2009 Nisan Anneleri buraya

kendine eziyet etme be güzelcimmmmmmmmmm

ay neler oldu bu gün sabah çok kötüydüm gözlerim kapanıyo halsizlik seremlik bayıldım bayılacam neyse dr gitti oda tırstı beni öle görünce hemen dahiliye ile konsültasyon yapıldı bir sürü test muayene dr beni 2 gün yatırıp bebekleri almaya karar verdi falan bende bi halt çıkmadı ulan hastaneye gidince yalancı çıkıyorum kafayı yicem neyse öylece çıktık hastaneden pazartesi erkenden ac karnına gel bi ultrason yapıcam sonra alırız dedi çarşambaya bırakmıcam dedi

ayy geda ne misafiri ya kabul etme misafir falan
müsait değilim deseydin ne yoruyon kendini yaa

sorma tatlım yaaa.. 1 aydır karşı komşum sana gelcez diyodu ben de sakarya işerinden erteliyodum... evim ısınmadığı için oturma odasında yatıyoz ve ben yer yatağında... düşün yani onu kaldır evi temizle mahvoldum bi te servis için falan ayakta bu gün.... yok kıslar artık misafir kabul etme zamanımız geçmiş... kötü bi tecrübe olsa da bari siz yapmayın... bi de anlayış bekliyo insan 1 2 saat içinde klksalar diye baktım ama e yazık ki 1 den 5 kadar üç tanesi 6.30a kadar 1i oturdu... son kalan 7 ay önce doğum yaptı aslında ama.... işte.... neyse ben de çok konuşup sizi sıkmayım... AMA SAKIN SİZ SAMİMİ OLMADIĞINIZ KİŞİLERİ KABUL EDİP BE GİBİ YORMAYIN KENDİNİZİ......kaydirigubbakcemile3

Bu arada merhaba,geçmişi okudum da ,düne göre bugün pek bir atraksiyon olmamışkaydirigubbakcemile2 40 haftaya gelen kız benimki olacak herhalde,akıllı kızım :ecrin_bebek:

canım sağol valla hala kaşınıyorum. bu akşam ilaç alıp içicem inşallah.
aynen canım kuyruğumuz sıkışınca sezeryana sarılıyoruz galiba. ben de bugün dr.a giderken şu kaşıntı yüzünden almamız gerek dese diye düşündüm. ama normal istediğimi biliyo o yüzden hiç lafını etmiyo.
ben de geceleri çok terliyorum.
bu arada geç oldu ama ilk bebiş resmimiz eklenmiş ne güzel. ekimcim bebişin gerçekten çok tatlı maşallah. Allah analı babalı büyütsün.

benim bebiş 3.670 olmuş tam obez yaptık çocuğu ben hala normal doğum diye tutturuyom bakalım ne olacak kızlar bu işin sonu..........................................

Hay maşallah tosuna. Selinay ne güzel büyütmüşün oğlanı ya.
Bu arada ben de bugün hastaneye gittim nst ye bağlanmak için doğum katında beklerken üç tane hamişi ayrı ayrı odalarında gördüm hepsinin yakınları kapıda beklediği için kapılaraı aralıktı. hemşireler doktorlar pür dikkat onlarla ilgileniyolardı.Üçüde normal doğum yaptırıldı. Üstelik başlarında bekliyen bu doktorlar öyle yoğunki randevu almaya kalksan 1,5 ayda sıra gelmez ama hep normal doğum yaptırıyolar ellerinden geldiğince.
Hepte kendileri giriyolar doğuma. Bide bu doktorları dene normal doğum için diycem ama çok kalabalık.

Çok geçmiş olsun ya ucuz kurtulmuş devlet hastanesinin elinden kızcağız. Kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın allah.

Seni numaracı ayıldın bayıldın yine 2 gün daha kaptın doktordan gözaçık seniiiiiiiiiii.

kızlar ben yaprak dökümünü izlemeye çekiliyorum.
sonradan görüşürüz..

bu arada selinay maşallah bebişe.. kız nasıl doğuracan onu normal diye tutturdun...

april sana bol sabır diliyorum... bebiş beklicem diyor işte...

şenay -- sende de bir sorun çıkmamış . maşallah.. kız 2 gün daha dayan nisan bebesi olsun.

diğer unuttuklarım varsa kusura bakmasın...,

dozkan damı gitmişti,, yoksa ben mi yanlış hatırladım... (kusura bakmayın artık)

arkadaşlar sizinde ağrılarınız oluyormu bende çok var hastaneye yetişememekten korkuyorum gerçi doğum ağrıları daha farklı ama işte evham benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…