sabah bugidi54 mail göndermiş sizlerle paylaşım dedim....
Adam bir dükkâna girer ve bir kova, 10 kg.lık bir boya,
bir kaz ile iki tavuk alır. Satıcı aldığı malzemeleri
dükkanın dışına kadar taşımasına yardım eder. Adam tüm bu yükleri eve
kadar nasıl taşıyacağını düşünürken yanına yaşlıca bir
kadın yanaşır ve bir adres sorar. Adam cevaplar;
- Orayı biliyorum yürüyerek gidebiliriz, benim evime
çok yakın ama bu yükleri nasıl taşıyacağımı düşünüyorum.
- Çok kolay, der yaşlı kadın. Boyayı kovanın
içine koy ve bir elinle tut; iki tavuğu da koltuk altlarına yerleştir,
diğer elinle de kazı tut der. Adam yaşlı kadının dediği gibi yapar. Eve
doğru yürürlerken adam;
- Şurası biraz kestirme ordan daha çabuk varırız.
- Olmaz, der yaşlı kadın. Ya o tenhada beni duvara
dayayıp eteğimi kaldırıp bana tecavüz edersen?
- Yapma kadın, bu kadar yüküm var. Allah aşkına
bunları bırakıp bu dediklerini nasıl yaparım saçmalama. Kadın;
- Kazı yere koyarsın, kovayı üstüne kapatır boyayı da kovanın üstüne koyarsın. ..
Adam sorar :
- Tavuklar ne olacak ?
-Tavukları ben tutarım.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmerhaba bursasu soyledıgın yer burasıydı sanırım.:) yenı oldugum ıcın tam cozemedım kusura bakma..
hadi bakalım 1 nisan oy maşallah sende ikiz olmasına ragmen maşallah cok dayandınnnnnnneveeeeeeeeeet şimdi gelelim sıpalarıma ve bana dr amcamız çok hastaydı fazla kıyamadım pek azarlayamadım
ama dedim yanlış yaptınız beni hafta hafta oyalamakla oda dediki ben seni her hafta doğurmamış gördükce şaşırıyorum zaten bende bilemiyorum ne zaman olacağını ama tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum üzülme dedi her tel çaldığında şenay hanım doğuruyo heralde diyorum dedi ayyy seviyorum dr umu yaaa:1hug: dedimki bu çocuklar bu günde doğmadı kesin koç olacaklar ben yengeçim dedim yengeç en iyi annedir daha ne istiyosun dediii
neyseeeeeeeeeee gelelim diğer mevzulara
1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğum tarihimizzzzzzzz
tabi daha önce bişi olmazsa birdahaki kontrol çarşamba günü olcak yani 25 martta cumayı beklemicez sonraki çarşambada sezeryan 37+4 oluyo sanırım
kan falan süper çıktı demirim hep düşük çıkıyodu demir ilacını portakal suyuyla almak pekmez yemek kırmızı ete yüklenmek bide her gün yumurta yaradı aynı dertten muzdarip olanlara duyrulur
doğurayım diye ölen ben dr tarih verince sucluluk hissettim elli kere sordum sağlıklı olurlar bişi olmaz dimi diye sezryan tarihimizde en az 3 kilo olmalarını bekliyorum dedi dr semirmiş sıpalarayy çok uzun oldu ama çok heyecanlıyım affedin
süper göbişdelikafaduldenfoto diye başımın etini yiyenlerrr alın bakalım buda foto
komşularda diyor temızlık yaparken dogurcann eheheheinşallah bu kilolar böyle kalırsa depresyondayııııııııııııııııııııım olurum valla
urla kafayı yemiş kızımm yerleri silerken doğuracak
sağol tatlım
ben normalde 95 kullanıyodum şimdi 100 leri aştık ama göbeğe bakınca böyle görünüyolar düşün artık halimi
bunları hayırlı birer insan olarak yetiştirebileyimde yeter istemem artık
maşallah CAN BEYEkızlar geldim selamlar geçmişe giriorum şimdi
oğluş 2900 gram olmuş nst de 2 kasılma çıktı 80 e çıktı indi 2 kere doktor düzensiz olduğu için çok fazla öenmsemedi ama bu haftadan sonra doğum sancısı tutsada durdurmam doğumu farketmez dedi. bakalım bu kdr işte
hayırlı haberle gelırsın inşallaahKızlar ben kacıyorumm,görüşürüz pztsı,yarın gezıcezhihoyyyt,pztsı prensesi görücezz,insallah hersey yollundadır...kendınıze ıyı bakınn,öptum cokk
ay bende yaptırcam bakım bakalım ne zaman korkuyorum carsamba gidince doktor yarın gel demez inşallah demzde ne bileyım yaaherkesler kaçmış yada biz geç kaldık....doktordan iyi haberlerle gelenlere maşallah
can beyinde baranında kiloları çok güzel......şenay senide tebrik ediyorum kapmışsın günü.......
bende bu akşam kişisel bakımımı yaptırdım rahatım çok şükür......
yarın çatı muaynem var biraz can sıkıcı ama ne yapalım ......bakalım neler dicek doktor amca.....
herkesi öpüyorum........a.s.
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgunaydiiin cicek gozunaydin buyutmussun bebegi cnm darisi basima
aklimdayken yaazayim herkesi Tugce hayirli haberlerle donersin insallah cnm
sirvan ve senay sizin haberler iyi cok sevindim senaayy ogrendin artik tarihi geri sayim baslasin :))))
bende dun dr daydim 34+0 2300 gr 44 cmherseye normal dedi dr.simdilik epidural normal bi terslik cikmazsa..
valla ilk kez guzel seyler sooledi kil dr um boyunun uzunlugu falan ii dedi bana kolay normal yapacagimi dusunuyomus bi de sancilanip hastaneye gelir gelmez epidurali vurdurtuyomus neden aci cekesin ki dedi bayaa rahatladim :)) 38. haftada cati kontrolumu yapacak o zaman belli olur kesin.nst de normal cikti sanci falan yook
ay dogurmamışsın aklım sendeydi hafta sonu iiyi olmana sevındımslm kızlar ben geldim,2 kez nst ye bağlandım gözetim altındaydım şimdi eve geldim sancım var ama açıklığım yok 2kez kan geldi dr biraz daha bekliyelim kanaman artar veya sancın dahada fazla olursa alırız dedi zaten normal zamanımda yaklaştı tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız değişik bir durum oılursa yine yazarım sizde bebişlerinizde yani hepimiz Allah a emanet olalım giremessem merak etmeyin doğumum olursa Allah ın izniyle habersiz bırakmam öpüyorum hepinizi
maşallah 8. annemızde geldiiiben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.
aynen kocaman bir kahverengiiiiiiiiiiiiiiiiiişimdi fark ettimde göğsümdeki kahverengi kısım acayip genişlemiş büyümüş ya
göğsümün yarısı kahverengi olmuş
bende dün akşam doguruyorum sandımmmBu arada hafif hafifte olsa varolan sancılarımla ben hala buradayım. Dün gece doğurucam diye aklım çıktı:)) Neyseki atlattık, benim sıpada artık kesin koç burcu olcak babası gibi
Evden çıkmıyorum, tüm hazırlığımız tamam dua ederek bekliyorum. Bu belirsizlik çok sıkıcı ama! Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsina.s.
sabah bugidi54 mail göndermiş sizlerle paylaşım dedim....
Adam bir dükkâna girer ve bir kova, 10 kg.lık bir boya,
bir kaz ile iki tavuk alır. Satıcı aldığı malzemeleri
dükkanın dışına kadar taşımasına yardım eder. Adam tüm bu yükleri eve
kadar nasıl taşıyacağını düşünürken yanına yaşlıca bir
kadın yanaşır ve bir adres sorar. Adam cevaplar;
- Orayı biliyorum yürüyerek gidebiliriz, benim evime
çok yakın ama bu yükleri nasıl taşıyacağımı düşünüyorum.
- Çok kolay, der yaşlı kadın. Boyayı kovanın
içine koy ve bir elinle tut; iki tavuğu da koltuk altlarına yerleştir,
diğer elinle de kazı tut der. Adam yaşlı kadının dediği gibi yapar. Eve
doğru yürürlerken adam;
- Şurası biraz kestirme ordan daha çabuk varırız.
- Olmaz, der yaşlı kadın. Ya o tenhada beni duvara
dayayıp eteğimi kaldırıp bana tecavüz edersen?
- Yapma kadın, bu kadar yüküm var. Allah aşkına
bunları bırakıp bu dediklerini nasıl yaparım saçmalama. Kadın;
- Kazı yere koyarsın, kovayı üstüne kapatır boyayı da kovanın üstüne koyarsın. ..
Adam sorar :
- Tavuklar ne olacak ?
-Tavukları ben tutarım.
kız köfte nerdesin sen yahu
inşşevet artık 3 kişi çıkıcaz ama tatile hihihih
kızlar ben bir kahvaltı yapım,,,
sabah 6 da süt içtim diye , bugün biraz geçiktim...
evden yumurta haşladım getirdim.. beyaz peynirde var...
inşşdüşününce çok heyecanlı ama bi okadarda soru işareti geziyo heryerde
bende ençok doğumdan sonra kayınvalidemler gelicek ona sinir oluyorum dayabamayıp herkesi evden atarım diye korkuyorum -tatlicadiarzu- normalde anlaşamıyoruz lohusa halimle ne olur bi fikrim yokÇok üzgünüm çoook
bendede aynı dert var ne yazıkki yeni barıştık biz bunlarla ama o kdr yüzsüzlerki doğumdan sonra hep gelirler bebeğime falan karışırlarsa die korkuyorum. bi de ben çok tersliorum artık bunları offf Allah hayır etsin bi şekilde halledicez bu problemleri.
yada üzülsünler darılsınlar umursamiicaz biz çocuumuzu kitaplara ve doktorumuza göre büyütüyoruz fazla karışılmasını istemioruz diicez ki ben diicem bunu baştan. ister krize girsin ister çıldırsın umrumda deil
haklısın bencede en baştan söylemek lazım.benim kayınvalide sen bakamassın çocuğa hasta edersin biz geliriz kırkın çıkana kadar kalırız diyip duruyo kabus gibi :S hatuna annem gelicek diyorum annen ne bilcek ki bi seni doğurmuş ne anlar çocuk bakmaktan dedi şok oldum yüssüzlük dibe vurdu : ( onlar yüzünden eşimle sorun yaşamaya başlıyorum ençok koyanda o oluyo.
oha çok ayıp canım tepene çıkarma bunları ne demekmiş insan kendi bebeğini hasta eder mi hiç ve annene nasıl laf sööleyebilio. canım kocana yansıtmadan o söölüosa sana kırıcı şeyler sende sööle
ne demekmiş canım de kendi bebeğimi hasta falan etmem layıkıyla bakarım herşeyi öğrendim ben artık işler sizin zamanınızdaki gibi değil dersin
ben çıkarmıyorumda çıkasıları geliyo benneyaptımki . valla gelicekler diye stres basıyo doğum tarihini alınca hemen söylemiycem zaten doğsun ondan sonra söyleriz en azından bi kaç gün geç gelirler
inş bunuda atlatıca m
sonrada bebeişide alıp tatile gitmek istiyorum
beni anladığın için tşk ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?