Günaydın Hamişşler:) Biz dr.a gidicez birazdan, bakalım ne dicek halimeAcır bana belkide alalım artık bu sıpayı der:)) Valla yine sancı yine sancı akşam 10 dan beri yarım saat rahat edemedim Uyku sıfır, salonda yattık kocişle. O da zavallım bana destek olsun diye kıvrılıverdi bi koltuğa. :asigim aha doğmadan bizi asker etti, bakalım doğunca neler olcak..-tatlicadiarzu-
Şimdilik kapıyorum, öğlene doğru gelirim işallah.
Güneşli bir Bursa sabahından günaydınlar herkese!
süper anlatmışsın canım:) ben çift çizgiyi görmek için uğraştım bayaa
süper anlatmışsın canım:) ben çift çizgiyi görmek için uğraştım bayaa
planlı olmayan bir gebeği - kimyasal düşükle sonuçlandı...
baktım ben bebek istiyorum ,, tabii bir de g...t korkusu acaba benim çoçuğum olmayacakmı .bu neden kimyasal düşük.
malüm 79 'luyum - yaşda var..
ardından başladık çalışmalara - yok yataktan kalkma- yok ayaklarını havaya dik,, yok belinin altına yastık koy .derken 6 ay geçti.
o korkuyla doktora gittim...
güzel bir fırça yedim.. bu ne stress diye.. rahat olun ,, düşünmeyin... falan muhabbetler...
ve ay çift çizgi....
ve hala fırça yediğim doktora gidiyorum.. hatta bazen diyorum, siz bana fırça atmasaydınız, ben hamile kalamazdım diye , gülüyor :)))
işte böyle bacılarım..
planlı olmayan bir gebeğim - kimyasal düşükle sonuçlandı...
baktım ben bebek istiyorum ,, tabii bir de g...t korkusu acaba benim çoçuğum olmayacakmı .bu neden kimyasal düşük.
malüm 79 'luyum - yaşda var..
ardından başladık çalışmalara - yok yataktan kalkma- yok ayaklarını havaya dik,, yok belinin altına yastık koy .derken 6 ay geçti.
o korkuyla doktora gittim...
güzel bir fırça yedim.. bu ne stress diye.. rahat olun ,, düşünmeyin... falan muhabbetler...
ve ay çift çizgi....
ve hala fırça yediğim doktora gidiyorum.. hatta bazen diyorum, siz bana fırça atmasaydınız, ben hamile kalamazdım diye , gülüyor :)))
işte böyle bacılarım..
can bebek çok nazlı demekki annesi:CüvCüv:
ceyooo ne zaman dourcaksın kızzzzzzzzzzzzzzzzz
canım iştahım açıldı patlama noktasındayım:)
hihihi 79 lusun biliom yeşil gözlüüsn ayrıca
Günaydın Hamişşler:) Biz dr.a gidicez birazdan, bakalım ne dicek halimeAcır bana belkide alalım artık bu sıpayı der:)) Valla yine sancı yine sancı akşam 10 dan beri yarım saat rahat edemedim Uyku sıfır, salonda yattık kocişle. O da zavallım bana destek olsun diye kıvrılıverdi bi koltuğa. :asigim aha doğmadan bizi asker etti, bakalım doğunca neler olcak..-tatlicadiarzu-
Şimdilik kapıyorum, öğlene doğru gelirim işallah.
ehe ben de öğretmen olduum için bize de en uygun zaman oydu biz de temmuzda olsun istemiştik çok şükür kızım da üzmedi biziCanım iyi haberlerle dönersin inşallah.
Hadi ben de anlatayım.Biz de 2007'de evlendik ve bizim bebek planlıydı.Hatta temmuzda hamile kalmam çok önemliydi.Öğretmen olduğum içn en uygun zaman bu oluyordu.Yani bzimki ultra planlı oldu.Neyse ki oğlum bizi hiç üzmedi.Denediğimiz ilk ay hamile kaldım ama bunu rağmen kaç test aldım sayamadım biledelikafadulden
kızlar ben bugün biraz çalışayım... bişey olursa çağrı atarsınız hamen gelirim...
ayşe -- yarın MEdicalpark - Göztepe Hastanesinde seminer var saat 1 de gelmek istersen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?