elaekin die ikizler var,onların ortalaması da 10 acaba ortalamaya mı bakılıyor,kaç kişiden oy geldiğine mi?
kızlar
JOHNSON's baby iyiki dogdun seti var bimde 27 martta
bebek yagı 200ml
bebek şampuanı 200 ml
pişik kremi 100 ml
yenidogan vucut şampuanı 300 ml
yenıdogan ıslak havlu 64 adet,,,,
paketin içinde bunlar var
FİYATI:17,95 tl
nasıl sizce
AYAKLI ULTRASON MU EHHEHHEHEHE
aslında bende bazen az bilgi vermesinden yakınıyorum ama
banada güven veriyor. En azından gereksiz birşeyi sırf hastaneye para kazandırmak için yaptırmayacağını düşünüyorum.
şirvan ya napalım kafayı yedik işte o salak kızın dışındaki bebeklere puan verioz ki o kazanamasın die muahahah
tekrar ekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şirvan denizi tekrar arasana beeeeeeeee
gebeş karı neden acmıyor teliii
kız sen 40.haftaya giriyorsun yaaaaaaaaa
ya bence de çook ucuz bu set ben geçen gün baktım galiba bu sete 23 mü neydi yanlış hatırlamıyosam ama bende sebamed istiyorum da gerçekten pahalı
sebamed şampuan ve vücut yağı ve pişik kremi tanesi 15-16 diye biliyorum ama almadım daha
ya bence de çook ucuz bu set ben geçen gün baktım galiba bu sete 23 mü neydi yanlış hatırlamıyosam ama bende sebamed istiyorum da gerçekten pahalı
sebamed şampuan ve vücut yağı ve pişik kremi tanesi 15-16 diye biliyorum ama almadım daha
15 -16 ya bulunca al bacım ben 19 dan aşağı veermedim hiçbirine
sebamed - nımune için mail atanlar,,,
geri dönüş oldumu ????????????????
ee daha pazar günü kipada sebamed şamp. 16 tl di.ama pişik kremi ve vücut yağı yoktu onu da başka bi yerden sormuştum valla 16 ydı en fazla..
herkese vermiyelim bariii,,
bir bebek belirseydiniz hepimiz ona yüklenseydik...
Hatta biz o bebek adına her siteye mail gönderlim,, bizim dışındakilerde oylaşın...
şenayın düşmanı - bizim düşmanımız...
canım fiyatı iyiii, ben de bu setten aldım..
Mabi bir çantanın içinde.. .ama ben 20 küsürlü bir fiyata almıştım diye hatırlıyorum...
saat biraz geçsin ararım...
Herkes bizim gibi erkenci olmaya bilir.....
evet canım ,ay dur heyecan yaptım yine,benin normal doğumla bile son tarihim 2 Nisan,heran beklemedeyim yani!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?