2009 Nisan Anneleri buraya

:jeyyar:

merhaba bursasu soyledıgın yer burasıydı sanırım.:) yenı oldugum ıcın tam cozemedım kusura bakma..
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi bakalım 1 nisan oy maşallah sende ikiz olmasına ragmen maşallah cok dayandınnnnnnn

foto diye başımın etini yiyenlerrr alın bakalım buda foto
süper göbişdelikafadulden

komşularda diyor temızlık yaparken dogurcann ehehehe

maşallah CAN BEYE
Kızlar ben kacıyorumm,görüşürüz pztsı,yarın gezıcezhihoyyyt,pztsı prensesi görücezz,insallah hersey yollundadır...kendınıze ıyı bakınn,öptum cokk
hayırlı haberle gelırsın inşallaah

ay bende yaptırcam bakım bakalım ne zaman korkuyorum carsamba gidince doktor yarın gel demez inşallah demzde ne bileyım yaa
gün verır diye düşünüyorum versinde ona göre yapayım işlerımı

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay dogurmamışsın aklım sendeydi hafta sonu iiyi olmana sevındım

maşallah 8. annemızde geldiii

şimdi fark ettimde göğsümdeki kahverengi kısım acayip genişlemiş büyümüş ya
göğsümün yarısı kahverengi olmuş
aynen kocaman bir kahverengiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende dün akşam doguruyorum sandımmm

sag belime gelen aralıklı agrılardan doguruyorum zannettım
ama dün cok gezdık kocişleee ondandır dedim gece uyumuş allahtannnnnn

uykuya doymadım ben yaaaaa

cocuk olunca ne yapcazzzzdelikafaduldendelikafadulden

günaydın güzel anneler
yatakta dönememekten yorulup çıktım bende
en nefret ettiğimde gece tuvalete kalkmak yataktan göbüşü taşıyamıyorum :ecrin_bebek:

delikafadulden

delikafaduldendelikafadulden
şirvan koptum
kızlar ben 37+1 olmuşum oy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bana beeeee

ben yıne gecmişe dönüyoum

kızlar ben bir kahvaltı yapım,,,

sabah 6 da süt içtim diye , bugün biraz geçiktim...

evden yumurta haşladım getirdim.. beyaz peynirde var...

evet artık 3 kişi çıkıcaz ama tatile hihihih
inşş düşününce çok heyecanlı ama bi okadarda soru işareti geziyo heryerde
bende ençok doğumdan sonra kayınvalidemler gelicek ona sinir oluyorum dayabamayıp herkesi evden atarım diye korkuyorum -tatlicadiarzu- normalde anlaşamıyoruz lohusa halimle ne olur bi fikrim yokÇok üzgünüm çoook

bendede aynı dert var ne yazıkki yeni barıştık biz bunlarla ama o kdr yüzsüzlerki doğumdan sonra hep gelirler bebeğime falan karışırlarsa die korkuyorum. bi de ben çok tersliorum artık bunları offf Allah hayır etsin bi şekilde halledicez bu problemleri.
yada üzülsünler darılsınlar umursamiicaz biz çocuumuzu kitaplara ve doktorumuza göre büyütüyoruz fazla karışılmasını istemioruz diicez ki ben diicem bunu baştan. ister krize girsin ister çıldırsın umrumda deil

haklısın bencede en baştan söylemek lazım.benim kayınvalide sen bakamassın çocuğa hasta edersin biz geliriz kırkın çıkana kadar kalırız diyip duruyo kabus gibi :S hatuna annem gelicek diyorum annen ne bilcek ki bi seni doğurmuş ne anlar çocuk bakmaktan dedi şok oldum yüssüzlük dibe vurdu : ( onlar yüzünden eşimle sorun yaşamaya başlıyorum ençok koyanda o oluyo.

oha çok ayıp canım tepene çıkarma bunları ne demekmiş insan kendi bebeğini hasta eder mi hiç ve annene nasıl laf sööleyebilio. canım kocana yansıtmadan o söölüosa sana kırıcı şeyler sende sööle
ne demekmiş canım de kendi bebeğimi hasta falan etmem layıkıyla bakarım herşeyi öğrendim ben artık işler sizin zamanınızdaki gibi değil dersin

ben geçen annemle anlaştım kocamın yanında anneme dedimki. anne bak anlaşalım doğumdan sonra bana geliceksin ebbeğe zırt pırt karışma bebişin herşeyi bana ait sen sadece yemek falan yaparsın yardım edersin dedim. tamam kızım sen nasıl istersen sizler akıllı okumuş çocuklarsınız herşeyi biliosunuz artık zaten gözüm karkada kalmaz çok iyi anne baba olacaksınız dedi.

yarın öbürgün aynı şeyi kaynanama da söölediğimde eşim diicekki aa o kendi anasını da karıştırmıo kendi annesi anlayışlı demelkki benim anamda bi çirkeflik var sadece benim anama uyuzluk yapmıo hakikaten kendi yetiştirmek istio dicek.

evime geldiim sonunda herkese günaydın kızlar..dün hiç bakamadım neler olmuş bi bakayım önmeli bişii var mı

ben çıkarmıyorumda çıkasıları geliyo benneyaptımki . valla gelicekler diye stres basıyo doğum tarihini alınca hemen söylemiycem zaten doğsun ondan sonra söyleriz en azından bi kaç gün geç gelirler
inş bunuda atlatıca m
sonrada bebeişide alıp tatile gitmek istiyorum
beni anladığın için tşk ederima.s.

köfte bak onlar artık senelerin kaşarlanmış karıları zart die sööleyip eziveriolar insanı. bende artık kaşarım burası benim evim bu adam benim kocam bu da benim evladım modumdayım. bunlara başını öne eğen gelin olmamak lazım. o düşünmeyip hamile halinle sen bebeğini hasta edersin diebiliosa sende ona asıl bebeğe en iyi anası bakar kimseye veremem ben bakıcam demeyi bilceksin ne demek yani biz taşıyıcı anne miyiz?
onalara mı doğuruoruz bunca cefayı çekip al ben doğurdum senin olsun ben uzaktan severim mi diicez? tabiiki hayır. koy tavrını baştan.

aynı dertten muzdaribim ben kaynaamın 2 alt katında oturuodum 3 ay önce çok büyük kavgalar oldu taşındık daha geçen ay barıştık. şimdi arayı düzeltmeye çalışılarki yeni eve sızsınlar ama ben izin vermem bu sefer maymun gözünü açtı. seni çok iyi anlıorum çünkü beni çok ağlattı bu reziller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…