2009 Nisan Anneleri buraya

ay ben de çıkıp bir banyo yapayım,heran gelebilir die çok yemek bile yemiyorum,lağman falan yapılırsa die.alakası var mı bilmiyorum ama,sancılar tutunca yemeyi içmeyi kesin die duymuştum.

ay canım yaaaaaaaa bende hergün korkuyorum artık vallaaa

yap banyonu bi ferahla.............

çıkarlar mı hiç ekmek elden su gölden:)
kız çıkınca da madende çalıştırmıcaz hoşşkaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaaaar
rumelili doğum yapmışşşşhihoyyyt
kim diyo beeeeeeeeeeeeee

ay kızlar ben cok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaa

yarın doktora gidicez ya

gün verırse ben artık uyuyamammmm
heyecandan
yok yok öyle bi rahatlıyoki insan süper bişi tarih almak
ruh hastası kızım bu varya kompleksli bana erken doğurursun diyen kadından ne bekliyosun

Allah analı babalı büyütsün. ınşallah doğumu kolay olmuştur
Çok güzel ya şimdi doğurdu ve hepsi bitti. bebğini kucağına aldı.
böyle gün saymak daha zor geliyor
Hepimizin kolay kurtulması ümidiyle

kızlar 2 günden beri bıçak saplanması gibi vajende acı hissediyorum ya
valla tırsıyorum bende hele bu doğuanları görünce
bu arada sorcam sorcam unutuyorum
ya benim kaarnım bazen mekik çekmiş gibi ağrıyor durduk yerde hemen oturma ihtiyacı hissediyorum
sizede oluyrmu

selam kızlar.....ay rumelili doğum yapmış coook sevindim...inşalah her ikisi de iyidir....hey maşallah bu hafta beşi bir yerde yaparız gibi geliyor...hafta başından 3 oldu baksanıza...

Bu arada ben su bebeklerden iki uc tanesine 10 verdim..merve ninkine 1 ama hatun cidden hasta yahu....

amanınnnn rumelili de doğum yapmış, içimizden biri daha eksildi, pazartesi sezeryana girecekti beklememiş ufaklık... neyse darısı bize inşallah... benim 4 günüm kaldı, bugün son nstye girdim doktorum cumartesiye kadar gelmez merak etme diye garanti verdi, inşallah bekleriz o güne kadar...
bu arada şenaycım takma şu manyak karıyı yaaaa.... ya okudukça ben sinirden ölüyorum, gidip yoluvericem bi taraflarını haaaaa.... salak kadın kimlerle uğraşıyo farkında değil henüz....

dr bana bıçak saplantılarının doğuma hazırlık olduğunu söylemişti,bişey yok yani,bende de oluyordu,ara ara oluyor hala.

aynen ben de oluyor sanki yırtılacak gibi bir sancı bir de ben de karnımda greginlik de başladı....

bu arada hani sen akşama kadar yoktun bacım..iyileştin dimi:içelim:

sevrey üzülme cnm benimde 27 nisan gibi gözüküyor
ama her an doğurcakmış gibi hissediyorum aşağım kurcalanıyor gibi

sağol iyuksel iyileştim sayılır sen nasılsın
yaw salak perdeciler akşam gelcekti sabah 9:30dan beri perdeci bekliyodum
şimdi geldiler kendimi odaya kapattım yoksa sinirden ikisinide yolacam :))

kızlar gece 3 te bir uyandım ellerim ve ayaklarım şişmiş elimi kapatamıyorum...daha once hiç odem olmadıdım...dr. takdir ederdi beni ama gece şok oldum...su içtim yurudum evin icinde ayaklarımı diktim falan sabah 6 gibi biraz iöim gecmiş ve ellerimin odmi indi ama sağ ayagımda duruyor.....senağlama

benimde oluyorr öylee bide dün akşam belimde ve karnımda da ağrı vardıı.. dedim bebişim az daha durrr... çalışıyo anne dahaa....

dun su isim mevzusu yuzunden eşimle malesef tartıştık herhalde o yuzden oldum...ay bu adam valla beni oldurecek yahu...

normal istiyorum inşallah
bazı doktorlar bahane bulup son anda sezerryana alıyorya bu kadından onu beklemiyorum
nu konuda güvenimi kazandı şu ana kadar.
bu arada hastane nst için 50 tl alıyor

oh son kontrolede gıttınızz yani....
ay şafaklar 3-4 indiii offffffff

harbi geldimi idilcik ay benim sıpalarda heyecan yaptı tekme üztüne tekme yiyom heeehihoyyythihoyyyt
aynen tekmeler tavan yaptı

ayyy didem rumelili diye sıraya koymuştukkk onlardan sonra selinay gelıyordu
sonra ben annneeeeeeeee

ceyoda dogurur bu haftaaaaaa

aynen canım normmal rahim doguma hazırlanıyor aniden bi saplantıııııııııı

Ay şok içindeyim RUMELİLİ de mi doğum yapmış:)) Aman maşallah darısı başımıza, hayırlı olsun bebişi..
Ben dün gece yine uyumadım bir ara çektiğim sancılardan her halde doğuruyorum sandım. Ezanla çok dua ettim hepimize. Sancılarım artık kasıklarımdan bacaklarıma taştı yarın dr.a gidicem daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. 9 doğurmak deyimi sanırım bana cuk oturdu:))) Ya bilsem böyle sancı sancı çekip kolapca doğuracağımı razıyım ama hem sancı çek hemde doğururken çek olmaz amaaaakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…