ikizlerin zayıflatmadığı anne mi var kızım sen pire gibi olursun 2 aya kalmaz ama yoğun tempodan söylenmek yok haa
obezler nasıl belli oluyoookaydirigubbakcemile3yalnız değilsin yavrımm :jeyyar: saat 12yi vururken kumpir diye inleyen bi hatuna kocası nası dayansın yaşasın kötülükkkaydirigubbakcemile5
hadi bakalım inşallahhhhhhhikizlerin zayıflatmadığı anne mi var kızım sen pire gibi olursun 2 aya kalmaz ama yoğun tempodan söylenmek yok haa
portakalla tulum peyniri yiyen insandan ne beklersinbu arda dün midemde ağrı var diodum ya gece kalktım bööö die çıkardım hepsini meğer ben çok karıştırmışiım akşam. eşim kızdı abur cubur yok artık dedi.
benim dr doğumda 10 kilo gidicek dedi ama daha geriye bayaaaaaa varkaydirigubbakcemile31 aylık bebişi olan arkadaşımla konuştum 20 kilo almıştı hamişken şuan sadece 5 kilosu kalmış tamamını uykusuzluktan verdim dedi acayip içim bayılıyor hamileyken bu kadar yemezdim ama emzirdiğim için çok daha fazla yiyorum ama yorgunluktan gitti kilolar didi buda bize teselli olsunkaydirigubbakcemile3
ama normal doğum yaptı gece 12 sabah 8 arası bebek hiç uyumuyomuş kabus gibi diyo bilemşycim ikiz anasından alırız ilk yorumları kaydirigubbakcemile3
Selam herkese...biz geldik:) Hala biziz yani doğurmadım bu gidişlede doğuramicam herhaldekaydirigubbakcemile3
Dr.a gittik, önce nst ye girdim 40-50 gibi sancılar. Sonra dr. muayene etti, açılmam yokmuş. Hala kapalı İşallah bekler Nisana kadar bu Nisan bebeği sonuçta durmasını istiyorum dedi. Bende aynen, lakin bu sancılar katlanılır gibi değil dedim, geceleri uyku sıfır. Normal, vücut doğuma hazırlanıyo dedi. Az kalmış belli dedi ama Nisanı görmeyi umuyo dr.da. P.tesi gidicem tekrar, bakalım durum neyi göstericek. Tarih vermek istemiyorum dedi bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim istiyorum dedi, haklıda bencede en azından bi 38 olsak. Karnıma eliyle baktı çok gerilmiş dedi, bebek artık çıkmak istiyo aslında bende alırım ama dedi kitap kalsın diyo dedikaydirigubbakcemile3
Kocişte aradan 4 nisan 4 nisan deyip duruyo kendi doğum günü ya:)) Koyun can derdinde kasap et-tatlicadiarzu- İşte netice hala bekliyorus. Sonra kendimi attım alışveriş merkezlerine biraz bebek arabası araştırması yaptım, dolandım kocişe hediye aldım malum bidaha çıkamam haftaya d.günü sonrada geldimmm...
Geçmişi okuyim biraz, doğuran yok dimiii?
kızlar arkadaşım 41+3 te doğurdu bu arada kızı oldu tam eve gönderirlerken fenalaşmış bebeğin hayatı tehlikeye girmiş sezeryana almışlar.devlet hastaneleri neden böyle yaa nasıl bi sorumsuzluk böyle yaa tam eve gittiğinde fenalaşsaydı.bide 24 saate yakın suni sancı verdiler yazık değilmi bu nasıl iş anlamadım..
bu devlette maalesef paran olacak yoksa bi hiçsin..
bende gidip göremedim gideyim birazdan diyorum hastane yakın ama almıyolar dediler ziyaret saati dışında buda devlet hastanesinin gıcıklığı işte..
anneme dedim kapıda bağırırıveririm doğuruyom diye alırlar ne olcek ben her türlü girerim hahha
ay neler oldu bu gün sabah çok kötüydüm gözlerim kapanıyo halsizlik seremlik bayıldım bayılacam neyse dr gitti oda tırstı beni öle görünce hemen dahiliye ile konsültasyon yapıldı bir sürü test muayene dr beni 2 gün yatırıp bebekleri almaya karar verdi falan bende bi halt çıkmadı ulan hastaneye gidince yalancı çıkıyorum kafayı yicem neyse öylece çıktık hastaneden pazartesi erkenden ac karnına gel bi ultrason yapıcam sonra alırız dedi çarşambaya bırakmıcam dedi
ben 1 litre süt içmişim bugün yuh dedim
günaydın...
tüh ya 15 dk erken açsaydım benanberi yakalayacaktım..
nisan ikizler hayırlı olsun, öle böle derken kurtulacaksın inşallah az kaldı sık dişini..
kızlar benim kaynana dün gene coştu..adı bedriye ben ona kısaca bediş diyorum, azdı yine azgın bediş.ama dün bende de kayış koptu akşama kadar durup durup ağladım valla..bu kadının başına bi gelecek var ama neyse!! şimdi de başım ağrıyo, uyuyamadım ağrıdan..bütün gece uyuyamadım..şirvancım bu baş ağrısı geçmezse ben gelemem heralde seminere...gözlerim falanda şiş..duruma göre mesaj atarım ben sana..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz geldik ogluşumla.................
dün doktordaydık yaaa
oglum 3,040 gr olmuşşş teyzeleri.............
nts baglandım kan tahlilim oldu
oglum martta degılde nisanda gelecekkkkkkk sanırım
salı günü tekrar doktor kontrolümüz olacak
nst ve alttan muayene olacagım...........
dün bol bol gezdik baamızda vardı bu kontrol kontrolunde
ay kızlar bebege degıl kendimize alışveriş yaptık ben degılde kociş kendini düzdü...
kazaklar swıtler 2 ayakkabı kot pantoloın v.s
oh dedim bebek alışverişi yapmadık böyle dedim......
ege'ye anakucagı aldık
fil - pire :uhm: :uhm: :uhm:
kaç ay sonra :)))
obezler nasıl belli oluyoookaydirigubbakcemile3
hadi bakalım inşallahhhhhhh
portakalla tulum peyniri yiyen insandan ne beklersin
benim dr doğumda 10 kilo gidicek dedi ama daha geriye bayaaaaaa varkaydirigubbakcemile3
ayrıca haftalardır avatarını gözümüze sokuyon herkes doğurunca ilk önce çiğ köfte yicek nasıl kilo vercez bakalım
fil - pire :uhm: :uhm: :uhm:
kaç ay sonra :)))
herkese günaydınnnn.... ekim29un bebeğini gördümde aman allahım bu ne güzellik böyle darısı hepimize inşallah... şenaycım hadi az kaldı son bi gayret daha...çiçek senin iştah olayını anlayabiliyorum doktor normalde bu haftalarda iştah kapanır anne yavaş kilo alır veya hiç almaz dedi ama ben coştum valla iyice... aklıma ne gelirse yemeye devam... yaza kadar bende vitrindeki şeyleri giyebilmeyi istiyorum ama bakalım nasıl olacak... neyse bu sene gene tunikler moda da göbişleri saklayabilicez... bu arada bende heyecan hat safhada... bi aksilik olmazsa 48 saat sonra kuzum kucağımda olacak... bugün son hazırlıklar yapılıyo evde, kayısı kompostosu yapılıyor kabız olmamak ve süt erttırmak için... bi de kızlar ayva çekirdeği olayını duyanınız var mı acaba? ayva çekirdeklerini ılık suya koyup oda sıcaklığında 3-5 gün tutyorsunuz ve jelimsi bi kıvam alıyor onu bebek doğar doğmaz meme ucuna sürüyorsunuz emzirmeden ve yara olmuyormuş... yaptım bakalım deneyeceğim pek umudum yok gerçi ama, şimdiden acıyo göğüslerim... başka tavsiye edebileceğiniz neler var?? bu arada doğumdan sonra maruldan uzak durun acaip gaz yapıyormuş, bol maydanoz ve kereviz yenilecekmiş...
ulen mıhtarrrr şimdi bu fil pire gibi sıçrıcak üstüne az kaldı heeeklava:
cnm şu lanisoh yanlış yazmış olabilirim de iyi gelir diyorlar ben dr gittiğimde sorucam sende dr bir sor ona göre karar ver bence, ayva çekirdeği olayını bende duydum işe yara inş....herkese günaydınnnn.... ekim29un bebeğini gördümde aman allahım bu ne güzellik böyle darısı hepimize inşallah... şenaycım hadi az kaldı son bi gayret daha...çiçek senin iştah olayını anlayabiliyorum doktor normalde bu haftalarda iştah kapanır anne yavaş kilo alır veya hiç almaz dedi ama ben coştum valla iyice... aklıma ne gelirse yemeye devam... yaza kadar bende vitrindeki şeyleri giyebilmeyi istiyorum ama bakalım nasıl olacak... neyse bu sene gene tunikler moda da göbişleri saklayabilicez... bu arada bende heyecan hat safhada... bi aksilik olmazsa 48 saat sonra kuzum kucağımda olacak... bugün son hazırlıklar yapılıyo evde, kayısı kompostosu yapılıyor kabız olmamak ve süt erttırmak için... bi de kızlar ayva çekirdeği olayını duyanınız var mı acaba? ayva çekirdeklerini ılık suya koyup oda sıcaklığında 3-5 gün tutyorsunuz ve jelimsi bi kıvam alıyor onu bebek doğar doğmaz meme ucuna sürüyorsunuz emzirmeden ve yara olmuyormuş... yaptım bakalım deneyeceğim pek umudum yok gerçi ama, şimdiden acıyo göğüslerim... başka tavsiye edebileceğiniz neler var?? bu arada doğumdan sonra maruldan uzak durun acaip gaz yapıyormuş, bol maydanoz ve kereviz yenilecekmiş...
birden bu fili ne kadar çok sevdiğimi hatırladımmmmmmmmmmmmm
herkese günaydınnnn.... ekim29un bebeğini gördümde aman allahım bu ne güzellik böyle darısı hepimize inşallah... şenaycım hadi az kaldı son bi gayret daha...çiçek senin iştah olayını anlayabiliyorum doktor normalde bu haftalarda iştah kapanır anne yavaş kilo alır veya hiç almaz dedi ama ben coştum valla iyice... aklıma ne gelirse yemeye devam... yaza kadar bende vitrindeki şeyleri giyebilmeyi istiyorum ama bakalım nasıl olacak... neyse bu sene gene tunikler moda da göbişleri saklayabilicez... bu arada bende heyecan hat safhada... bi aksilik olmazsa 48 saat sonra kuzum kucağımda olacak... bugün son hazırlıklar yapılıyo evde, kayısı kompostosu yapılıyor kabız olmamak ve süt erttırmak için... bi de kızlar ayva çekirdeği olayını duyanınız var mı acaba? ayva çekirdeklerini ılık suya koyup oda sıcaklığında 3-5 gün tutyorsunuz ve jelimsi bi kıvam alıyor onu bebek doğar doğmaz meme ucuna sürüyorsunuz emzirmeden ve yara olmuyormuş... yaptım bakalım deneyeceğim pek umudum yok gerçi ama, şimdiden acıyo göğüslerim... başka tavsiye edebileceğiniz neler var?? bu arada doğumdan sonra maruldan uzak durun acaip gaz yapıyormuş, bol maydanoz ve kereviz yenilecekmiş...
obezler nasıl belli oluyoookaydirigubbakcemile3
hadi bakalım inşallahhhhhhh
portakalla tulum peyniri yiyen insandan ne beklersin
benim dr doğumda 10 kilo gidicek dedi ama daha geriye bayaaaaaa varkaydirigubbakcemile3
ayrıca haftalardır avatarını gözümüze sokuyon herkes doğurunca ilk önce çiğ köfte yicek nasıl kilo vercez bakalım
cnm şu lanisoh yanlış yazmış olabilirim de iyi gelir diyorlar ben dr gittiğimde sorucam sende dr bir sor ona göre karar ver bence, ayva çekirdeği olayını bende duydum işe yara inş....
valla bende heyecanlanıyorum senin adına inş çok kolay olur herşey senin ve bebişin için...
kızlar ben durdum durdum çok kötü çatladım...
kremlere güvenmiyorum artık............
dün gece kocişe gösteriyorum..
bişey olmaz aşkım sende bundan sonra bikini yerine mayo giyersin diyor.....
korktun demiiiiiiii baranınla ezilmektennnnnnnn valla zeynebime derim o baranın bamyasını çeker koparır :icecream:
kızlar ben durdum durdum çok kötü çatladım...
kremlere güvenmiyorum artık............
dün gece kocişe gösteriyorum..
bişey olmaz aşkım sende bundan sonra bikini yerine mayo giyersin diyor.....
ulen mıhtarrrr şimdi bu fil pire gibi sıçrıcak üstüne az kaldı heeeklava:
korktun demiiiiiiii baranınla ezilmektennnnnnnn valla zeynebime derim o baranın bamyasını çeker koparır :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?