yok benim ööle değil şimdi hatırladım ben ilk regl olmadığım ay dr a gitmiştim hem ultrasonda bakmıştı hem kan testi yapmıştık bişii çıkmamıştı benim ki tesadüf o zaman üstüne görme değil..bebeğin haftası normal gidiyo ööle çok önde değiliz
o zaman bugün urla ve şenay doktorda.şirvan çalışıyo.galatea nın 3 günü var doğuma.hatta bugünü saymazsak 2.denizden haber yok.sultan nerde?
megulcüm ben de 32de gittim en son bi ay sonra gel 36da dedi.
36dan sonra duruma göre 15günde veya haftada bi çağırcakmış. sorun yoksa 15te bir yeter dedi
kızlar doktor bana 2 hafta sonraya gün verdi.ben artık haftada çağırır diye bekliyordum.37+4 te kontrolüm var.1 hafta sonrasına 38+4 e sezeryan günü verdi.sizin nasıl kontroller.
ya bazı drlar bi problem görmüosa çok sık çaırmıolar benimkide ööle mesela geçen hafta gittim bi de doumdan 5 gün önce gidicem o kdr
benim doktor da öle sık çağırma meraklısı değil. beni de çok rahat gördüğü için de çok sık çağırmıyomuş öle diyo. bi sorun yok sen de gayet rahatsın panik diilsin o halde öbür ay gelin diyo:)hım ruveyda o zaman açılma olup olmama durumuna göre çağırıyorlar anladığım kadarılyla.ben hala nst cahiliyim.bakalım senin ki ne yapcak.
ya bazı drlar bi problem görmüosa çok sık çaırmıolar benimkide ööle mesela geçen hafta gittim bi de doumdan 5 gün önce gidicem o kdr
zeyned korktuğun için mi sezeryan istiyorsun.başka bi durum var mı?bi yerde okumuştum anne normal doğumdan çok korkuyorsa sezeryan yapılabilirmiş diye
saol canımcım,güzel bırgün olsun ınşallahgünaydın canım hoşgeldin
aynen benım durumum ışte hemde nasıl bır kanama oldu anlatamam meğer hamıleymışım ve testte görünmemıştı heeeeeüstüne görme die bişey var sen regli oldum sanıosun ama o bebek rahme yerleşince olan kanama o yüzden hamile kalmadım diosun.
günaydın canımcımgünaydın arkadaşlar.
geçmişi okudum anca bitirdim.doğuran yok.bu saate göre az kişiyiz.
günaydııınGünaydın kızlarr...herkese mutlu,güselll bir gün diliyorummm
ohhhh ınşallah herşey çok güzel olacakpazardan sonra ne güzel günler uzayacak iyce bahar gelecek ve bebeklerimize kavuşmaya çok az kalacak.herşey çok güzel olacak inşallah.
çiçek senden tahlil falan istedi mi doktorun.benden hiçbişey istemedi.
çiçek senden tahlil falan istedi mi doktorun.benden hiçbişey istemedi.
yok canım bebiş bu arada 38 haftayı doldrdum dedin bizde maşallah dielimmerhaba arkadaşlar bu akşma neler oldu acaba, gelen bebiş varr mıı? bende 38. haftayı doldurdum hihoyyyt
benim dr da ööle aslında ben bööle dr lara daha çok güveniyorum para için sürekli çağıranlarda var arkadaşım 10 haftalık hamile daha 3 kere dr a gitti 2 hafta bi çağırıyo geçende sordu bana neden bööle para için mi dedi valla herşeyin normal bi sorununda yok bence para için dedim 1 cm lik bebeğin nesine bakıp duruyosa
Korktugum için megul ya,cok sukur sımdılık baska bı durum yok :) kızlar ben kahvaltı edeyım,daha etmedım,gelırımm
benim dr da ööle aslında ben bööle dr lara daha çok güveniyorum para için sürekli çağıranlarda var arkadaşım 10 haftalık hamile daha 3 kere dr a gitti 2 hafta bi çağırıyo geçende sordu bana neden bööle para için mi dedi valla herşeyin normal bi sorununda yok bence para için dedim 1 cm lik bebeğin nesine bakıp duruyosa
şirvan bitti mi işlerin.
merhaba arkadaşlar bu akşma neler oldu acaba, gelen bebiş varr mıı? Bende 38. Haftayı doldurdum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?