2009 Nisan Anneleri buraya

etrafta kimsecikler kalmamış kocişte yok annemde gelmedi daha off sıkıldım,bari indirdiğim dizileri seyredeyim..
ayy ben ne yapcam kızlar taş kalpli sinem arkadaşımın bebişini görünce öyle minicik yaşlar akıverdi..
Allah ım ne savunmasız bişey süt gelmiyor annesinden ağlıyor yavrum parmaklarını emiyor içim acıdı
bendende süt gelmezse parçalarım kendimi heralde..
ayy benimde sarıp koklayasım geldi yavrumu,inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..

Günaydın arkadaşlar
Biraz erken bir günaydın oldu ama 1 saattir yatakta uyumaya çalışıyorum.kötükedihüso Baktım olmuyor kalktım.Bari gece neler yazmışsınız okuyayım.

Ay hadi hayırlısı olsun.Kavuşacaksın sonunda bebeklerine.

ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim

Ne yaptın sen ya maşallah.Ben 2 bardak zar zor içiyorum:)

günaydın...

tüh ya 15 dk erken açsaydım benanberi yakalayacaktım..

nisan ikizler hayırlı olsun, öle böle derken kurtulacaksın inşallah az kaldı sık dişini..

kızlar benim kaynana dün gene coştu..adı bedriye ben ona kısaca bediş diyorum, azdı yine azgın bediş.ama dün bende de kayış koptu akşama kadar durup durup ağladım valla..bu kadının başına bi gelecek var ama neyse!! şimdi de başım ağrıyo, uyuyamadım ağrıdan..bütün gece uyuyamadım..şirvancım bu baş ağrısı geçmezse ben gelemem heralde seminere...gözlerim falanda şiş..duruma göre mesaj atarım ben sana..

günaydıınn..ooo çok erkenciler var ya uykusuzlar belli olmuş yine..

hayırlısı olsun cnm ya 2 gün 2 gündür ağrılarından kurtulur bebeklerine kavuşursun işte ne güzel..
aaaaa öyle bi şansımız varmıymış ki ben benim dr a desem git başkasına o zaman der herhalde
ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim

(( ben aylardır 3 bardak içiyordum ama son 1-2 haftadır kustum artık ya fenalık geldi ama içmem lazım da nasıl ?.kızlar süt içmenin iyi yöntemlerini biliyosanız banada sööleyin

zaten süt içmediğim için mi ne akşam bacağım bi kasıldı ölüyorum sandım şimdi de çok cnm acıyo topallayarak geziyorum hem hamile hem topal oldum (

aman Allah ım sonunda desene :lepi:
ay çok sevindim gözün aydın inşallah çok kolay olur doğum hiç ağrı sızı çekmezsin sonrasındada..:Saruboceq:

Ay hadi hayırlısı olsun.Kavuşacaksın sonunda bebeklerine.

Ne yaptın sen ya maşallah.Ben 2 bardak zar zor içiyorum:)

sağolun kızçeler Allah nasip ederse pazartesi bu iş ok eğer pazarteside bi bahane bulursa oturup ağlıcam dr cuğuma
serap ne diye kendini üzüp ağlıyosun ki dış kapının dış mandalı yani kadın seni üzerek emeline kavuşuyo ben olsam hiiiiiç kendimi üzmeden ağzına ....... bırakırım o kudursun

yazık ya kızları uyku tutmamış sanırım. canım nesquikle iç sütü. şimdi ben yulafa sardım yulaf koyuyorum içine 2 kaşık ööle içiorum ohh tuvalet problemimkalmadı ne güsell.

günaydın bu arada güzeller yağmur yağıo yine

noldu kız naaptı kaynanan bıktım şu menopozlu azgın karılardan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz geldik ogluşumla.................
dün doktordaydık yaaa
oglum 3,040 gr olmuşşş teyzeleri.............
nts baglandım kan tahlilim oldu
oglum martta degılde nisanda gelecekkkkkkk sanırım
salı günü tekrar doktor kontrolümüz olacak
nst ve alttan muayene olacagım...........

dün bol bol gezdik baamızda vardı bu kontrol kontrolunde

ay kızlar bebege degıl kendimize alışveriş yaptık ben degılde kociş kendini düzdü...

kazaklar swıtler 2 ayakkabı kot pantoloın v.s
oh dedim bebek alışverişi yapmadık böyle dedim......

ege'ye anakucagı aldık

günaydın kuzuuuu
kız dün doğum olmuş kaçırmışım geçmişi okurken hemde kızıma yine adaş gelmiş zeynep bebek olmuş

aa sölemedik di mi sanaa hihih evet bi zeynebimiz oldu:)

urla günaydım maşallah bebişine kocaman olmuş. kendinizede alın canım olmaski hep bebişlere hep bebişlere

egecikde büyümüşşşşşş maşallah :teytey::teytey: niye aldırdın koçişe ben alamıyorum göbişimden sende alma deseydindelikafadulden

şenay ööle deme ben göbişimden sonrası için tahmin yapıp bikaç yazlık bişey aldım ama sırf kendimi zora sokmak için o bedene gelmek zorunda kaliim die hahaha zorla eski kiloya inicem valla. rejim yapmiica ama öyle bi yorucamki kendimi

bizim dağda kumpir bulunmaz kıyamam ben yorgun argın işten gelmiş ayy yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zaten istesemde ben biliorum bizimki gider alır bi patates atar fırına kumpir yapardı

çiçekim ben her sezon maşallah kendimden 2 beden küçük süper şeyler alırım güya dopinğ olsun diye bu sayede nerdeyse her bedende gardrop yaptım:)))))))))))) sonra içlerine giremeyince toplayıp toplayıp kardeşime veriyom bende hem irade sıfır boğazı tutma açısından hemde tembelim kıçımı yerden kaldıramıyorum tek umudum ikizle onlarda beni zayıflatamazsa hayatımı obez olarak tamamlarım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…