2009 Nisan Anneleri buraya

aaa çatlak tamam kızım zaten senin çok az kaldı urlaya gülerken
sendemi çıktın başımıza
bu bihterde çok akıllı he çocuğu öp öp sonra unutalım
ya amcasının oğlu olmasa sabaha kadar öpüşsünler
yanlız çiçek sen biraz daha izlersen normal doğumla bu akşam doğurursun gibime geliyor :)))))))))))99

ayy inşallah ne güzel şeyler söölüosun sen öyle sultanım :) ya bu çocuk çok yakışıklı bihter de çok hoş bunlar öpüşsünler koklaşsınlar ben izliim ne güzel

kızlar aylar sonra kocaya bi çay getireyim dedim yuvarlana yuvarlana mutfaga gittim tam salona elimde bardaklarla girdim ki ayagım halıya bi takıldı göbeğimin üstüne yapısıyodum elimde çaylarla son dk kurtardım ama bu seferde çatım ayrıldı resmen:çok üzgünüm:

kızım manyak mısın o kadar zaman yattın şimdi mi çay getirmek geldi aklına şurda iki günün kalmış
Allah korumuş düşseydin yansaydın nolurdu bırak iki gün daha kociş baksın başının çaresine

ya ben kıyamam sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benim boşver doğumdan sonra getir sen çayını

evet sultan çıkmadı resim
http://www.manzara.be/data/media/603/www.manzara.be_-_Komik_bebek_yuzu.jpg

kk manyağı oldun sende haaaaaaaaaaaa burda insanlar öpüşüo aşk yaşıo ben unuttum bunları tamam mı
evet diyorum zaten kk olmasaymış daha doğrusu bu topik ve burdaki sizin gibi arkadaşlar olmasaymış ne yaparmışım iyiki varsınız:asigim:a.s.:1hug:

ayy cnm yaa sakar şey :mymeka:Allah korumuş
dikkat et ya pazartesiye kadar yerinden kalkma sen:CüvCüv:

kk manyağı oldun sende haaaaaaaaaaaa burda insanlar öpüşüo aşk yaşıo ben unuttum bunları tamam mı
git öpüş kocanla kızım milleti ne dikizliyongamyoncuiremsu

ay sorma ya adamın benden bi halt beklediği yokta azdım işte düşsem pırt diye çıkarlardı biyerimden zaten

git öpüş kocanla kızım milleti ne dikizliyongamyoncuiremsu

ay sorma ya adamın benden bi halt beklediği yokta azdım işte düşsem pırt diye çıkarlardı biyerimden zaten

off olmuo arada çocuk var psikolojik olarak rahatsız oluorum:)

şenay 3 gün daha tut şunları içinde sonra istersen koşarak getir çayı öenmli deilki:)

ya ben kıyamam sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benim boşver doğumdan sonra getir sen çayını

ne kadar çaptan düşmüşüm ben yaaaa yani tamam biliyodumda böyle bişey yapmaya kalkınca daha bi çarpıyo isanın yüzüne:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…