2009 Nisan Anneleri buraya

hahahaaaaaa kızlar kocadan şok yorum ekimin bebeğinin resmini gösterdim kimin o sıpa dedi nisan annelerinden bi kızın dedim nebiçim nisan anneleri be herkes martta doğuruyo dedi burnunu kıvırarakdelikafaduldendelikafadulden deli ayol adammmmmmmmm

eyüyük öziii
kızlar ben gögüs kremini kullanmaya yeni başladım faydası olurmuki pazartesiye
nısan ıkızlerı gözünaydın olsun ınşallah çooook sevındım günün bellı olmuş çokta güzel olmuş pekte güzel olmuş,sağlıcakla al bebışlerı kucağına arkadaşım,az kaldı ha gayret valla

al bendende o ka

bende anneme anlatamıyorum madem nısan annelerı neden martta doğuruyolar dıyo canım benım ya

annaaaaaa ben geldim kimsecikler yok haksızlık bu amaaaaaa
offfff:dilcikar:
ya kaçırdım heralde ben de anlamdım çikolata olayını.

çikolata olayı ben bi mail göndermişdim o galiba kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun bebişin sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil bence

al benden de o kadar bende çok terliyorum dışarıda yağmur yağıyor ben kısakolluyla dışarı çıkıyorumkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sizinde ağrılarınız oluyormu bende çok var hastaneye yetişememekten korkuyorum gerçi doğum ağrıları daha farklı ama işte evham benimkide

bende hastaneye yetişememekden korkuyorum bide ben avrupa yakasında oturuyorum hastahane anadolu yakasında bide benim halimi düşünnnn:sm_cool:

ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim
yuhhhh çiçek ne yaptın sen öle gaz yapmasın sonraaaaakaydirigubbakcemile3

walla eşin doğru sölemiş canımcım çoğu nisan annesi martta doğuruyo bebişler aceleci bis ne yapalım :dance::dance:

aman Allah ım sonunda desene :lepi:
ay çok sevindim gözün aydın inşallah çok kolay olur doğum hiç ağrı sızı çekmezsin sonrasındada..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…