ay ben de çıkıp bir banyo yapayım,heran gelebilir die çok yemek bile yemiyorum,lağman falan yapılırsa die.alakası var mı bilmiyorum ama,sancılar tutunca yemeyi içmeyi kesin die duymuştum.
kız çıkınca da madende çalıştırmıcaz hoşşkaydirigubbakcemile3çıkarlar mı hiç ekmek elden su gölden:)
kim diyo beeeeeeeeeeeeeekızlaaaaaaaar
rumelili doğum yapmışşşşhihoyyyt
yok yok öyle bi rahatlıyoki insan süper bişi tarih almakay kızlar ben cok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaa
yarın doktora gidicez ya
gün verırse ben artık uyuyamammmm
heyecandan
ruh hastası kızım bu varya kompleksli bana erken doğurursun diyen kadından ne bekliyosunşenayyy seninki banad< meaj atmış bak mesaj bu
kim uğraşıyo kardeşim ya ala alaaa....sardınız başıma.evladımla ilgilenmediğimi nerden biliyorsun ya hayret bişey ya.sabah sabah sinirlerimi oynatıyorsunuz.size ne ne ilgilendirir 3 kişi olarak.hem beddua olayına gelince haksız insanların bedduasının kabul olacağını sanmıyorum..karnı burnundaysana insanlarla dalaşmaz oturur paşa paşa.gelip o bana sataştı canım....iiyyiii oku istersen bi...
kızlar 2 günden beri bıçak saplanması gibi vajende acı hissediyorum ya
valla tırsıyorum bende hele bu doğuanları görünce
bu arada sorcam sorcam unutuyorum
ya benim kaarnım bazen mekik çekmiş gibi ağrıyor durduk yerde hemen oturma ihtiyacı hissediyorum
sizede oluyrmu
ya benim kaarnım bazen mekik çekmiş gibi ağrıyor durduk yerde hemen oturma ihtiyacı hissediyorum
sizede oluyrmu
sizede oluyrmu
al benden de o kadar....
Gereksiz yere test yaptırmadı...
Mesala ben hiç nst bağlanmadım orda,, sorduğumda ben burdan bakıyorum dedi,,
doğru yanlış bilemiyeceğim tabiii..
Sen sezeryan mı - normal mı olacaksın..
oh son kontrolede gıttınızz yani....amanınnnn rumelili de doğum yapmış, içimizden biri daha eksildi, pazartesi sezeryana girecekti beklememiş ufaklık... neyse darısı bize inşallah... benim 4 günüm kaldı, bugün son nstye girdim doktorum cumartesiye kadar gelmez merak etme diye garanti verdi, inşallah bekleriz o güne kadar...
bu arada şenaycım takma şu manyak karıyı yaaaa.... ya okudukça ben sinirden ölüyorum, gidip yoluvericem bi taraflarını haaaaa.... salak kadın kimlerle uğraşıyo farkında değil henüz....
aynen tekmeler tavan yaptıharbi geldimi idilcik ay benim sıpalarda heyecan yaptı tekme üztüne tekme yiyom heeehihoyyythihoyyyt
aynen canım normmal rahim doguma hazırlanıyor aniden bi saplantııııııııııkızlar 2 günden beri bıçak saplanması gibi vajende acı hissediyorum ya
sizede oluyrmu
dun su isim mevzusu yuzunden eşimle malesef tartıştık herhalde o yuzden oldum...ay bu adam valla beni oldurecek yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?