yaa ben çok heyecanlanıyom kızlar yaaa içimde garip bişey var anlatamam gerçi sizde de vardır amannn ne bilim ne garip bir duyguymuş buuuuuu
işte kilolarda onun da çok etkisi yok mu sizce normalde bırakınca bile insanlar 8-10 kilo alıyo eee biz hamileyiz normal tabi
ben ve eşim bıraktık birlikte 20 gün sonra hamile kalmışım tam kilo yapmasın diye yediklerime dikkat ediyordum ki buna rağmen yaptı hamile olduğumu öğrendim ben aldım şimdiye kadar 12 eşim aldı 10 :)))
neyse boşverin bırakmak bile çook takdir edilecek bi durum bence
yaa ben çok heyecanlanıyom kızlar yaaa içimde garip bişey var anlatamam gerçi sizde de vardır amannn ne bilim ne garip bir duyguymuş buuuuuu
içindeki garip şeye bebek diyoz:roflol:
sağolun tatlılar kalkamadım daha
muhtemel doğum tarihi 27 nisan görünüyo
ultrason 13 nisan veriyo
doktor 20 si ile 25 arası bekliyo
daha normalmi sezeryanmı belli değil
aman başlamayın bi daha sigaraya yaa ben içmiorum sigara hiç içmedim.
ayy evet hem içim sıkışıo hem bazen kıpır kıpır bi garibim hepimiz aynıyız sanırm
aman başlamayın bi daha sigaraya yaa ben içmiorum sigara hiç içmedim.
ya kızlar size dün bi mail atmışdım daha doğrusu msn de kayıtlı olanlara baktınızmı çikolatalara ???
behiye esen cinsiyet belli oldumuuuu
ben de gideyim bi pilav yapayım kuru vardı
kuru üstü pilav yyiyecem yanında yoğurtcokacimcoook
işte kilolarda onun da çok etkisi yok mu sizce normalde bırakınca bile insanlar 8-10 kilo alıyo eee biz hamileyiz normal tabi
ben ve eşim bıraktık birlikte 20 gün sonra hamile kalmışım tam kilo yapmasın diye yediklerime dikkat ediyordum ki buna rağmen yaptı hamile olduğumu öğrendim ben aldım şimdiye kadar 12 eşim aldı 10 :)))
neyse boşverin bırakmak bile çook takdir edilecek bi durum bence[/QUO
bende 14 kilo aldım................
baktımda yenirmi onlar beeee gerçi koçişe gösterdim ben yerim kıtır kıtır dedi vahşi adam:mymeka:
ben görmedimya kızlar size dün bi mail atmışdım daha doğrusu msn de kayıtlı olanlara baktınızmı çikolatalara ???
esen demişşin ama canım banamı dedin yoksam behiye esen diye bi arkadas var mı
benimkisi kızz
ben görmedim
banada yollarmısın cnm
senin ismin bazen behiyeesenn diye görünüyor:uhm:
ahahahahah ben şimdi yiyorum.......................
neyse boşverin bırakmak bile çook takdir edilecek bi durum bence[/QUO
bende 14 kilo aldım................
galiba aranızda en çok kilo alan benimmmmmm ağlamk istiyorumm yaaaa kızlar bide nasıl zayıfdım ben yaaa walla ağlıcam şimdi senağlama
kızlar bende hamilelikle ilgili bi kitap var 38. haftada dioki 38-39 ve 40. haftalarda anne adaylarının kilo alımları yavaşlar, durabilir, hatta kilo veren anne adayları olabilir bu tamamen normal olup çok karşılaşılan bi durumdur dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?