2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım
koptummmmmmmmmmmmmmmmm
aa sölemedik di mi sanaa hihih evet bi zeynebimiz oldu:)

urla günaydım maşallah bebişine kocaman olmuş. kendinizede alın canım olmaski hep bebişlere hep bebişlere
kız bebegim zayıf geldi bana haftaya kesin dogurcam ben olsa 200 gr daha alırr

egecikde büyümüşşşşşş maşallah :teytey::teytey: niye aldırdın koçişe ben alamıyorum göbişimden sende alma deseydindelikafadulden
teşekkürlerrrrrrrrrrrr
ay bende dedim banada spor ayakkabı aldıkkk
dedim bak ben almıyom sende alma
dediki
oglumun geldigi gün yenılerden giyincem babasını güzel görsün pislik yaaaaaaaaaaa

ah ah bende aldım yazlık hemde beden hamile kalmadan öncekihalimizdeki bedenden daha ufak nerde ben onu gıycem aldım işte dolap beklerrr

25 SAYFA OKUDUM......................

AMA BENIM NET HEM GİDİOOOO BIKTIM BUNDAN
april doktora gidicekmiş ne oldu
yazdımı
bi ikiz annası gelmiş.............
hoşgelmişte şenayımızın yerini kapamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
daha 50 sayfam var okuncakkk

onu okuyup gelıyorum

Günaydın kızlar.
Bakalım bugün kimden haber gelecek doğurdum diye.
Ya ben acayip terliyorum ya hergün duş almaktan çok yoruldum.
Şimdi bir tur daha atmam lazım banyoya doğru görüşürüzz.

ay hadi gözün aydın canım ya,allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah.....................................

dozkan ya aslında düşündüm orayıda ama kaynanamgile yakın onun için vazgeçtim valla heheheh..................................................

kıs dideminki benden büyüktü o doğurdu bak bide benim ikinci doğum,daha kolay olabilir yani bekleyip görecez hep birlikte heheheh.................................

ay benimkide nazar değer niye koyuyonuz diyo hehehh...........................

aman salla girtsin ya niye kasıyon kendini değmez valla gözyaşlarına........................

kız doğumdan sonra hep birlikte zayıflayacaz motive oluruz belki,kiloları alırken bak baya motive olduk heheheh.........................................

Günaydın kızlar.
Bakalım bugün kimden haber gelecek doğurdum diye.
Ya ben acayip terliyorum ya hergün duş almaktan çok yoruldum.
Şimdi bir tur daha atmam lazım banyoya doğru görüşürüzz.

sorma ya bi de üşüme gelio bana tam dengesizim bi yanıorum herşeyi çıkarmak istiorum 5 dak sonra donuorum:)

ahahaha hiç güleceğim yoktu ikiz annesi sabah sabah allah senide güldürsün inşallah :roflol:

ikiz annesini 3 gün sonra hayal edemiorum mutlu huzurlu yorgun azimli ikiz anası olacak o

canım maşallah ege ye kocaman olmuş,,

eşinde cicilerini güle güle kullansın...
egeyi kıskandı herhalde..........

bu arda dün midemde ağrı var diodum ya gece kalktım bööö die çıkardım hepsini meğer ben çok karıştırmışiım akşam. eşim kızdı abur cubur yok artık dedi.

yalnız değilsin yavrımm :jeyyar: saat 12yi vururken kumpir diye inleyen bi hatuna kocası nası dayansın yaşasın kötülükkkaydirigubbakcemile5

ooh valla ya afiyet olsun gözümüz yok diycem yalan olcak ama ben benimkinden istesem kumpiri olmaz akşam akşam şişersin kilo olur der nasıl vazgeçeceğimi çok ii bildiği için hemen moral bozar..

1 aylık bebişi olan arkadaşımla konuştum 20 kilo almıştı hamişken şuan sadece 5 kilosu kalmış tamamını uykusuzluktan verdim dedi acayip içim bayılıyor hamileyken bu kadar yemezdim ama emzirdiğim için çok daha fazla yiyorum ama yorgunluktan gitti kilolar didi buda bize teselli olsunkaydirigubbakcemile3
ama normal doğum yaptı gece 12 sabah 8 arası bebek hiç uyumuyomuş kabus gibi diyo bilemşycim ikiz anasından alırız ilk yorumları kaydirigubbakcemile3

kızlar bizim de doğum yapmıştı bi arkadaşımız 34 yaşında 3. çocuğunu doğurdu ekimde şaka değil 30 kilo almıştı şuan sadece 3 kilo fazlası varmış vbücudu da güzel görünüo. ama şu şeyden almış kullanıomuş hergün ben alcam bi bakın isterseniz çok işime yaradı dio.

LEG MAGIC

şenayy sen girebilecek misin topiğe doğumdan sonra hiç. özlerim kız ben seni
ilk fırsatta burdayım şekercim merak etme
ahahaha hiç güleceğim yoktu ikiz annesi sabah sabah allah senide güldürsün inşallah :roflol:
gece gece güldürdü bizi işte sıyrık
sağol inşallah kolay olur sende en sonunda sinan beye gelip kesbeni doktor dicen heeeekaydirigubbakcemile3
kilo alırken en çok ben motive oldumkaydirigubbakcemile3 verirkende olcammı bakalım

şanslıymış arkadaşın ama ben bu hamilelik boyunca kimseyle kendini kıyaslamamam gerektiğini çok iyi öğrendim.yaş,metabolizma çok etkiliyo ya aynı şeyleri yesek bile farklı kilo alırız bazıları yemeden de alıyo şekil 1A ben bazıları yiyerek almıyo.bazıları çok ödem yapıyo kilo çabuk gidiyo bazıları yağ yapıyo ( bakıcaz artık 2 ay sonra belli olur CADIARZU

kızlar bi de doğumlardan sonra herkes uykusuzluk ve yorgunluktan çöp gibi kalıyomuş benim arkadaşım resmen yemek yicek zaman bulamıyordu çocuk sürekli ağlıyodu..
bu arada çiçek bende hep bööle aletlere hevesleniyorum sonra durduğun yerde hep aynı hareketi yapmaktan 2 hafta sonra sıkılırsın diyorum vazgeçiyorum benimde aklımda ebru şallıyla pilates yapmak var..pilates zevkli hem aşırıda yormuyo ya bakalım

herkese günaydınnnn.... ekim29un bebeğini gördümde aman allahım bu ne güzellik böyle darısı hepimize inşallah... şenaycım hadi az kaldı son bi gayret daha...çiçek senin iştah olayını anlayabiliyorum doktor normalde bu haftalarda iştah kapanır anne yavaş kilo alır veya hiç almaz dedi ama ben coştum valla iyice... aklıma ne gelirse yemeye devam... yaza kadar bende vitrindeki şeyleri giyebilmeyi istiyorum ama bakalım nasıl olacak... neyse bu sene gene tunikler moda da göbişleri saklayabilicez... bu arada bende heyecan hat safhada... bi aksilik olmazsa 48 saat sonra kuzum kucağımda olacak... bugün son hazırlıklar yapılıyo evde, kayısı kompostosu yapılıyor kabız olmamak ve süt erttırmak için... bi de kızlar ayva çekirdeği olayını duyanınız var mı acaba? ayva çekirdeklerini ılık suya koyup oda sıcaklığında 3-5 gün tutyorsunuz ve jelimsi bi kıvam alıyor onu bebek doğar doğmaz meme ucuna sürüyorsunuz emzirmeden ve yara olmuyormuş... yaptım bakalım deneyeceğim pek umudum yok gerçi ama, şimdiden acıyo göğüslerim... başka tavsiye edebileceğiniz neler var?? bu arada doğumdan sonra maruldan uzak durun acaip gaz yapıyormuş, bol maydanoz ve kereviz yenilecekmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…