2009 Nisan Anneleri buraya

ya cnm yazık o kızacağıza ya sakın ziyaret sebebiyle bile olsa gitme o hastaneye mazallah sanda suni sancıyı takmasınlar kaşla göz arasında :))

hehehh koptum valla sultancım bende o göz varmı yavrrum yolarım ben oradakileri
annem onun yanındaki hastanede beni doğurmuş cerrahpaşada,kardeşimi özelde doğurdu devletmi aman aman diyor.hemşireler doğurana kadar sayıp sövüyolarmış,zavallı anneme kocanla yatarken de böyle bağırıyomuydun sus kalk gezin senin yüzünden geç kaldım felan diye hep azarlamış,kadıncağız stersten zor doğurmuş valla..

sinehas ben kabul ettim cnm ama sen online değilsin

thx hayatım a.s.
çıkıcam diye kapattım biraz önce boş yere iftira atıyom bende
yazıklar olsun bana :tomato:
neyse ben gideyim bişeyler atıştırayım kocam yok annem yok kimse bana bişey yapmadı bugün ühühü
sonrada hastaneye gideyim bakayım
bu arada kaşıntı bendede var ama sadece göbek bölgesinde ben çok çatladığım için diye düşünüyorum ama bilmiyorum valla,kaşımıyorum ovalıyorum,yoksa kızarıyo

kızlar ben çıkamıyom bi türlü son bişi daha söyleyeyim ben terlemekten ve günde 3 kere üst baş değiştirmekten yoruldum yaw,hemde komple,ayrıca hergün makineye çamaşır at,as,topla,ütüle.bu nasıl iş.
sadece gecelerimi terliyonuz gün içindede böyle action bi durumdamısınız merak ettim yoksa tek zavallı benmiyim:çok üzgünüm:

Sürekli sancı çekmek çok kötü olsa gerek ama bebeğin daha kalmak istiyor anlaşılan.Kalan zamanı kolay geirirsin umarım.
Bebeğin hediye almadı mı babasına?delikafadulden

Bebeğimin kendisi en büyük hediye kocişe...Alla allaaaaahhhh...ben onu 9 ay boyunca içimde tutarak yaptım babası içinkaydirigubbakcemile3
Şımariim biraz, ben istemesem daha bizim kolay kolay olmazdı bebeğimiz. Yatsın kalksın dua etsin kendimi paraladım hamile kalcam diyekaydirigubbakcemile2

ben inşaatta çalışan ameleler gibi terli,orum bazen ter boşanıo bööle

valla evde kaloriferler yanmadığı zaman bile ben kısa kolluyla geziyorum gece terliyorum gündüz de bazen..ama ütü yaparken oooff

ayşe bende normal şartlarda hiç terleyen bi insan değilim şimdi göğüslerimin altı bile terliyo ve iğrenç bişey hergün duş alıorum bu yüzden

selam kıslar... inşalahhepiniz iyisinizdir.... ancak girebildim malum komşular bendeydi... sabahtan hazırlık yaptım ve daha az önce gittiler.. ayyy çok yoruldum.... be uzanmak istiyom yatmak uyumak istiyom.... otur otur öldüm.. bi yandan da aklım sizde.... bi sürü konuşup yeni sayfalar olcak diye:):):)
neyse şimdi biras uzanayım çünkü belim çooook ağrıyo...

ayşe bende normal şartlarda hiç terleyen bi insan değilim şimdi göğüslerimin altı bile terliyo ve iğrenç bişey hergün duş alıorum bu yüzden
bu hamilelik zaten hiç olmadıımız insanlara dönüştürdü bizikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım hadi bakalım atlatmışsın sonunda misafirleri bi de doğumdan sonra gelirler artık-tatlicadiarzu-

sorma ruveydacım...
ayy ya belli etmedim ama çok yoruldum... dün süpürge yaptım yerleri viledaladım diye belim koptu yerimden kalkamıyodum dün akşam.... bu gün de sabahtan hep ayakta sonra da hep otur çok yorgun hissedyorum kendimi..... ay yok doğuma kadar bi daa kimse kabul etmem ancak hamileler:):)

selinay maşallah doğuma kadar 4 ü geçecek heralde.normal biraz zor olur senin için.doktorun ne diyo

kız selinayyy maşallah bebişe allah nazarlardan saklasın

walla öle nasıl normal doğum yapacaksa artık allah yardımcısı olsun ama maşallahhhhh

allah esırgesın selınay haftaya doğurursan olabılır bence neden olmasınkı,ınşallah rabbım kalbıne göre verır arkadaşım,bende çok ıstıyorum ama bakalım

oooh maşşallah nazar değmesin normal zor gibi sanki di mi ne yiyip içtin ki selilay yaa benimkide bu sefer az kilo almış (

sağolun kızlar ben yine bi özel hastaneye gittim sezeryan dedi,ama ben istemiyorum valla devlet hastanesine gidecem bi şansımı dneyecem normal doğum için heheh................................

ayy geda ne misafiri ya kabul etme misafir falan
müsait değilim deseydin ne yoruyon kendini yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…