ben geçen annemle anlaştım kocamın yanında anneme dedimki. anne bak anlaşalım doğumdan sonra bana geliceksin ebbeğe zırt pırt karışma bebişin herşeyi bana ait sen sadece yemek falan yaparsın yardım edersin dedim. tamam kızım sen nasıl istersen sizler akıllı okumuş çocuklarsınız herşeyi biliosunuz artık zaten gözüm karkada kalmaz çok iyi anne baba olacaksınız dedi.
yarın öbürgün aynı şeyi kaynanama da söölediğimde eşim diicekki aa o kendi anasını da karıştırmıo kendi annesi anlayışlı demelkki benim anamda bi çirkeflik varsadece benim anama uyuzluk yapmıo hakikaten kendi yetiştirmek istio dicek.
aynı dertten muzdaribim ben kaynaamın 2 alt katında oturuodum 3 ay önce çok büyük kavgalar oldu taşındık daha geçen ay barıştık. şimdi arayı düzeltmeye çalışılarki yeni eve sızsınlar ama ben izin vermem bu sefer maymun gözünü açtı. seni çok iyi anlıorum çünkü beni çok ağlattı bu reziller.
ohh afiyet olsun tatlım
ohh afiyetler olsun güzellikler hihoyyyt
ben geçen annemle anlaştım kocamın yanında anneme dedimki. anne bak anlaşalım doğumdan sonra bana geliceksin ebbeğe zırt pırt karışma bebişin herşeyi bana ait sen sadece yemek falan yaparsın yardım edersin dedim. tamam kızım sen nasıl istersen sizler akıllı okumuş çocuklarsınız herşeyi biliosunuz artık zaten gözüm karkada kalmaz çok iyi anne baba olacaksınız dedi.
yarın öbürgün aynı şeyi kaynanama da söölediğimde eşim diicekki aa o kendi anasını da karıştırmıo kendi annesi anlayışlı demelkki benim anamda bi çirkeflik varsadece benim anama uyuzluk yapmıo hakikaten kendi yetiştirmek istio dicek.
sevdim bu fikribende uygulamaya geçireyimkaydirigubbakcemile5
evime geldiim sonunda herkese günaydın kızlar..dün hiç bakamadım neler olmuş bi bakayım önmeli bişii var mı
kıyamam yaa
bizimkiler başka şehirdeler Allahtan ama geldiklerinde yetiyo bıraktıkları izleri kapatmak uzun zaman alıyo.sırf moral bozucu benim oğlum pırlanta elinden alıverirler sayıklayıp duruyo tam hasta :s
bide iyilikle baksa anlıycam ama biliyorum ki sonunda hep ben baktım bebeğe diycek beni kötüliycek herkese gerçi kimse umrumda değil ama insanın huzurunu kaçırmaya yetiyolar.eşimde yazıktır torunlarının yanında olmak istiyolar biraz onlara anlayışlı ol deyip duruyo dahada sinir oluyorum.daha bebek için bi kere demedilerki bişeye ihtiyacınız varmı
oda aldık ne gerek var bebeğe odamı alınır demekten başka bişi yaptıkları yok
sinir geldi bak şimci sabah sabah başka bişi konuşalım en iyisi hihoyyyt
kıyamam yaa
bizimkiler başka şehirdeler Allahtan ama geldiklerinde yetiyo bıraktıkları izleri kapatmak uzun zaman alıyo.sırf moral bozucu benim oğlum pırlanta elinden alıverirler sayıklayıp duruyo tam hasta :s
bide iyilikle baksa anlıycam ama biliyorum ki sonunda hep ben baktım bebeğe diycek beni kötüliycek herkese gerçi kimse umrumda değil ama insanın huzurunu kaçırmaya yetiyolar.eşimde yazıktır torunlarının yanında olmak istiyolar biraz onlara anlayışlı ol deyip duruyo dahada sinir oluyorum.daha bebek için bi kere demedilerki bişeye ihtiyacınız varmı
oda aldık ne gerek var bebeğe odamı alınır demekten başka bişi yaptıkları yok
sinir geldi bak şimci sabah sabah başka bişi konuşalım en iyisi hihoyyyt
eskilerin lafı : doğmamış çoçuğa donmu biçilir,,,
maşallah göbişineeeeeeeeeeeeeeedoğurmadan göbeeeemi ekliyim dedim:CüvCüv:
Febbre Nem Verici - Mavi Hazneli
kızlar bakın bundan aldık bugün
Bu piskopat anneler beni deli ediyo yaaaa sabah sabah açıyorum elli tane aan çocuğuma puan ver mesajı bende bu mesajı yolladım çok mu kötüyüm ben bilemedim ama zaten uykusuzluktan cinlerim tepemde bide sıpalarına manyakca puan isteyenlerle uğraşamam nedire ya ,ahada aşadaki mesajı yolladım
bu ne sacma bi olay yaaa Allah Allah yani bütün site 1 haftadır siz sizin gibi takıntılı tiplerin aman çocuüuma puan ver sacmalıklarıyla uğrasıyor çocuğunu güzellik yarışmasına sokacak kadar güveniyosan güzelliğine paşa paşa sokar sonucu beklersin güzelse çocuğun millet oy verir değilse milletten oy isteyerek kendinimi kandırcan yani nedir yaa
evet urla napalım delilerle uğraşmak zor iş:)
denizden haber alan varmııııı ne yapıyor acabaa
ya bide ikiz annesi vardı bi tane daha o ne alemmlerde acabaaaaaaaaaaa
eskilerin lafı : doğmamış çoçuğa donmu biçilir,,,
haklısın...
kimdi o bilmıyorum alıntı yapmıştım....
haftasonu arkamdan konuşmuş yok adamın üstüne atlar azgın falan diyeeeeeeeeeeee
artık tık yok.....................
kendimi iş göremez ilan ettim...................
kocişte kıyamam artık bişi demiyorr eeeeeeeeeeee yeter artık son aya girdik..........
benım agrılar var kızlar korkuyorum acıkcasıııı
allahıma dua eduıyorum oglum zamanında gelsinn
bu haftada bıtsınnnnnnnnnn haftaya gelsinnnnnnnnnn
öylede olucak herhaldeeeee
migdemde yanma var cok felakettt
hakılısınnnnnevet urla napalım delilerle uğraşmak zor iş:)
eşiniizle ne zamandır birlikte olmuyorsunuz?
evet seni beklerken herkes başladı dökülmeyeeemeraba sekerler gec kaldık bugun ama cok gezmekteydik
daha yeni eve geldik
söle bir gecmişe baktım
masallah sezeryan günleri belli oluyooooo
benden önce doguracaklar daha cokkkk gidiiii::::::)))))
neyse fazla kalamıyacagım
merak etmeyn dedimmm
mutlu rüyalar görün sekerlerrrr
saglıcakla kalınnnn
buldum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiurla duysa ne nazı beaaa der ben atlıcam herifin üzerine dersırnaşık şey
spiralleharbi ya nasıl koruncaz hiç düşünmedim hap içemeyiz
6 ay sonra takılıyormuş diye duydummmspıral ne kadar sonra takılır acaba,,, acıtır mı ???
gecmiş olsunselam kızlar. ben de gece kuşuyum. çoğu kişinin sezeryan tarihleri belli olmuş. hayırlısı olsun. ne kadar çok sezeryan oldu değilmi?önemli olan bebişlere sağlıkla kavuşmak.
kızlar ben çok ama çok hastayımbursasu sıra senden sonra ben de galiba. sen de daha tam iyileşemedin ama.
bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım. ıhlamur-bal,bal-limon-sıcak su, salep içtim, portakal kivi yedim ama akşama kadar iyice şiddetlendi. boğazım çok kötü konuşamıyorum bile. burnum da tıkandı. hapşırıp duruyorum. napçam ben şimdi nasıl geçecek ya bu arada doğum başlarsa. naparım.
maşallah bebegineeeeeeeegünaydınlar ve güzel pazarlar..
geçmişi bitirdim geldim...azanlar var sankiiii :)))
dün dr.daydık bizde 1 ay aradan sonra..sağlık ocağındakiler kanın 5.5 ayyy çok düşük diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı ama benim dr. yooo o kadar da düşük değil bu aylarda normal dedi...kan hacmi arttığından yoğunluğu azalıyormuş..emir beyimiz 2650 gr olmuş, boyuyla ilgili bişey söylemek doğru olmaz dedi yaklaşık ölçüm alıyoruz zaten boyu önemli değil dedi..bizde peki öyle olsun dedik ne diyelim di mi ama(( hem ikinizde uzunsunuz uzun olur oğlunuzda düşünmeyin bunu dedi.. nst ye bağlandık, sacı falan çıkmadı...20 lerde falandı rahim değerleri..ama nstde emir çok komikti ya eşimle öldük gülmekten..kalbi dk. da 140 atarken dışardan yabancı bi ses duyuyo, korkudan kaçacak yer arıyo..kalp atışları birden 180 e fırlıyo..hoca ezan okuyo bizimki panik..amma ödlek olacak bu sıpa, tabansız :))))) martın 31 inde 37 hafta oluyo, gel raporunu al dedi..normalde 15 gün sonra gel demişti ama biz 31 inde gelmişken muayenemizide olalım dedik..peki dedi..çatı muayenesi yapmadı, ona uyuz oldun..ülen 8 oldum ben epilasyon yapıcam diye, şimdilik gerek yok bi sonraki muayenede yapalım dedi..herşey gayet normal gidiyo bakalım, eğer muayenede de sorun çıkmazsa normal doğum yapıcaz bakalım.. bizim efenin gelmeye hiç niyeti yok, suyu falan bol maşallah..
bizden haberler bu kadar..en son be n doğuracam galiba, kapanışı yapıcak benim ödlek sıpa :)))
evinize gelmişsinizzzzzzzz maşallah canım yaaa oh güzeldir şimdi melegin kolarındaaat.ederim canm benm darısı senn başına olsn inşş :Saruboceq:
Bu piskopat anneler beni deli ediyo yaaaa sabah sabah açıyorum elli tane aan çocuğuma puan ver mesajı bende bu mesajı yolladım çok mu kötüyüm ben bilemedim ama zaten uykusuzluktan cinlerim tepemde bide sıpalarına manyakca puan isteyenlerle uğraşamam nedire ya ,ahada aşadaki mesajı yolladım
bu ne sacma bi olay yaaa Allah Allah yani bütün site 1 haftadır siz sizin gibi takıntılı tiplerin aman çocuüuma puan ver sacmalıklarıyla uğrasıyor çocuğunu güzellik yarışmasına sokacak kadar güveniyosan güzelliğine paşa paşa sokar sonucu beklersin güzelse çocuğun millet oy verir değilse milletten oy isteyerek kendinimi kandırcan yani nedir yaa
gene iyi gittin yeni almış iş göremezlik raporu ben ne zaman aldığımı bile unuttum
sanırım uzun bi sürede izin ne zaman kalkar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?