sorma ruveydacım...
ayy ya belli etmedim ama çok yoruldum... dün süpürge yaptım yerleri viledaladım diye belim koptu yerimden kalkamıyodum dün akşam.... bu gün de sabahtan hep ayakta sonra da hep otur çok yorgun hissedyorum kendimi..... ay yok doğuma kadar bi daa kimse kabul etmem ancak hamileler:):)
en şeker topiğin en şeker gebeşleri ben geldim
ayy geda ne misafiri ya kabul etme misafir falan
müsait değilim deseydin ne yoruyon kendini yaa
canım sağol valla hala kaşınıyorum. bu akşam ilaç alıp içicem inşallah.bu arada aliyecim geçmiş olsun benim kaşıntı gibi sorunum olmadı şükür
seninkide geçer inşallah
dün akşam ve bu sabah benimde bel ve kasık ağrılarım oldu valla ağrı dayanılmaz olunca aklıma hemen sezeryan geliyor yaaa
benim bebiş 3.670 olmuş tam obez yaptık çocuğu ben hala normal doğum diye tutturuyom bakalım ne olacak kızlar bu işin sonu..........................................
kızlar arkadaşım 41+3 te doğurdu bu arada kızı oldu tam eve gönderirlerken fenalaşmış bebeğin hayatı tehlikeye girmiş sezeryana almışlar.devlet hastaneleri neden böyle yaa nasıl bi sorumsuzluk böyle yaa tam eve gittiğinde fenalaşsaydı.bide 24 saate yakın suni sancı verdiler yazık değilmi bu nasıl iş anlamadım..
bu devlette maalesef paran olacak yoksa bi hiçsin..
bende gidip göremedim gideyim birazdan diyorum hastane yakın ama almıyolar dediler ziyaret saati dışında buda devlet hastanesinin gıcıklığı işte..
anneme dedim kapıda bağırırıveririm doğuruyom diye alırlar ne olcek ben her türlü girerim hahha
ay neler oldu bu gün sabah çok kötüydüm gözlerim kapanıyo halsizlik seremlik bayıldım bayılacam neyse dr gitti oda tırstı beni öle görünce hemen dahiliye ile konsültasyon yapıldı bir sürü test muayene dr beni 2 gün yatırıp bebekleri almaya karar verdi falan bende bi halt çıkmadı ulan hastaneye gidince yalancı çıkıyorum kafayı yicem neyse öylece çıktık hastaneden pazartesi erkenden ac karnına gel bi ultrason yapıcam sonra alırız dedi çarşambaya bırakmıcam dedi
iremcim selam sen yenisin galiba:)
aslında uzun zamandır okuyorum sadece çok fazla yazmadım sizin çok hoş muhabbetiniz var kıskandım kaydirigubbakcemile5 nazar değmesin
bur
sa su geçen yazmıştım ben baharda doğum yapçam inşallah nagehan gülere gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?