2009 Nisan Anneleri buraya

hadi hayırlısı canım ya. Allah daha fazla çektirmesin ne diyim ama çıkmıyosalarda beklicez keyiflerini yapacak bişey yok:)

Öyle canım onlar ne isterse o oluyo yapcak bişi yok. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun da ben çekerim sancı...

hayırlısı olsun bebek içinde senin içinde :) bişii sorcam ben bu nst yi anladığımı sanıyordum ama anlamamışım 40-50 dediğin altta çıkan grafik mi? yoksa başka bi yerde mi yazıyo?

Doğru canım, alttaki çizgiler. 80-100 lere ulaşınca doğurucaz:)) Benim geçen hafta öyleydi lakin hala doğuramadım o da ayrıkaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun bebek içinde senin içinde :) bişii sorcam ben bu nst yi anladığımı sanıyordum ama anlamamışım 40-50 dediğin altta çıkan grafik mi? yoksa başka bi yerde mi yazıyo?

bence hastanelerdeki nst aletleri farklı yaww bende her cuma giriyom ama bakmıyorum bile ne olduğuna sancı yok bebek hareketli deyip gönderiyolar

bu arada 36. haftaya girmişim zaten haftaya erken doğum riski diye bişeyde kalmıyo 37. haftada ciğer gelişimi tamamlanıyomuş..
beni boş yeremi gaza getirdi bu dr lar anlamadımki :S
heralde erken derken oturacaz kızımla bi müddet daha.aman bu hafta olmasında kociş yok şehir dışında ühühüü
dr dediya bebek küçük daha erken diye doğurmayacakmışım gibi geliyo artık

kızlar ben de alttakiler çizgiler 70-80 arası gösteriyordu son gittiğimde bende eşime eyvah doğuruyorum sanırım dedim ama dr baktı normal sancı yok dedi alttakiler mi sancı dedim onlar rahim kasılması (sanırım bu regl ağrısı dediğimiz şeyi kastediyo) dedi..ama yanda ofs spd diye değerler yazıyo onlar mı ki baktıkları yer :uhm:

benim bebiş 3.670 olmuş tam obez yaptık çocuğu ben hala normal doğum diye tutturuyom bakalım ne olacak kızlar bu işin sonu..........................................

Canım maşallah bebeğine.Senle günlerimiz aynı ama benimki cılız, seninki şişko nerdeyse 900 gr var aralarında.kaydirigubbakcemile3 Sen er zamanki doktoruna mı gitin?Başka doktora da görünmeyi düşünüyordun ya ondan sordum.İnşallah istediğin gibi doğurabilirsin.

Sürekli sancı çekmek çok kötü olsa gerek ama bebeğin daha kalmak istiyor anlaşılan.Kalan zamanı kolay geirirsin umarım.
Bebeğin hediye almadı mı babasına?delikafadulden

ya o sancıların derecesi kadar düzenli olup olmamasına bakıo drlar ona göre yalancı sancımı gerçek sancı mı anlıolar benimde 2 kez 80 e çıktı ama dr önemsiz olduğunu sööledi. düzenli girse doğuruosun demek:)

anam kaçmış herkes :S
neyse yemek telaşı var sanırım..
şenaycım gez bakalım bu arada desperate de tüm sezonu izledim ama sonunu bağlamadılar sanıyodum bi baktım 18. bölüme gelmişler sezon 5.
neyse indireyim hemen akşama buldum kendime yapacak bişiler

kızlar arkadaşım 41+3 te doğurdu bu arada kızı oldu tam eve gönderirlerken fenalaşmış bebeğin hayatı tehlikeye girmiş sezeryana almışlar.devlet hastaneleri neden böyle yaa nasıl bi sorumsuzluk böyle yaa tam eve gittiğinde fenalaşsaydı.bide 24 saate yakın suni sancı verdiler yazık değilmi bu nasıl iş anlamadım..
bu devlette maalesef paran olacak yoksa bi hiçsin..
bende gidip göremedim gideyim birazdan diyorum hastane yakın ama almıyolar dediler ziyaret saati dışında buda devlet hastanesinin gıcıklığı işte..
anneme dedim kapıda bağırırıveririm doğuruyom diye alırlar ne olcek ben her türlü girerim hahha

Oh be sonunda kurtulmuş arkadaşın.Hangi akla hizmet bu kadar beklettiler anlamak imkansız.Neyse ki ikisi de sağlıklı.Bebişe Allah uzun, sağlıklı bir ömür etsin.

hastaneye gittiğimde ağlarım yada benimkide özenir çıkmak ister diye korkuyom yaw..
psikopata bağladım ben iyice..
dün akşam sancım vardı ama dr dediya erken diye doğmayacak gibi geliyo artık yalancı sancı diye kestirip attım..
ara ara geliyo sancı ama düzensiz heralde bişey olmuyo dimi önden giden gebişler?

benim bebiş 3.670 olmuş tam obez yaptık çocuğu ben hala normal doğum diye tutturuyom bakalım ne olacak kızlar bu işin sonu..........................................
oo selinay maşallah tosuna
seenin 2.doğum olduğu için daha rahat olur yaw

hayırlısı olsun cnm

ya cnm yazık o kızacağıza ya sakın ziyaret sebebiyle bile olsa gitme o hastaneye mazallah sanda suni sancıyı takmasınlar kaşla göz arasında :))

Oh be sonunda kurtulmuş arkadaşın.Hangi akla hizmet bu kadar beklettiler anlamak imkansız.Neyse ki ikisi de sağlıklı.Bebişe Allah uzun, sağlıklı bir ömür etsin.

sağol canımcım ben seni msn e ekledim ama kabul etmiyonuzmu beni yaa kimseyi online bulamıyom ben senağlama

bu arada aliyecim geçmiş olsun benim kaşıntı gibi sorunum olmadı şükür
seninkide geçer inşallah
dün akşam ve bu sabah benimde bel ve kasık ağrılarım oldu valla ağrı dayanılmaz olunca aklıma hemen sezeryan geliyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…