koptummmmmmmmmmmmmmmmmkızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım
kız bebegim zayıf geldi bana haftaya kesin dogurcam ben olsa 200 gr daha alırraa sölemedik di mi sanaa hihih evet bi zeynebimiz oldu:)
urla günaydım maşallah bebişine kocaman olmuş. kendinizede alın canım olmaski hep bebişlere hep bebişlere
teşekkürlerrrrrrrrrrrregecikde büyümüşşşşşş maşallah:teytey::teytey: niye aldırdın koçişe ben alamıyorum göbişimden sende alma deseydindelikafadulden
şenay ööle deme ben göbişimden sonrası için tahmin yapıp bikaç yazlık bişey aldım ama sırf kendimi zora sokmak için o bedene gelmek zorunda kaliim die hahaha zorla eski kiloya inicem valla. rejim yapmiica ama öyle bi yorucamki kendimi
kızlar bu arada dün gecenin olayını kaçıranları profilime davet ediyorum bi bakın bakalım
ay neler oldu bu gün sabah çok kötüydüm gözlerim kapanıyo halsizlik seremlik bayıldım bayılacam neyse dr gitti oda tırstı beni öle görünce hemen dahiliye ile konsültasyon yapıldı bir sürü test muayene dr beni 2 gün yatırıp bebekleri almaya karar verdi falan bende bi halt çıkmadı ulan hastaneye gidince yalancı çıkıyorum kafayı yicem neyse öylece çıktık hastaneden pazartesi erkenden ac karnına gel bi ultrason yapıcam sonra alırız dedi çarşambaya bırakmıcam dedi
Hay maşallah tosuna. Selinay ne güzel büyütmüşün oğlanı ya.
Bu arada ben de bugün hastaneye gittim nst ye bağlanmak için doğum katında beklerken üç tane hamişi ayrı ayrı odalarında gördüm hepsinin yakınları kapıda beklediği için kapılaraı aralıktı. hemşireler doktorlar pür dikkat onlarla ilgileniyolardı.Üçüde normal doğum yaptırıldı. Üstelik başlarında bekliyen bu doktorlar öyle yoğunki randevu almaya kalksan 1,5 ayda sıra gelmez ama hep normal doğum yaptırıyolar ellerinden geldiğince.
Hepte kendileri giriyolar doğuma. Bide bu doktorları dene normal doğum için diycem ama çok kalabalık.
Çok geçmiş olsun ya ucuz kurtulmuş devlet hastanesinin elinden kızcağız. Kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın allah.
Seni numaracı ayıldın bayıldın yine 2 gün daha kaptın doktordan gözaçık seniiiiiiiiiii.
kızlar ben yaprak dökümünü izlemeye çekiliyorum.
sonradan görüşürüz..
bu arada selinay maşallah bebişe.. kız nasıl doğuracan onu normal diye tutturdun...
april sana bol sabır diliyorum... bebiş beklicem diyor işte...
şenay -- sende de bir sorun çıkmamış . maşallah.. kız 2 gün daha dayan nisan bebesi olsun.
diğer unuttuklarım varsa kusura bakmasın...,
dozkan damı gitmişti,, yoksa ben mi yanlış hatırladım... (kusura bakmayın artık)
hahahaaaaaa kızlar kocadan şok yorum ekimin bebeğinin resmini gösterdim kimin o sıpa dedi nisan annelerinden bi kızın dedim nebiçim nisan anneleri be herkes martta doğuruyo dedi burnunu kıvırarakdelikafaduldendelikafadulden deli ayol adammmmmmmmm
günaydın...
tüh ya 15 dk erken açsaydım benanberi yakalayacaktım..
nisan ikizler hayırlı olsun, öle böle derken kurtulacaksın inşallah az kaldı sık dişini..
kızlar benim kaynana dün gene coştu..adı bedriye ben ona kısaca bediş diyorum, azdı yine azgın bediş.ama dün bende de kayış koptu akşama kadar durup durup ağladım valla..bu kadının başına bi gelecek var ama neyse!! şimdi de başım ağrıyo, uyuyamadım ağrıdan..bütün gece uyuyamadım..şirvancım bu baş ağrısı geçmezse ben gelemem heralde seminere...gözlerim falanda şiş..duruma göre mesaj atarım ben sana..
çiçekim ben her sezon maşallah kendimden 2 beden küçük süper şeyler alırım güya dopinğ olsun diye bu sayede nerdeyse her bedende gardrop yaptım:)))))))))))) sonra içlerine giremeyince toplayıp toplayıp kardeşime veriyom bende hem irade sıfır boğazı tutma açısından hemde tembelim kıçımı yerden kaldıramıyorum tek umudum ikizle onlarda beni zayıflatamazsa hayatımı obez olarak tamamlarım heralde
Günaydın kızlar.
Bakalım bugün kimden haber gelecek doğurdum diye.
Ya ben acayip terliyorum ya hergün duş almaktan çok yoruldum.
Şimdi bir tur daha atmam lazım banyoya doğru görüşürüzz.
ahahaha hiç güleceğim yoktu ikiz annesi sabah sabah allah senide güldürsün inşallah :roflol:
kız dün kumpir günü kocaları yoralım demişiniz bi tek benmi yordum kocişi yazık diilmi ayol benim kel koçişimee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz geldik ogluşumla.................
dün doktordaydık yaaa
oglum 3,040 gr olmuşşş teyzeleri.............
nts baglandım kan tahlilim oldu
oglum martta degılde nisanda gelecekkkkkkk sanırım
salı günü tekrar doktor kontrolümüz olacak
nst ve alttan muayene olacagım...........
dün bol bol gezdik baamızda vardı bu kontrol kontrolunde
ay kızlar bebege degıl kendimize alışveriş yaptık ben degılde kociş kendini düzdü...
kazaklar swıtler 2 ayakkabı kot pantoloın v.s
oh dedim bebek alışverişi yapmadık böyle dedim......
ege'ye anakucagı aldık
yalnız değilsin yavrımm :jeyyar: saat 12yi vururken kumpir diye inleyen bi hatuna kocası nası dayansın yaşasın kötülükkkaydirigubbakcemile5
ilk fırsatta burdayım şekercim merak etmeşenayy sen girebilecek misin topiğe doğumdan sonra hiç. özlerim kız ben seni
gece gece güldürdü bizi işte sıyrıkahahaha hiç güleceğim yoktu ikiz annesi sabah sabah allah senide güldürsün inşallah :roflol:
sağol inşallah kolay olur sende en sonunda sinan beye gelip kesbeni doktor dicen heeeekaydirigubbakcemile3ay hadi gözün aydın canım ya,allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah.....................................
kız doğumdan sonra hep birlikte zayıflayacaz motive oluruz belki,kiloları alırken bak baya motive olduk heheheh.........................................
1 aylık bebişi olan arkadaşımla konuştum 20 kilo almıştı hamişken şuan sadece 5 kilosu kalmış tamamını uykusuzluktan verdim dedi acayip içim bayılıyor hamileyken bu kadar yemezdim ama emzirdiğim için çok daha fazla yiyorum ama yorgunluktan gitti kilolar didi buda bize teselli olsunkaydirigubbakcemile3
ama normal doğum yaptı gece 12 sabah 8 arası bebek hiç uyumuyomuş kabus gibi diyo bilemşycim ikiz anasından alırız ilk yorumları kaydirigubbakcemile3
amaaaaaaaan kızlar şu nisan gelsin hemen bi topik açıoruz veee kiloları verioruz azmin elinden kim kurtulmuş yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?