2009 Nisan Anneleri buraya

dün bi arkidişe gittik biz de bebişi var şimdi.
geçen yaz eylülde doğum yaptı o da.
bana ay ne kadar şanslısın diip durdu tüm gün. onun en zor zamanları temmuz ağustosa gelmişti düşün. çok sıkıntı çekmiş kadıncaaz ben pek anlamıyodum o zmanlar tabi onu şimdi daha ii anladım:)

acıcık kalmış güzel annesi 8 nisan

:) evet sabır lazım ama

ayy ne güsel hamilelik hikayeleri yaaa valla doğumdan sonra da doum hikayelerimizi anlatcaz daha

günaydıın kızlar,bugün erken geldım kaç zamandır düzgün yazamıyorum bugün nasıpse hem okur hem yazarım öpüldünüzzzz

yaa ben sıcağı sevmiyorum yazın fenalık geçiriyorum resmen bi de burası 45 derecelerde geziyo bende bi arkadaşımın hamileliğinde şahit oldum kızın durumu çok kötüydü sıcaktan bayıldı falan ordan biliyorum..

bak ruveydax le benim aynı bi ay önce gecikmiş öteki ay hamile kalmışız çok duyuyorum ben bunu bi arkadaşımda bööle oldu hatta bu konuda sitede bi topikde vardı bi anlamı var mı acaba neden bööle oluyo ki..

üstüne görme die bişey var sen regli oldum sanıosun ama o bebek rahme yerleşince olan kanama o yüzden hamile kalmadım diosun.

eskiler üstüne görmek diolarmış buna annem öle diyooo:)
hakkaten var mı aceba bi anlamı merak ettim bak şimdi

ee yani ben hamileymişim aslında ama regl olmuşum ööle mi ee o zaman benim bebek haftasından daha mı ilerde??

şenaya bişey mi oldu doktora falan gidecek miydi msn ibile açılmadı bu saat oldu!!! en azından msnini açar bu kız yaaaaaaaaaaaa

ee yani ben hamileymişim aslında ama regl olmuşum ööle mi ee o zaman benim bebek haftasından daha mı ilerde??

o regli sayılmıo canım bebek rahme yerleşirken kanama olabilio bazıları aa regli oldum hamile değilim dio buna halk arasında üstüne görmek denio. dr bebeğin haftasına ne dio

kızlar doktor bana 2 hafta sonraya gün verdi.ben artık haftada çağırır diye bekliyordum.37+4 te kontrolüm var.1 hafta sonrasına 38+4 e sezeryan günü verdi.sizin nasıl kontroller.

o regli sayılmıo canım bebek rahme yerleşirken kanama olabilio bazıları aa regli oldum hamile değilim dio buna halk arasında üstüne görmek denio. dr bebeğin haftasına ne dio

yok benim ööle değil şimdi hatırladım ben ilk regl olmadığım ay dr a gitmiştim hem ultrasonda bakmıştı hem kan testi yapmıştık bişii çıkmamıştı benim ki tesadüf o zaman üstüne görme değil..bebeğin haftası normal gidiyo ööle çok önde değiliz

pazardan sonra ne güzel günler uzayacak iyce bahar gelecek ve bebeklerimize kavuşmaya çok az kalacak.herşey çok güzel olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…