2009 Nisan Anneleri buraya

aman başlamayın bi daha sigaraya yaa ben içmiorum sigara hiç içmedim.

yaa ben çok heyecanlanıyom kızlar yaaa içimde garip bişey var anlatamam gerçi sizde de vardır amannn ne bilim ne garip bir duyguymuş buuuuuu

ayy evet hem içim sıkışıo hem bazen kıpır kıpır bi garibim hepimiz aynıyız sanırm

içindeki garip şeye bebek diyoz:roflol:

allah iyiliğini versin yaa hiç gülesim yoktuuuuukaydirigubbakcemile3

sağolun tatlılar kalkamadım daha
muhtemel doğum tarihi 27 nisan görünüyo
ultrason 13 nisan veriyo
doktor 20 si ile 25 arası bekliyo
daha normalmi sezeryanmı belli değil

ben senden önce davrancam ama benim kesin sezeryannn 15 nisan tabi oda beklerse 15 nisanı ????:CüvCüv:

aman başlamayın bi daha sigaraya yaa ben içmiorum sigara hiç içmedim.

ayy evet hem içim sıkışıo hem bazen kıpır kıpır bi garibim hepimiz aynıyız sanırm

ne güzel hiç içmemişsin ama bende bundan sonra sigara içmeyi düşünmüyorum günde en faazla 3 tane içmeme rağmen geceleri bogazım bi garip oluyordu şimdi o yok mesela:lepi:
ayy evet ya benimde içim kıpır kıpır bbeilşim odasına gidip duruyom habire( gelsin artık diye )diye diye getirecem kaydirigubbakcemile3

ben de gideyim bi pilav yapayım kuru vardı
kuru üstü pilav yyiyecem yanında yoğurtcokacimcoook

ahahahahah ben şimdi yiyorum.......................

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, april16, bursasu+, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, Esennn, galatea79+, lily_of_the_valley, merilanka, nisan_ikizler, oslem1907, ovtemizkan+, Ruveydax, selinay2002

oy maşallah....................

baktımda yenirmi onlar beeee gerçi koçişe gösterdim ben yerim kıtır kıtır dedi vahşi adam:mymeka:

kız benim kocişde aysını söledi varya ben bunları yerim dedi gerçeğiniz yemek istiyoruz yiyemiyoruz bari çikolatalarını yiyelim dedi bide benimkide vahşşi adammm ayy kıyamam ben onlara nasıl güzeller dimi :asigim:

senin ismin bazen behiyeesenn diye görünüyor:uhm:[/QUOTE]

neden acabaa Kullanıcı adım Esennn benim
ismimde esen..
bugün belki bişi mi varki nette takvimlerin bazılarını göremiyorum benn...
ilginçç..

ben bıraktım ama öle 3-5 tane ıçmıodum yanı,bırdende bırakamadım ne yapayım ölıımmı arada çekıyodum kocamdan zaten ışyerınde pöfür pöfür ıçıolardı düşüncesızler,az almışsınız valla ben 20 kılo aldım anacım dedım ya 90 oldum ben ha

kızlar bende hamilelikle ilgili bi kitap var 38. haftada dioki 38-39 ve 40. haftalarda anne adaylarının kilo alımları yavaşlar, durabilir, hatta kilo veren anne adayları olabilir bu tamamen normal olup çok karşılaşılan bi durumdur dio

ya adaşım daha doğurmadan stres yaptın ha,ya aldıysak verırızde merak etme bende aldım du bakalım bı doğuralım ay,ne bu stres şımdıden,kaç kılo aldın sen

ayy çok güzel bi haber.. negüzelll
1.hafta daha kilo alirim sonraaa bitti kilo derdii.
benim popo büyüdü yaa 12 kilo aldım ama... popom büyüdüü... dopumdan sonra o gidecekmi bilmiyorum umarım gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…