2009 Nisan Anneleri buraya

anladım canımcım offfffffff ne günlerdi valla ya heyecandan çıldırmıştık eşimle hamile olduum kesinleştiğinde:)

zeyned sanada günaydın canım

o zaman bugün urla ve şenay doktorda.şirvan çalışıyo.galatea nın 3 günü var doğuma.hatta bugünü saymazsak 2.denizden haber yok.sultan nerde?

megulcüm ben de 32de gittim en son bi ay sonra gel 36da dedi.
36dan sonra duruma göre 15günde veya haftada bi çağırcakmış. sorun yoksa 15te bir yeter dedi

o zaman bugün urla ve şenay doktorda.şirvan çalışıyo.galatea nın 3 günü var doğuma.hatta bugünü saymazsak 2.denizden haber yok.sultan nerde?

hımm sultan gezio mu acaba :)

megulcüm ben de 32de gittim en son bi ay sonra gel 36da dedi.
36dan sonra duruma göre 15günde veya haftada bi çağırcakmış. sorun yoksa 15te bir yeter dedi

ya bazı drlar bi problem görmüosa çok sık çaırmıolar benimkide ööle mesela geçen hafta gittim bi de doumdan 5 gün önce gidicem o kdr

hım ruveyda o zaman açılma olup olmama durumuna göre çağırıyorlar anladığım kadarılyla.ben hala nst cahiliyim.bakalım senin ki ne yapcak.

ilk başlara baktım da çok daha kalabalıkmışız.hatta o ilk sayfalarda yazanlardan çoğu 38 haftayı bitirmiş.bilmediğimiz kaç nisan annesi doğurdu kimbilir.

kızlar doktor bana 2 hafta sonraya gün verdi.ben artık haftada çağırır diye bekliyordum.37+4 te kontrolüm var.1 hafta sonrasına 38+4 e sezeryan günü verdi.sizin nasıl kontroller.

Megul günaydın canım,ben de pazartesi gittimm,benı de 2 hafta sonra cagırdı,ctesı lerı gıdıyordum ben normalde haftaıcı eşim gelemıyor dıye,ama bu sefer pztsıden ctesiye de 5 gun az oluyordu,4 nısan a kontrol verdı ıste..ya sezeryan ıstıyorum ben sanırım,karar veremedımm,ama bnm doktorr benı normal dogurtmaya nıyetliiidelikafadulden

ya bazı drlar bi problem görmüosa çok sık çaırmıolar benimkide ööle mesela geçen hafta gittim bi de doumdan 5 gün önce gidicem o kdr

hım ruveyda o zaman açılma olup olmama durumuna göre çağırıyorlar anladığım kadarılyla.ben hala nst cahiliyim.bakalım senin ki ne yapcak.
benim doktor da öle sık çağırma meraklısı değil. beni de çok rahat gördüğü için de çok sık çağırmıyomuş öle diyo. bi sorun yok sen de gayet rahatsın panik diilsin o halde öbür ay gelin diyo:)
nstye ben de hiç girmedim ama sanki bu gidişimde de sokmıcak beni gibime geliyo bakalım gidince görces

zeyned korktuğun için mi sezeryan istiyorsun.başka bi durum var mı?bi yerde okumuştum anne normal doğumdan çok korkuyorsa sezeryan yapılabilirmiş diye

benim dr da ööle aslında ben bööle dr lara daha çok güveniyorum para için sürekli çağıranlarda var arkadaşım 10 haftalık hamile daha 3 kere dr a gitti 2 hafta bi çağırıyo geçende sordu bana neden bööle para için mi dedi valla herşeyin normal bi sorununda yok bence para için dedim 1 cm lik bebeğin nesine bakıp duruyosa

zeyned korktuğun için mi sezeryan istiyorsun.başka bi durum var mı?bi yerde okumuştum anne normal doğumdan çok korkuyorsa sezeryan yapılabilirmiş diye

Korktugum için megul ya,cok sukur sımdılık baska bı durum yok :) kızlar ben kahvaltı edeyım,daha etmedım,gelırımm

günaydın canım hoşgeldin
saol canımcım,güzel bırgün olsun ınşallah
üstüne görme die bişey var sen regli oldum sanıosun ama o bebek rahme yerleşince olan kanama o yüzden hamile kalmadım diosun.
aynen benım durumum ışte hemde nasıl bır kanama oldu anlatamam meğer hamıleymışım ve testte görünmemıştı heeeee
günaydın arkadaşlar.
geçmişi okudum anca bitirdim.doğuran yok.bu saate göre az kişiyiz.
günaydın canımcım
Günaydın kızlarr...herkese mutlu,güselll bir gün diliyorummm
günaydııın
pazardan sonra ne güzel günler uzayacak iyce bahar gelecek ve bebeklerimize kavuşmaya çok az kalacak.herşey çok güzel olacak inşallah.
ohhhh ınşallah herşey çok güzel olacak
çiçek senden tahlil falan istedi mi doktorun.benden hiçbişey istemedi.

benden ıstedı ama sonra ılk ultrason görüntülerı görüp daha vaktımın olduğuna karar verınce bır sonrakıne verecek galıba,ultrasonda 2 hafta önde ama normalde 4 haftam varmış:içelim:

çiçek senden tahlil falan istedi mi doktorun.benden hiçbişey istemedi.

yok canım hiçbişey istemedi en son nst ye bağladı ultrasonda bi baktı suyu falan iyi git 5 nisanda gel 8 nisanda da doğurucaksın ztn dedi yolladı:)

merhaba arkadaşlar bu akşma neler oldu acaba, gelen bebiş varr mıı? bende 38. haftayı doldurdum hihoyyyt
yok canım bebiş bu arada 38 haftayı doldrdum dedin bizde maşallah dielim

valla kesin para için

Korktugum için megul ya,cok sukur sımdılık baska bı durum yok :) kızlar ben kahvaltı edeyım,daha etmedım,gelırımm

afiyet olsun canım

bence de para için. hele ilk haftalarda o kadar sık görmeye ne gerek var bi sorun yoksa.
son haftalarda olsa hadi tamam da

şirvan bitti mi işlerin.

başladın mı diye bir sor istersen .... Bugün mutlaka bitirmem gerekiyor...
Alt tarafta açık olunca dayanamıyorum okuyorum...
En iyisi bir süreliyine kapatım barii .
Topik sizlere emanet..

merhaba arkadaşlar bu akşma neler oldu acaba, gelen bebiş varr mıı? Bende 38. Haftayı doldurdum hihoyyyt

maşallah canım.. Ne yapcan yarın .. Gelecekmisin seminere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…