğum günü hediyem olacak ben 1 nisan doğumluyum oğlumda 10 nisan olcak inşallah bugün acayip şişlik var ellerimde ve ayaklarımda ayaklarım odun gibi oldu kalas ta diyebiliriz ellerimde çok acıyor aman oğlum iyi olsunda çekecem artık

heh ii bari delirmemişim herkes aynı halde
ya bahar geldi güneş açsın ya kuşlar ötsün sabahları camı açayım mis gibi hava girsin kış kış yeter artık valla
şu veletler de gelsin artık

kızlar herkes depresyonda galiba valla bende gün içinde 50 farklı kadın oluyorum ve cinlerim hep eşimden gözüküyor ve ağlamak ne güzel bişey diyorum normal mi acaba geçer mi bu durum allah yardımcımız olsun....

ya bahar geldi güneş açsın ya kuşlar ötsün sabahları camı açayım mis gibi hava girsin kış kış yeter artık valla

sultancım eve güneş giriyorda pencereyi açınca havada geliyor ama yetmiyor içim kış ne oldu bize yaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hadi bakalım hayırlısı olsun:)

evet yaaaaaaaaaaaaa az kaldı bizim bebişler baharı getirecek:)

geçmiyor günleeeeeeeeeeeeeeeerr:)

şeker senin bebişe daha baya var,bence ,gelse artık moduna geçme şimdiden,hiç geçmez olur günler yoksa
Ama hava durumu da etkiliyor insanı tabi,bir gün yağmurlu,birgün güneşli,dolayısıyla biz de farklı modlara giriyoruz gün içinde.

çiçek avatarını ne diye değiştidin kızım ya bu da kim :))
şenay açtım cnm senin ilgi alanın ikizler var ondan sonraki programda bebekler hakkında herşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…