ay neler oldu bu gün sabah çok kötüydüm gözlerim kapanıyo halsizlik seremlik bayıldım bayılacam neyse dr gitti oda tırstı beni öle görünce hemen dahiliye ile konsültasyon yapıldı bir sürü test muayene dr beni 2 gün yatırıp bebekleri almaya karar verdi falan bende bi halt çıkmadı ulan hastaneye gidince yalancı çıkıyorum kafayı yicem neyse öylece çıktık hastaneden pazartesi erkenden ac karnına gel bi ultrason yapıcam sonra alırız dedi çarşambaya bırakmıcam dedi
ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim
hayırlısı olsun cnm ya 2 gün 2 gündür ağrılarından kurtulur bebeklerine kavuşursun işte ne güzel..ay neler oldu bu gün sabah çok kötüydüm gözlerim kapanıyo halsizlik seremlik bayıldım bayılacam neyse dr gitti oda tırstı beni öle görünce hemen dahiliye ile konsültasyon yapıldı bir sürü test muayene dr beni 2 gün yatırıp bebekleri almaya karar verdi falan bende bi halt çıkmadı ulan hastaneye gidince yalancı çıkıyorum kafayı yicem neyse öylece çıktık hastaneden pazartesi erkenden ac karnına gel bi ultrason yapıcam sonra alırız dedi çarşambaya bırakmıcam dedi
aaaaa öyle bi şansımız varmıymış ki ben benim dr a desem git başkasına o zaman der herhaldedün bende de misafir vardı,yeni doğum yaptı,bebeği 4,5 aylık olmuş.O da bir ilginç,39.hafta bitmiş,ama beklemeye dayanamamış,gitmiş dr a,ben doğurmak istiyorum,hem de normal ,yani ne sancısı,ne suyu,hiçbirşeyi gelmeden,gitmiş hastaneye suni sancıyla normal doğum yapmış.:1shok: dedim beklemişsin o kadar,bekleseydin 2-3 güne kadar.
Ama kızıyla ilişkilerini görünce acayip imrendim,bizler de öyle olacağız inşallah,ne kaldı şuradahihoyyyt
ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim
aman Allah ım sonunda desene :lepi:
ay çok sevindim gözün aydın inşallah çok kolay olur doğum hiç ağrı sızı çekmezsin sonrasındada..:Saruboceq:
Ay hadi hayırlısı olsun.Kavuşacaksın sonunda bebeklerine.
Ne yaptın sen ya maşallah.Ben 2 bardak zar zor içiyorum:)
günaydın...
tüh ya 15 dk erken açsaydım benanberi yakalayacaktım..
nisan ikizler hayırlı olsun, öle böle derken kurtulacaksın inşallah az kaldı sık dişini..
kızlar benim kaynana dün gene coştu..adı bedriye ben ona kısaca bediş diyorum, azdı yine azgın bediş.ama dün bende de kayış koptu akşama kadar durup durup ağladım valla..bu kadının başına bi gelecek var ama neyse!! şimdi de başım ağrıyo, uyuyamadım ağrıdan..bütün gece uyuyamadım..şirvancım bu baş ağrısı geçmezse ben gelemem heralde seminere...gözlerim falanda şiş..duruma göre mesaj atarım ben sana..
günaydıınn..ooo çok erkenciler var ya uykusuzlar belli olmuş yine..
hayırlısı olsun cnm ya 2 gün 2 gündür ağrılarından kurtulur bebeklerine kavuşursun işte ne güzel..
aaaaa öyle bi şansımız varmıymış ki ben benim dr a desem git başkasına o zaman der herhalde
(( ben aylardır 3 bardak içiyordum ama son 1-2 haftadır kustum artık ya fenalık geldi ama içmem lazım da nasıl ?.kızlar süt içmenin iyi yöntemlerini biliyosanız banada sööleyin
zaten süt içmediğim için mi ne akşam bacağım bi kasıldı ölüyorum sandım şimdi de çok cnm acıyo topallayarak geziyorum hem hamile hem topal oldum(
günaydıınn..ooo çok erkenciler var ya uykusuzlar belli olmuş yine..
hayırlısı olsun cnm ya 2 gün 2 gündür ağrılarından kurtulur bebeklerine kavuşursun işte ne güzel..
aaaaa öyle bi şansımız varmıymış ki ben benim dr a desem git başkasına o zaman der herhalde
(( ben aylardır 3 bardak içiyordum ama son 1-2 haftadır kustum artık ya fenalık geldi ama içmem lazım da nasıl ?.kızlar süt içmenin iyi yöntemlerini biliyosanız banada sööleyin
zaten süt içmediğim için mi ne akşam bacağım bi kasıldı ölüyorum sandım şimdi de çok cnm acıyo topallayarak geziyorum hem hamile hem topal oldum(
günaydın...
tüh ya 15 dk erken açsaydım benanberi yakalayacaktım..
nisan ikizler hayırlı olsun, öle böle derken kurtulacaksın inşallah az kaldı sık dişini..
kızlar benim kaynana dün gene coştu..adı bedriye ben ona kısaca bediş diyorum, azdı yine azgın bediş.ama dün bende de kayış koptu akşama kadar durup durup ağladım valla..bu kadının başına bi gelecek var ama neyse!! şimdi de başım ağrıyo, uyuyamadım ağrıdan..bütün gece uyuyamadım..şirvancım bu baş ağrısı geçmezse ben gelemem heralde seminere...gözlerim falanda şiş..duruma göre mesaj atarım ben sana..
günaydın kuzuuuu
kız dün doğum olmuş kaçırmışım geçmişi okurken hemde kızıma yine adaş gelmiş zeynep bebek olmuş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz geldik ogluşumla.................
dün doktordaydık yaaa
oglum 3,040 gr olmuşşş teyzeleri.............
nts baglandım kan tahlilim oldu
oglum martta degılde nisanda gelecekkkkkkk sanırım
salı günü tekrar doktor kontrolümüz olacak
nst ve alttan muayene olacagım...........
dün bol bol gezdik baamızda vardı bu kontrol kontrolunde
ay kızlar bebege degıl kendimize alışveriş yaptık ben degılde kociş kendini düzdü...
kazaklar swıtler 2 ayakkabı kot pantoloın v.s
oh dedim bebek alışverişi yapmadık böyle dedim......
ege'ye anakucagı aldık
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz geldik ogluşumla.................
dün doktordaydık yaaa
oglum 3,040 gr olmuşşş teyzeleri.............
nts baglandım kan tahlilim oldu
oglum martta degılde nisanda gelecekkkkkkk sanırım
salı günü tekrar doktor kontrolümüz olacak
nst ve alttan muayene olacagım...........
dün bol bol gezdik baamızda vardı bu kontrol kontrolunde
ay kızlar bebege degıl kendimize alışveriş yaptık ben degılde kociş kendini düzdü...
kazaklar swıtler 2 ayakkabı kot pantoloın v.s
oh dedim bebek alışverişi yapmadık böyle dedim......
ege'ye anakucagı aldık
kız dün kumpir günü kocaları yoralım demişiniz bi tek benmi yordum kocişi yazık diilmi ayol benim kel koçişimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?