2009 Nisan Anneleri buraya

ay bizim onunla günlerimiz aynıydı,ama o sezeryan olacaktı,hatta sezeryan gününe de daha vardı sanki öyle hatırlıyorum.

ay kızlar ben cok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaa

yarın doktora gidicez ya

gün verırse ben artık uyuyamammmm
heyecandan

şenayyy seninki banad< meaj atmış bak mesaj bu

kim uğraşıyo kardeşim ya ala alaaa....sardınız başıma.evladımla ilgilenmediğimi nerden biliyorsun ya hayret bişey ya.sabah sabah sinirlerimi oynatıyorsunuz.size ne ne ilgilendirir 3 kişi olarak.hem beddua olayına gelince haksız insanların bedduasının kabul olacağını sanmıyorum..karnı burnundaysana insanlarla dalaşmaz oturur paşa paşa.gelip o bana sataştı canım....iiyyiii oku istersen bi...

aaaaaaaaa
rumelili biliyodum yaw oda bu sabah aklıma gelmişşti
süper ya Allah analı babalı büyütsün

ana rumelilidiye sonunda dogurttukkkkkkkkkkkkkk

oy maşallah ay bu hafta topik cok şenli ehehehehehehehe

allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnnnnn

şirvan saat 10,30 erken degil şu denizi bi araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay ben de çıkıp bir banyo yapayım,heran gelebilir die çok yemek bile yemiyorum,lağman falan yapılırsa die.alakası var mı bilmiyorum ama,sancılar tutunca yemeyi içmeyi kesin die duymuştum.

süper valla rumelili ye çoook sevindim, inşallah bi avazda kurtulmuştur......
en son doğuracaklardan birisi benim 1 mayıs görünüyor benim günüm, hepiniz o zamana doğurmuş olacaksınız ne güzel.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…