2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy günaydın bu arada kusura bakmayın balıklama daldım a.s.
canım nasıl oldun sen iyimisin

uan benden önce doğurmayın artık heee

:hooray::hooray::hooray:

en iyi annesi bakar çocuğuna sapıtmasınlar ay seninkide katıldı manyak kaynanalar kulubüne hiç canını sıkma böyle arızalı tipler için yeri gelince lafını koy bu ne bee oğlu pırlantaymış sanki gelinler ana baba çocuğu diil töbe töbe:mymeka:

konuştuk arkandan ama öyle dedikmi hatırlamıyorum kızdınmı sen:uhm:

yok bacım ya o sırf cimrilikten ne gerek var deyip duruyo
zaten evlenirken gelinliğe bile ne grek var demişti eskiden gelinlikmi varmış kaydirigubbakcemile3

bizde böyle eskiycemzmi :icecream:
sen de ver kaynananın telini bacım serabınkini seninkini çiçeğinkini üst üste koyup ölee ...... töbe töbeeeeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

günaydın arkadaşalr.
yeni haftaya başladık bakalım hayırlısyla.bu haftadan sonra nisan anneleri seri üretime başlar zannımca :))

sabah sabah kaynanalara veryansın ga.
iysiniz..galiab biz o konuyu hallettik.eşim annesini arayıp doğumdan sonra 15 gün sen 15 gün kayınvalidem gelir.sonrasında biz kendimiz halledecez.yanımızda birilerinin olmasını istemiyoruz demiş.kayınvalidem biraz mırın kırın etmiş ama kalamayacağını anladı.yupppiiiiiiiiiiiiiiii

kızarmıyım be gebeş..............................yerim sizi ben.........

günaydın arkadaşalr.
yeni haftaya başladık bakalım hayırlısyla.bu haftadan sonra nisan anneleri seri üretime başlar zannımca :))

evet bu hafta başlanıyor artık yapragın dökümleri........... ehehehe
hem işe bakıom hem sizeeeeeeee

bu arada ŞıRVAN geçmiş olsun.kızım kebep falan ağır gelir tabii.benim midem 2 haftadan beri kötü.az fazla yesem banyodayım.bebek aşağı inince biraz rahatlıcakmışız ama inmedimi ki caba bu yaramazlar aşağı.hiç anlamıyorum nersi neremde

:lepi: sizi seviyorummm

günaydın arkadaşalr.

valla öyle görünüoki topik şenlenicek patır patır çıkıcak bütün veletler:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ya nasıl bi heyecan var anlatamam.dün bi tanıdık karnın aşağı inmiş.2 haftayı bulmaz doğurursun.sezeryana gerek yok dedi.tırstım galiba.ben hep 38. haftanın içinde doğum oalcak diye şartladım kendimi.yarın kontrolüm var abaklım doktorumuz ne diyecek.

off canım ya o mide yanması dün gece beni mahvetti iki bardak süt içtikten sonra ancak kendime gelebildim valla...

günaydın arkadaşalr.
sana da günaydınnnn... bizim bebişler çok akıllı çıktı gerçekten çoğu nisan bebişi olacak bence.. aferin onlara:lepi:
bu arada herkese günaydın, gece uyku tutmadı saat 4.30 kalktım yaprak sarması sardım, kociş bi ara uyandı yanıma geldi ve sen artık iyice manyadın valla şu 5 günü hayırlısıyla atlataydık artık diyor... şimdi evde kadın var temizliğe, yarında annem geliyor, bende dedim nasıl olsa uyunmuyor bari buzluğa bişeyler atayım dedim napayımmmm...iyice sardım bencede sürekli ya bugün doğurursam diye etrafı düzenli tutuyorum sabahın köründe yemeğimi filan hazırlıyorum ki ters bi durumda işler kalmasın...artık doğumdan sonra evi bişeyler götürecek nasıl olsa şimdiden yapmakta fayda var

galetea yorma canım kenidin ya.5 günün kalmış tadını çıkar kitap oku film izle ne bilim kendinle ilgilen.

ya varya benimde salak bi psikolojim var he şimdi dr tarih verene kadar ben her sancıda ahada doğuruyorum diye gece kaç defa koçişi kaldırdım sürekli kafamda ahada doğuruyorum fikri
şimdi dr tarih verdiya sanki Allahın emriymiş gibi herzamankinden fazla sancılanmama ve bu sancılar gittikce doğum sancısına daha çok benzemesine rağmen hiiiiiiiç doğumu kondurmuyorum kendime sanki hamile diilim yada 1 nisana kadar doğurmam imkansızmış gibi delimiyim neyim yaa

1 Nİsana kadar doğumları yasaklıyorummmm

şenay kızıyor :)))) delikafadulden delikafadulden

sıkın dişinizi - ikizler çıksın bir ondan sonra dökülüverinn

elini vurmuşken benimkinide hallediversene bacumkaydirigubbakcemile5

hahah tamam hatta bütün şehirlerarası yollardaki benzincilerin tuvaletleriine yazmak lazım:)

ayy onların laflarına göre panik yapma bana her gören doğumun çok yakın dio ama doktor hiiiç ööle demio doktorlar bilio

offf bu ayaklı ultrasonlar beni öldürecek valla... benim karşı komşuda iki hafta önce aynı şeyi dedi hala bekliyorum bak... insanı strese sokuyolar boş yere... çok biliyorlar sanki ne yani biz boş yeremi doktorlara o kadar para veriyoruz... tanıdıklar zaten doğuştan kadın doğum doktoru...ne kadar doğurmamıza meraklı insanlar varmışta bizim haberimiz yokmuş

hava çok can sıkıcı.kızım da hıçkırıyo yerim ben onu ya.hıçkırınca kendimi iyi hissediyorum.garantim gibi oldu.
sultan demişti ki hıçkırıyorsa dah bi hafta daha varmış doğuma.doktoru söylemişti di mi bursasu.

aaay şenay koptum doğru söze ne denir onlar da bişii diyememiştir sırnaşık şey

anam delirdin mi sen ya :bbo: ne sarması sabah sabah bırak tadını çıkar son günlerin yat uzan sinemaya git evide ne götürüyosa götürsün valla hatta yemekleri kocuşun yapsın boşver tadını çıkar ne bu kadar yoruyosunuz kendinizi kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…