2009 Nisan Anneleri buraya

ne bilim işte işe yarıomuş benim popom büyümedi pek ama selülitlerim çok çirkin oldu onlara bi çare bulmam lazım kremler işe yarıo mu kullanan var mı

yalnız değilsin yavrımm :jeyyar: saat 12yi vururken kumpir diye inleyen bi hatuna kocası nası dayansın yaşasın kötülükkkaydirigubbakcemile5
obezler nasıl belli oluyoookaydirigubbakcemile3
ikizlerin zayıflatmadığı anne mi var kızım sen pire gibi olursun 2 aya kalmaz ama yoğun tempodan söylenmek yok haa
hadi bakalım inşallahhhhhhh
bu arda dün midemde ağrı var diodum ya gece kalktım bööö die çıkardım hepsini meğer ben çok karıştırmışiım akşam. eşim kızdı abur cubur yok artık dedi.
portakalla tulum peyniri yiyen insandan ne beklersin

benim dr doğumda 10 kilo gidicek dedi ama daha geriye bayaaaaaa varkaydirigubbakcemile3
ayrıca haftalardır avatarını gözümüze sokuyon herkes doğurunca ilk önce çiğ köfte yicek nasıl kilo vercez bakalım

canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı.nisan annesi olacaksın inşallah.

devlet hastanelerini sevmezdim artık nefret ediyorum.

hadi hayırlısı olsun.şafak 4 o zaman ne kadar az kaldı yaaaaaaaa.

ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim

abooooow naptın kız.tabi şişersin sancın olur.1 lt süt insanı gazman yapar yaw.

ahh bu kaynanalar.ama güzelim olan sana olmuş.onun ruhu duymadı.

maşallah ege ye urlacım.ama sen sezeryan olacaktın neden alttan muayene oluyosun onu anlamadım.
anakucağınızı güle güle kullanın.eşin de güle güle giysin aldıklarını.

ben bugün saat 1 de Medicalpark -Göztepe Hastanesindeki seminer de olacağım....

Gelen ve beni merak edecek olan arkadaşlara duyurulur....

pis boğaz olmak böyle bişey sanırım:)

48 saat mi aay ne heyecanlı yaa valla sezeryan olunca ne güzel randevulu geri sayım bile yapıyonuz..ağrısız sızısız kolay bi doğumun olur inşallah

cnm şu lanisoh yanlış yazmış olabilirim de iyi gelir diyorlar ben dr gittiğimde sorucam sende dr bir sor ona göre karar ver bence, ayva çekirdeği olayını bende duydum işe yara inş....

valla bende heyecanlanıyorum senin adına inş çok kolay olur herşey senin ve bebişin için...

kızlar ben durdum durdum çok kötü çatladım...

kremlere güvenmiyorum artık............

dün gece kocişe gösteriyorum..

bişey olmaz aşkım sende bundan sonra bikini yerine mayo giyersin diyor.....

ayy maşallah ne kadar az kalmış heyecan dorukda desene hayırlı doğumlar olsun
bende ayva çekirdeiğini duymuştum hatta eşim şimdiden çekirdekleri biriktiriyo çok lazım olcak diye çok tecrübeli ya kendisi :lepi:

çiğköfte kilo yapmaz bulgur işte miss gibi cokacimcoook

lansinoh krem en iyi geleni buymuş bende aldım canımcım

yaaa onunda işine gelir zaten kıskanıolar hiiç heveslenmesin o çatlakların görünümü zaten çok azalcak doumdan sonra giyersin yine bikini

bende dün bitane göbüşüme doğru tırmanan bi çatlak gördüm çok sinir oldum okadarda kremleniyorum doğuma kadar bu sayı artar kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…