2009 Nisan Anneleri buraya

iyi haberlerini bekliyoruz...

bizi habersiz bırakma ,, olur hastaneye falan yatarsan bir msj at.. şeker...

süper anlatmışsın canım:) ben çift çizgiyi görmek için uğraştım bayaa

planlı olmayan bir gebeğim - kimyasal düşükle sonuçlandı...
baktım ben bebek istiyorum ,, tabii bir de g...t korkusu acaba benim çoçuğum olmayacakmı .bu neden kimyasal düşük yaşadım.

malüm 79 'luyum - yaşda var..

ardından başladık çalışmalara - yok yataktan kalkma- yok ayaklarını havaya dik,, yok belinin altına yastık koy .derken 6 ay geçti.
o korkuyla doktora gittim...
güzel bir fırça yedim.. bu ne stress diye.. rahat olun ,, düşünmeyin... falan muhabbetler...
ve o ay çift çizgi....

ve hala fırça yediğim doktora gidiyorum.. hatta bazen diyorum, siz bana fırça atmasaydınız, ben hamile kalamazdım diye , gülüyor :)))

işte böyle bacılarım..

Son düzenleme:

iyi fırça yemişsin valla kaydirigubbakcemile3

aynı durum bendede var bende fırça atan dokora gidiom iyiki boşuna para verip tüp bebek yaptırmamışız

can bebek çok nazlı demekki annesi:CüvCüv:

özledik ama biz onu :)

Benim öyle bir bekleyiş olmadı gebelik için ama benim de ilginç oldu öğrenmem.5 gün geçti,gidip test yaptırdım,bişey yok.10.günden sonra bir daha test yaptırdım hem de sağlık ocağında,orada da çıkmadı.Ama içimde bir his var sanki,o kadar zorladım yani,Aynı gün gittim,Kızılay da kan testi yaptırdım,veeee ertesi gün sonucu aldım ,orada da yok!Dedim tamam artık yok,kendini kandırma!11.gündü yani reglin gecikmesinden sonra.Ben artık ümidi kesmiştim ki,20-21 gün sonra midemi üşüttüm die dahiliye dr una gittiğimde test yapıldı ki,orada öğrendim hamile olduğumu.Bizim de hikayemiz bu kızımla!

günaydın kızlar mutlu ve sağlıklı birgün diliyorum sizlere ve bebeklere

ay ben de anlatiim bari hikayemizi pek ilginç diil ama olsun:)
evlendiğimizden beri korunuyoduk biz. korunmayı bıraktık ilk ay reglim gecikti bi kaç gün ay doktora gitsem mi gitmesem mi derken görümcemin kınası vardı memlekette oraya gittim bizim oralar da epey sıcak. gittiğimin ertesi günü regl oldum. hemen kocişe tel açtım ağla ağla öldüm nolduysa sanki ilk aydan:)
ertesi ay reglim yine gecikti doktora gittim kan testi yaptırcaktım ama doktor bi ultrasonda bakalım dedi
bi baktık kızım 7 haftalık kalbi bilem atıyo. meğer ilk aydan kalmışım hamile

canım iştahım açıldı patlama noktasındayım:)

hihihi 79 lusun biliom yeşil gözlüüsn ayrıca

bende 80 liyim ve ilk bebişimm....:ecrin_bebek:
bana kalsa 2 3 yıl yapmıcaktım daha çocuk amaaa... dedim bide olmaz hemen sonra yaşım geçer Allah korusunn..
isteyen herkese versin insallah çok güzel bi duyguymuşşş annelik... bebişi karnında hissetmekk..

Canım iyi haberlerle dönersin inşallah.

Hadi ben de anlatayım.Biz de 2007'de evlendik ve bizim bebek planlıydı.Hatta temmuzda hamile kalmam çok önemliydi.Öğretmen olduğum içn en uygun zaman bu oluyordu.Yani bzimki ultra planlı oldu.Neyse ki oğlum bizi hiç üzmedi.Denediğimiz ilk ay hamile kaldım ama bunu rağmen kaç test aldım sayamadım biledelikafadulden

2007 de evlendik ben 81 liyim 1 sene hap içtim korunmak için bıraktığım ay reglim gecikti panik oldum daha bebek düşünmüyorduk dr a gittim bişii yok dedi ertesi ay tekrar gecikti bende hap yüzünden deyip sallamadım ama çok kötü hasta oldum tam elimi antibiyotiğe uzattım ki aklıma takıldı geçen aydan kalma bi test vardı evde hadi üşenme de yap dedim bi baktım hamileyim acaip şok oldum ama

kızlar ben bugün biraz çalışayım... bişey olursa çağrı atarsınız hamen gelirim...

ayşe -- yarın MEdicalpark - Göztepe Hastanesinde seminer var saat 1 de gelmek istersen ...

benimki yarı planlıydı olursa olur diyoduk ama asla yazın hamilelik çekemeyeceğimi bildiğim (sıcaktan) için belli bi süremde vardı..şimdi süper bi zamanda oldu ne bebek yazın geliyo ne ben yazın hamileydim :))) ki o zaman hamilelere bööle ateş bastığını sürekli terlediklerini bilmiyordum ama çok zor olur diye düşünüyordum

ehe ben de öğretmen olduum için bize de en uygun zaman oydu biz de temmuzda olsun istemiştik çok şükür kızım da üzmedi bizi

kızlar ben bugün biraz çalışayım... bişey olursa çağrı atarsınız hamen gelirim...

ayşe -- yarın MEdicalpark - Göztepe Hastanesinde seminer var saat 1 de gelmek istersen ...

canım saol haber verdiin için ama annem burda gelemicem ben. ta memleketten kaldırdım getirttim kadını evde yalnız bırakmaya vicdan yapıyorum açıkçasıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…