t.ederiOh ne güzel.Daha ne oldu ki doğuralı.Maşallah sana.
Ya yerim ben onu.Ne güzel uyuyor.Maşallah canım bebeğine
ya cnm yazık o kızacağıza ya sakın ziyaret sebebiyle bile olsa gitme o hastaneye mazallah sanda suni sancıyı takmasınlar kaşla göz arasında :))
Allah analı babalı büyütsün
41 kere maşallah bebişine
sağol canımcım ben seni msn e ekledim ama kabul etmiyonuzmu beni yaa kimseyi online bulamıyom ben senağlama
allah nazardan saklasın canım,41 kere maşallah,koynunda büyüsün ınşallah:lepi:darısı başımıza
sinehas ben kabul ettim cnm ama sen online değilsin
Kabul etmez olur muyum hiç?Bugün hiç açmadım ki.Kabul ettim az önce:))
Sürekli sancı çekmek çok kötü olsa gerek ama bebeğin daha kalmak istiyor anlaşılan.Kalan zamanı kolay geirirsin umarım.
Bebeğin hediye almadı mı babasına?delikafadulden
kızlar ben çıkamıyom bi türlü son bişi daha söyleyeyim ben terlemekten ve günde 3 kere üst baş değiştirmekten yoruldum yaw,hemde komple,ayrıca hergün makineye çamaşır at,as,topla,ütüle.bu nasıl iş.
sadece gecelerimi terliyonuz gün içindede böyle action bi durumdamısınız merak ettim yoksa tek zavallı benmiyim:çok üzgünüm:
ayşe bende normal şartlarda hiç terleyen bi insan değilim şimdi göğüslerimin altı bile terliyo ve iğrenç bişey hergün duş alıorum bu yüzden
bu hamilelik zaten hiç olmadıımız insanlara dönüştürdü bizikaydirigubbakcemile3ayşe bende normal şartlarda hiç terleyen bi insan değilim şimdi göğüslerimin altı bile terliyo ve iğrenç bişey hergün duş alıorum bu yüzden
selam kıslar... inşalahhepiniz iyisinizdir.... ancak girebildim malum komşular bendeydi... sabahtan hazırlık yaptım ve daha az önce gittiler.. ayyy çok yoruldum.... be uzanmak istiyom yatmak uyumak istiyom.... otur otur öldüm.. bi yandan da aklım sizde.... bi sürü konuşup yeni sayfalar olcak diye:):):)
neyse şimdi biras uzanayım çünkü belim çooook ağrıyo...
selinay maşallah doğuma kadar 4 ü geçecek heralde.normal biraz zor olur senin için.doktorun ne diyo
kız selinayyy maşallah bebişeallah nazarlardan saklasın
walla öle nasıl normal doğum yapacaksa artık allah yardımcısı olsun ama maşallahhhhh
allah esırgesın selınay haftaya doğurursan olabılır bence neden olmasınkı,ınşallah rabbım kalbıne göre verır arkadaşım,bende çok ıstıyorum ama bakalım
anladım canım. geçmişte de gördüm.şirvana rapor edyo herşeyi.a ferin ona :)
maşallah canım bebişe. valla içerde kaldıkça kiloları artıyo. zor olcak bizim doğumlar. sağlıklı olsunlar da napalım
oh süper içince geçicek yani. rahatladım valla. çekmiyim ben de boşuna. son 15 günüm ya.ilaç kullanmıyım dedim şimdi katlanırım ama yok dayanamıcam
oooh maşşallah nazar değmesin normal zor gibi sanki di mi ne yiyip içtin ki selilay yaa benimkide bu sefer az kilo almış(
Canım maşallah bebeğine.Senle günlerimiz aynı ama benimki cılız, seninki şişko nerdeyse 900 gr var aralarında.kaydirigubbakcemile3 Sen er zamanki doktoruna mı gitin?Başka doktora da görünmeyi düşünüyordun ya ondan sordum.İnşallah istediğin gibi doğurabilirsin.
sağol canım benim abur cubur sevdam kilo aldııyo bebişe sanırım heheh............................
selinaycım maşallah tosuncuğuna:)
oo selinay maşallah tosuna
seenin 2.doğum olduğu için daha rahat olur yaw
hayırlısı olsun cnm
ya cnm yazık o kızacağıza ya sakın ziyaret sebebiyle bile olsa gitme o hastaneye mazallah sanda suni sancıyı takmasınlar kaşla göz arasında :))
sağolun kıslar bencede bursasu ben normal doğuracam inşallah...............................
kızlar ben çıkamıyom bi türlü son bişi daha söyleyeyim ben terlemekten ve günde 3 kere üst baş değiştirmekten yoruldum yaw,hemde komple,ayrıca hergün makineye çamaşır at,as,topla,ütüle.bu nasıl iş.
sadece gecelerimi terliyonuz gün içindede böyle action bi durumdamısınız merak ettim yoksa tek zavallı benmiyim:çok üzgünüm:
ay aynen canım ya bende çok terliyom.......................................
sorma ruveydacım...
ayy ya belli etmedim ama çok yoruldum... dün süpürge yaptım yerleri viledaladım diye belim koptu yerimden kalkamıyodum dün akşam.... bu gün de sabahtan hep ayakta sonra da hep otur çok yorgun hissedyorum kendimi..... ay yok doğuma kadar bi daa kimse kabul etmem ancak hamileler:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?