çiçekim ben her sezon maşallah kendimden 2 beden küçük süper şeyler alırım güya dopinğ olsun diye bu sayede nerdeyse her bedende gardrop yaptım:)))))))))))) sonra içlerine giremeyince toplayıp toplayıp kardeşime veriyom bende hem irade sıfır boğazı tutma açısından hemde tembelim kıçımı yerden kaldıramıyorum tek umudum ikizle onlarda beni zayıflatamazsa hayatımı obez olarak tamamlarım heralde
belki yanlış biliyorumdur cnm ama ben başı diye biliyorum olabilir tabi sonuçta herşekilde de çok canımız yanmaz inşallahbenim bildiğim en zor çıkan omuzlaar kızlar
oyyyyyyyyy ooooy du bakalım neler gelecek başımaüzülme be canım sen 2 tane kocaman bebiş saklıyosun içinde bakalım çıkınca ne olacak
hem olmadı emeklerlerken sonrada yürümeye başlayınca herkes iğne iplik oluyo bide düşün sen 2 tanenin peşinden koşacaksın.
bizim sülalede ikiz çok acayip kavga ediyolar ama başkası birisine bişey yaptımı kardeşini ezdirmiyolar değişik oluyo ikizler ama çok eğlenceli olacağı kesin..
iyi akşamlar baş baaaaaaşbütün güzel hamişler herkese iyi akşamlar ben kaçtım.....
herkese günaydınnnn.... ekim29un bebeğini gördümde aman allahım bu ne güzellik böyle darısı hepimize inşallah... şenaycım hadi az kaldı son bi gayret daha...çiçek senin iştah olayını anlayabiliyorum doktor normalde bu haftalarda iştah kapanır anne yavaş kilo alır veya hiç almaz dedi ama ben coştum valla iyice... aklıma ne gelirse yemeye devam... yaza kadar bende vitrindeki şeyleri giyebilmeyi istiyorum ama bakalım nasıl olacak... neyse bu sene gene tunikler moda da göbişleri saklayabilicez... bu arada bende heyecan hat safhada... bi aksilik olmazsa 48 saat sonra kuzum kucağımda olacak... bugün son hazırlıklar yapılıyo evde, kayısı kompostosu yapılıyor kabız olmamak ve süt erttırmak için... bi de kızlar ayva çekirdeği olayını duyanınız var mı acaba? ayva çekirdeklerini ılık suya koyup oda sıcaklığında 3-5 gün tutyorsunuz ve jelimsi bi kıvam alıyor onu bebek doğar doğmaz meme ucuna sürüyorsunuz emzirmeden ve yara olmuyormuş... yaptım bakalım deneyeceğim pek umudum yok gerçi ama, şimdiden acıyo göğüslerim... başka tavsiye edebileceğiniz neler var?? bu arada doğumdan sonra maruldan uzak durun acaip gaz yapıyormuş, bol maydanoz ve kereviz yenilecekmiş...
devlet hastanelerini sevmezdim artık nefret ediyorum.
dün gece ilk kez adet sancısına benzeyen ve bu kadar belirgin olan sancım oldu.zormuş ya.üstelik bunlar yalancısı.ama ne güzel dedim demek ki gerçekten artık çok az kaldı.yuppppppppppiiiiiiii
benim doktorda 3 kilo civarı doğacak gibi dedi. 35. haftadan sonra artık bebek kendi genetiğine göre kilo alıyormuş. öyle dedi. pek yapabileceğimiz bişi de yok sanırım. kolay kilo alabilen bir bebek olmayacak sanırım.
doğum tarihi ile ilgili bişi demedi. haftaya tekrar gel dedi. belki daha da önce görüşebiliriz dedi. heran doğabilir demek istiyor. geçen hafta gittiğimde alttan muayene yapmıştı zaten bu sefer yapmadı gerek yok dedi. haftaya kadar doğmazsa haftaya bakarız alttan dedi. çatı uygundu normal doğum için. ufak olması doğumu kolaylaştırır dedi. tesellimiz o zaten.
sağolun destekleriniz için. geçen hafta 2750 iken bu hafta 2900 bile zor olması biraz moralimi bozdu. ama tam da ölçemiyorlar zaten belki geçen hafta fazla söylemişti bilemeyiz ki.
şenay özellikle senle ben buraya kazık çakmış gibiyiz
yaw :)))
selinay bi fikrim daha var bacım panorayı dolaşalım diyen arkadaş varya hani kocan olan belki onla başka aksiyonlar yaparsınız nişan mışan kese mese su patlar hooooooop hastaneye
ehe selinay bence de güsel fikir sen bi dene olursa sırayla biz de arkandan:lepi:
ayy Allah yardıcısı anneanene Allah acil şifalar versin canımÇok uykum geldi ve içimden yemek yapmak gelmiyoSiz yemek yaptınız mıııı?
Bu arada ananem hala ameliyat olamadı bekliyolar, işallah ben doğurmadan olurda bide onda kalmaz aklım
başımda bi ağrı var.grip mi geliyor acaba.off son haftalarda hiç çekilmez şimdi.sultanla çiçek mahvolmuştu
çiçek nereye gitti kombşi mombi derken bak aklım kaldı nerde bu delüü
yok kıs kötüye bişi olmaz iiyi de Allah korur:)
yemek yapıyodur kesin o. kıyamaz baklavacıyı aç bırakmaya
can bebek mesaneye vuruyodur tuvaletini yaparken biraz öne doğru eğil mesanenin tam boşalmasını sağlarmış
daha 35. haftadasın ama normal iner yakında
bunu bilmeden bende yapıyordum kaydirigubbakcemile2
öne eğilince mesaneye vuruyo ne var ne yoksa çıkıyo ama genelde böyle olduğunu bilmiyodum hatta bebeğin kafasını ezicem ne yapıyom diye korkuyodum..
neyse madem sorun yok devam..
değiştirdim cnm
hs050505 aman ne karışık rumuzun var senin yaw
yanlış hatırlamıyorsam eşinle ayrı yerlerdemiydiniz okulmu vardı ne öle bişeyler hatırlıyorum sanki
:1shok: benim göbeğim neredeyse 2 haftadır aşağıda
buradan ne anlam çıkarmalıyım :1shok::1shok:
ya varya tam hamilelik konusunda uzman olduk hamilelik bitti beegamyoncuiremsubunu bilmeden bende yapıyordum kaydirigubbakcemile2
öne eğilince mesaneye vuruyo ne var ne yoksa çıkıyo ama genelde böyle olduğunu bilmiyodum hatta bebeğin kafasını ezicem ne yapıyom diye korkuyodum..
neyse madem sorun yok devam..
hiiiiiiiiiç bi anlam çıkartma bacım onlar bizim çıkartığımız anlamlara göre dğil keyiflerine göre geliyolarkaydirigubbakcemile:1shok: benim göbeğim neredeyse 2 haftadır aşağıda
buradan ne anlam çıkarmalıyım :1shok::1shok:
benim kocada geç gelcekmiş işten
eee benim karnım acıkmaya başladı
öğlen yedim kuruyu şimdi neyicem yaw öfff
kocanın işyerine baskınmı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?