2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan evet canım bende gitim ama bende bi deişiklik yok.
Nst de sancı çıkmadı suyuna baktı doktor çok iyi dedi 5 gü sonra yine gel dedi o kadar.

dün bende de misafir vardı,yeni doğum yaptı,bebeği 4,5 aylık olmuş.O da bir ilginç,39.hafta bitmiş,ama beklemeye dayanamamış,gitmiş dr a,ben doğurmak istiyorum,hem de normal ,yani ne sancısı,ne suyu,hiçbirşeyi gelmeden,gitmiş hastaneye suni sancıyla normal doğum yapmış.:1shok: dedim beklemişsin o kadar,bekleseydin 2-3 güne kadar.
Ama kızıyla ilişkilerini görünce acayip imrendim,bizler de öyle olacağız inşallah,ne kaldı şuradahihoyyyt

oooooooo
pazartesimi şimdi büyük buluşma
ya kızım mart annesimi olacan ya
özde diil sözde mart annesidelikafadulden

kız ne dedi dr anlattttttttt
anlattım işte bacım

Seni numaracı ayıldın bayıldın yine 2 gün daha kaptın doktordan gözaçık seniiiiiiiiiii.
yok kız bu sefer bende korktumsenağlama

neeeeeeeeeeeee 1 nisanı beklemio mu bebeklerrrrrrrrrrrrrrrr
yok çiçek beklemicekler bu gidişle dr da tırstı bana bişi olcak diye çünkü ödem iyice arrtı karnımda falanda olmuş biraz

dayanabilitem yok üzgünümsenağlama

ulan gebeş karılar geziyo demişiniz ne gezmesi hstanede okadar çok oturdumki bizim salak apartmanın merdivenlerini çıkma takatim kalmadı hastanede işimiz 4 gibi falan bitti bende dinlenmek için görümceme gittim eve anca geldim anca yazıyom
heheeee bide kumpir akşamı ilan edilmiş okudum canım deli gibi kumpir çekti koca kumpire gitti adiyimben adiyimdelikafadulden
hee bu arada vücudunda kaşıntı olanlar ödem kaynaklı olabiliyomuş kaşıntı bu gün dahiliyeci dedi

selam kızlar.... ne haber ya akşam oldu bana agırlık coktu resmen ya hafiften de sancım var karnım davul gibi oldu...valla gun yaklaştıkca zor gececek gunler anlaşılan...

hosgeldin ikizlerin tatlı annesi...valla ben kesin dogurdun diye dusunmustum ama yine de köşeden dönmüşsün hani...hadi hayırlısı pzt.. kuzular geliyor desene ..

bursasu nasıl oldun canım gecti sancıların .... acaba gecirdiğin gribin etkisiyle mi vucudun gucsuz dustu ve sancılandın...

şenaycıım senin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşallah canım. kuzularına kavuşucaksın ayyyy hadi hayırlısı

hosgeldin ikizlerin tatlı annesi...valla ben kesin dogurdun diye dusunmustum ama yine de köşeden dönmüşsün hani...hadi hayırlısı pzt.. kuzular geliyor desene ..
sağolun şekerler hayırlısı bakalım nolcek böle tarih değiştikce sinirlerim bozuluyo aslında

bozulmasın sinirin bak vücudun artık dayanmıo aslında. hem bebişlerde kocaman oldular artık dışarı çıkabilirler sen de ohh bee dersinn öper koklarsın onları

ya sorma ben süt severim aslında hamile deilkende yatarken 1 bardak içerdim eşimi de alıştırmıştım ama bu hamilelikte coştu acıktıkça aralarda süt içiorum devamlı:)

ben de severim sütü Allahtan
hamileliğin başında korkunç içiyodum ben de ama şimdi biraz midemi ekşitiyo o yüsden yoğurda dayanmaya çalışıyorum ben de

ya kıslar bi de ben küstüm size niye kimse bana sölemiyo psikopata bağladım ben de gece gece
yok kızın kocası teknik servisçiydi de bilmem neydi kendi başıma çözmeye çalıştım yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…