hayırlı olsun cnm
bende jimere gidiyorum senin bebiş kaç haftalık nasıl düşünüyorsun doğumu
niye yazmadın ki keyfin sonuna yetiştin nerdeyse doğurucaz:)
özde diil sözde mart annesidelikafaduldenoooooooo
pazartesimi şimdi büyük buluşma
ya kızım mart annesimi olacan ya
anlattım işte bacımkız ne dedi dr anlattttttttt
yok kız bu sefer bende korktumsenağlamaSeni numaracı ayıldın bayıldın yine 2 gün daha kaptın doktordan gözaçık seniiiiiiiiiii.
yok çiçek beklemicekler bu gidişle dr da tırstı bana bişi olcak diye çünkü ödem iyice arrtı karnımda falanda olmuş birazneeeeeeeeeeeee 1 nisanı beklemio mu bebeklerrrrrrrrrrrrrrrr
dayanabilitem yok üzgünümsenağlamakızlar ben yaprak dökümünü izlemeye çekiliyorum.
sonradan görüşürüz..
bu arada selinay maşallah bebişe.. kız nasıl doğuracan onu normal diye tutturdun...
april sana bol sabır diliyorum... bebiş beklicem diyor işte...
şenay -- sende de bir sorun çıkmamış . maşallah.. kız 2 gün daha dayan nisan bebesi olsun.
diğer unuttuklarım varsa kusura bakmasın...,
dozkan damı gitmişti,, yoksa ben mi yanlış hatırladım... (kusura bakmayın artık)
ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim
selam kızlar.... ne haber ya akşam oldu bana agırlık coktu resmen ya hafiften de sancım var karnım davul gibi oldu...valla gun yaklaştıkca zor gececek gunler anlaşılan...
şenaycıım senin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşallah canım. kuzularına kavuşucaksın ayyyy hadi hayırlısı
sağolun şekerler hayırlısı bakalım nolcek böle tarih değiştikce sinirlerim bozuluyo aslındahosgeldin ikizlerin tatlı annesi...valla ben kesin dogurdun diye dusunmustum ama yine de köşeden dönmüşsün hani...hadi hayırlısı pzt.. kuzular geliyor desene ..
canım bende aynıyım şuan koltukta yan yatıorum üstümde battaniye var bi de üşüyorum bugün niyeyse
aşırı süt alımındandır o üşümekaydirigubbakcemile3
ya sorma ben süt severim aslında hamile deilkende yatarken 1 bardak içerdim eşimi de alıştırmıştım ama bu hamilelikte coştu acıktıkça aralarda süt içiorum devamlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?