2009 Nisan Anneleri buraya

iyi aklımızda bulunsun bari.benim de topu topu 15 günüm kaldı şurda

glnm bende seni merak ettim bu gün canım haftaya daha çok girmeye çalış sanırım hafta sonuna kadar 10 kişi fln doğurur benim tahminimce...................................

selinaycım aramızda 1 gün var ya seninle. sanırım doğumu beklenenlerin listesinde sırada sen varmışsın sanırım. onu görünce beni heyecan sardı. bu dediğin 10 kişi içine ben de girerim belki. ay çookkk heyecaaaanlıııı!!!

ya kızlar uzamasın demişsiniz ama yazmadan geçemiyeceğim şen_ay ı bende çok seviyordum arkadaşımıza bu haksızlığı kim yaptıysa bende ona diyecek laf bulamıyorum çok üzüldüm kimbilir o ne kadar üzülmüştür ayıp ya betül sözüm sana değil canım yanlış anlama

neyse madem sen şikayet etmedin nie deminden beri 100 tane şey yazılıo da şimdi cevap veriosun.
------- O tartışmadan sonra işim vardı netten çıktım.Akşam olunca da sayfayı açtım ancak daha yeni yemek işlerini hallettim ve bakabildim.

zaten selam verip almıosun sadece soru sorup cevap alıp gidiosun.

------ .Kimse kimseyi zorlamıyor.Kimse de cevap verenlerin avukatı değil.Yok sadece soru soruyormuşum yok selam vermemişim.Bu karşıdakine hakaret etme hakkı vermez.İsteyen cevap verir isteyen vermez.

Herkes bilsin ki Ben Şi-ka-yet et-me-dim.

neyse kızlar gerçekten kapatalım bu konuyu. gerçekten çok seviyeli birbirine bağlı kardeş gibi bir topiğimiz var. bozulmasın. ama ben de şunu söylemek istiyorum. şenaya yapılan uygulama çok saçma.

mart annesı senın ne ısın var burda... hepınız hamılesınız.gereksız gergınlık yokkafamçokkarıştı

yaa ben şimdi geçmişte adaçyo nun doğum hikayesini okudum. sıkıntı bastı vallaa. bu ne böyle ya. gerçekten yaşadıklarına ve sapasağlam hastaneden çıktıklarına dua etsinler. Allah'ım sen hepimize hayırlı doğumlar nasip et.

kızlar yarın doktora gidicem inş bebeğim kilo almıştır ayrıca dönmüşsede normal doğum yapıcam heycanla yarını bekliyorum.dönmemişse 3 hafta sonra falan doğum var demek:Saruboceq:

naber fıstık..dogurmadın mı nasıl gıdıyorr

Nısan annelerı dogumlar basladı mı?lıstenız nerde?bende Mart annesı olacaktım ama Subat annesı oldum 1 ay erken gelınce...

yok güzelim daha doğurmadym
25 nisan gözükoyor..
son ayım işte ..

sen erkek ne yapıyor...

nisan anaları altında -- nisan kuzuları diye bir topik var....
10 kişi doğum yaptı

bızım topıge mı takılıyosunuz bakııımm:1shok: ehuehhh

yok güzelim daha doğurmadym
25 nisan gözükoyor..
son ayım işte ..

sen erkek ne yapıyor...

nisan anaları altında -- nisan kuzuları diye bir topik var....
10 kişi doğum yaptı

benım erkek 46 gunluk oldu..buyumeye calısıyor..fotosunu eklemıstım topıge sayfayı bulursam lınk verırım..
bızım 27 mart annesı mart gelmeden dogum yaptı.sızınde artar sayı..

geçmiş olsun canım,artık vücut doğuma hazırlanıyor ben yürüyemiyorum bile,bende mi yorsam kendimi neyse 38 e gireyim inşallah deneyim bakalım

benım erkek 46 gunluk oldu..buyumeye calısıyor..fotosunu eklemıstım topıge sayfayı bulursam lınk verırım..
bızım 27 mart annesı mart gelmeden dogum yaptı.sızınde artar sayı..

maşallah yaa 46 gün oldumu ? zaman ne çabuk geçiyor...

bende bu ay sonu işden ayrılacağım ... hala çalışıyorum...
sonra evdeki işleri falan halldedicem..

temizlik falan... çanta olayı..
ondan sonrada benim erkek gelsin...

kimsenin keyfi yok kimsedende çıt çıkmıyor zaten 40 yılda bir girebiliyorum çıkayım bari

ben senın gebelık gununden 3 gun sonra dogum yaptım 36+1 de. ona göre :) her an gelmesın cantanı hazırda tut bence bır an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…