2009 Nisan Anneleri buraya

üzülme be canım sen 2 tane kocaman bebiş saklıyosun içinde bakalım çıkınca ne olacak
hem olmadı emeklerlerken sonrada yürümeye başlayınca herkes iğne iplik oluyo bide düşün sen 2 tanenin peşinden koşacaksın.
bizim sülalede ikiz çok acayip kavga ediyolar ama başkası birisine bişey yaptımı kardeşini ezdirmiyolar değişik oluyo ikizler ama çok eğlenceli olacağı kesin..

başı çıkınca rahatlıyomuşsun baş çıkınca amnion sıvısı akıyor ve bir ıkınmayla daha bebişin omuzları o sıvıyla kayıyor
5 kere doğum yaptımda efendime söliim öhm öhm:))

oyyyyyyyyy ooooy du bakalım neler gelecek başıma
bütün güzel hamişler herkese iyi akşamlar ben kaçtım.....
iyi akşamlar baş baaaaaaş

ayy benide heyecan bastı hadi bakalım hayırlısıyla al bebişini kucağına sağlıkla :Saruboceq:

devlet hastanelerini sevmezdim artık nefret ediyorum.

bende aynen

dün gece ilk kez adet sancısına benzeyen ve bu kadar belirgin olan sancım oldu.zormuş ya.üstelik bunlar yalancısı.ama ne güzel dedim demek ki gerçekten artık çok az kaldı.yuppppppppppiiiiiiii

eveet bendede var o ağrılar sancı çekip mutlu olunca kendimi sapık gibi hissettim ama bebeğin gelmesi yaklaştı diye seviniyom işte.
bu arada göğüslerden bahsetmişsiniz arkadaşımın göğüs ucu yoktu bebek çatlamış ağlamaktan mama vermişler ama ben chicconun göğüs ucu düzelticisini aldım işe yararmı acaba?
lansinohta sürüyom ödüm kopuyo süt gelmicek diye işallah işe yararlar..

kizlar tekrardan merhaba uzun bi aradan sonra artik trdeyim:) yogun yogun geciyor gunler. kizlar sizin bebekler nasil duruyor? benimki hala ters. sizce normal mi ki?

canım üzme kendini benimkide küçük yarın bakacağız kaç olmuş ama tahmini sonuç bunlar hem boşver küçük olsun çabuk doğarlar ne yapalım benim dr 2 kilo olduğunu görürsen daha ne istersin diyodu 2300 ü bile gördüm daha ne isteyecem takma kafana

selinay bi fikrim daha var bacım panorayı dolaşalım diyen arkadaş varya hani kocan olan belki onla başka aksiyonlar yaparsınız nişan mışan kese mese su patlar hooooooop hastaneye

ehe selinay bence de güsel fikir sen bi dene olursa sırayla biz de arkandan:lepi:

ay zor o iş kısım ya aylar oldu aylar heheh.....................

Çok uykum geldi ve içimden yemek yapmak gelmiyo Siz yemek yaptınız mıııı?
Bu arada ananem hala ameliyat olamadı bekliyolar, işallah ben doğurmadan olurda bide onda kalmaz aklım
ayy Allah yardıcısı anneanene Allah acil şifalar versin canım

başımda bi ağrı var.grip mi geliyor acaba.off son haftalarda hiç çekilmez şimdi.sultanla çiçek mahvolmuştu

ayyy korkunç bişeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bol meyve ye kuzucmmm hasta olmazsın inşallah

çiçek nereye gitti kombşi mombi derken bak aklım kaldı nerde bu delüü

yok kıs kötüye bişi olmaz iiyi de Allah korur:)
yemek yapıyodur kesin o. kıyamaz baklavacıyı aç bırakmaya

kızlar yok ya yemek falan yapmıorum kombi su akıtmış hep iğrenç eşim geldi kombiciyi çağırıdk.

can bebek mesaneye vuruyodur tuvaletini yaparken biraz öne doğru eğil mesanenin tam boşalmasını sağlarmış

bunu bilmeden bende yapıyordum kaydirigubbakcemile2
öne eğilince mesaneye vuruyo ne var ne yoksa çıkıyo ama genelde böyle olduğunu bilmiyodum hatta bebeğin kafasını ezicem ne yapıyom diye korkuyodum..
neyse madem sorun yok devam..

değiştirdim cnm

hs050505 aman ne karışık rumuzun var senin yaw
yanlış hatırlamıyorsam eşinle ayrı yerlerdemiydiniz okulmu vardı ne öle bişeyler hatırlıyorum sanki

valla ben bilmiodum şimdi uyguladım bugün oh bee

değiştirdim cnm

hs050505 aman ne karışık rumuzun var senin yaw
yanlış hatırlamıyorsam eşinle ayrı yerlerdemiydiniz okulmu vardı ne öle bişeyler hatırlıyorum sanki

ben tanmıorum arkadaşı. merhaba yeni arkidiş

:1shok: benim göbeğim neredeyse 2 haftadır aşağıda
buradan ne anlam çıkarmalıyım :1shok::1shok:

hımm kötü düşünme hemen yaa bünyeye göre deişir o heralde

ya varya tam hamilelik konusunda uzman olduk hamilelik bitti beegamyoncuiremsu
:1shok: benim göbeğim neredeyse 2 haftadır aşağıda
buradan ne anlam çıkarmalıyım :1shok::1shok:
hiiiiiiiiiç bi anlam çıkartma bacım onlar bizim çıkartığımız anlamlara göre dğil keyiflerine göre geliyolarkaydirigubbakcemile

benim kocada geç gelcekmiş işten
eee benim karnım acıkmaya başladı
öğlen yedim kuruyu şimdi neyicem yaw öfff
kocanın işyerine baskınmı yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…