kızlar alt tarafım çok ağrıo yaaaaaabu arada son haftaya girmiş doğuramayan bi arkadaşım vardı doktoru deömişki ikeaya git 4-5 kez tur at yor kendini yorabildiğin kadar bak nasıl doğuruosun demiş kız dourmuş
glnm bende seni merak ettim bu gün canım haftaya daha çok girmeye çalış sanırım hafta sonuna kadar 10 kişi fln doğurur benim tahminimce...................................
ben senin şikayet ettiğini okuduğum için bu kdr tepki verdim. neyse madem sen şikayet etmedin nie deminden beri 100 tane şey yazılıo da şimdi cevap veriosun. ayrıca iyiki uzatmadın kıza avam tabakası dedin kaba dedin. uzatsaydın ne derdin bilmiorum. diğer arkadaşlar da uzatmaz merak etme sen gönlünü ferah tut. ayrıca selamımıza ihtiyacın olmadıını bilioruz zaten selam verip almıosun sadece soru sorup cevap alıp gidiosun. bu şekilde devam et lütfen çok sempatiksin.
kızlar ben geldimmm
ikizler ---- haberi varmı ?
neyse madem sen şikayet etmedin nie deminden beri 100 tane şey yazılıo da şimdi cevap veriosun.
------- O tartışmadan sonra işim vardı netten çıktım.Akşam olunca da sayfayı açtım ancak daha yeni yemek işlerini hallettim ve bakabildim.
zaten selam verip almıosun sadece soru sorup cevap alıp gidiosun.
------ .Kimse kimseyi zorlamıyor.Kimse de cevap verenlerin avukatı değil.Yok sadece soru soruyormuşum yok selam vermemişim.Bu karşıdakine hakaret etme hakkı vermez.İsteyen cevap verir isteyen vermez.
Herkes bilsin ki Ben Şi-ka-yet et-me-dim.
naber fıstık..dogurmadın mınasıl gıdıyorr
Nısan annelerı dogumlar basladı mı?lıstenız nerde?bende Mart annesı olacaktım ama Subat annesı oldum 1 ay erken gelınce...
yaa ben şimdi geçmişte adaçyo nun doğum hikayesini okudum. sıkıntı bastı vallaa. bu ne böyle ya. gerçekten yaşadıklarına ve sapasağlam hastaneden çıktıklarına dua etsinler. Allah'ım sen hepimize hayırlı doğumlar nasip et.
bızım topıge mı takılıyosunuz bakııımm:1shok: ehuehhh
yok güzelim daha doğurmadym
25 nisan gözükoyor..
son ayım işte ..
sen erkek ne yapıyor...
nisan anaları altında -- nisan kuzuları diye bir topik var....
10 kişi doğum yaptı
sen de bizimkine gelmişsin bak :)))
doğum yaklaşınca -- doğum hikayeleri merak ediliyor
kızlar alt tarafım çok ağrıo yaaaaaabu arada son haftaya girmiş doğuramayan bi arkadaşım vardı doktoru deömişki ikeaya git 4-5 kez tur at yor kendini yorabildiğin kadar bak nasıl doğuruosun demiş kız dourmuş
benım erkek 46 gunluk oldu..buyumeye calısıyor..fotosunu eklemıstım topıge sayfayı bulursam lınk verırım..
bızım 27 mart annesı mart gelmeden dogum yaptı.sızınde artar sayı..
ınsallah hepınız pıt dıye dogurursunuz. benım gıbı...hihoyyyt
maşallah yaa 46 gün oldumu ? zaman ne çabuk geçiyor...
bende bu ay sonu işden ayrılacağım ... hala çalışıyorum...
sonra evdeki işleri falan halldedicem..
temizlik falan... çanta olayı..
ondan sonrada benim erkek gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?