- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
hadi yavvvv benmi cahilim napcaz be danteli düşmüşüz can derdine yemişim danteli
kızlar ben geldim ceyo dozkan sizede puan verdim
Eğitimci arkadaşlar bu konuda bir fikriniz var mı,benim doğum öncesi iznim in ilk haftası 15 tatile gelmişti,okul açıldıktan sonra da 2 hafta gittim okula,şimdi benim doğum sonrası iznime 3 hafta mı,yoksa 2 hafta mı eklenecek?15 tatile denk gelen hafta eklenir mi acaba?:bbo:
kızlar pazartesi selinay ve dozkan hastaneye beni görmeye gelsinler kanımca
o arada sinanbey selinayıda dilegide keserrrrrrrrr doğrturdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeee oha oldum yaneeeheheh napak kısım bizde böle özel yastık kılıfı neyim aldım ben...................................
susss dinime küfreden müslüman olsa demişlerrrrkaydirigubbakcemilekızım bunlar süslü pakize günlerde dolaşa dolaşa böle oldu bu selinay :))
benim bildiğim dilekceni verince başlar doğum öncesi izin dilekceni ne zaman verdin
kız gelin ne güsel olur dr tamam kesiyoz derse ben hemen mesaj çekerim balgatta 100. yı hastanesi star var kanal 24 varayyy gerçekten ya nasıl yapsakta gelsek. selinay bizim çocuklarda tatilmiş pazartesi.
Sizin hastane nerdeydi bi hatırlatın bakayım bana. belki kocişi kandırır bıraktırırım kendi miii.
buraya koymam resim maille gönderirim ama her fırsatta giricem tabiki neteinanmıyorum şenay ya pazartesi kavuşuyosun 9 aylık merakla bekleyiş sona eriyor
bir onu koklarsın bir öbürünü,bak şenay bebekler olduktan sonra siteye yine gir tamammı bi kere
bebişlerin fotolarını analarıyla çekilmiş resimlerini bekliyoruz baak
ona göre
didemde girmedi daha çok oldu onun yaw
bu arada ceyo sen bursada hangi okuldasın cnm
branşın ne
pullu dantelli hastanede vay anasını yaaaaaa gel gel sinan bey kessin senide yan yana yatarızgelirim bak şenay kafamı bozma heeeeeeeeeeeeee........................................ama doktorla karşıalşmamam lazım heheh.......................
napak bursasu sen benim gecelik sabahlığı görsen paso tül pul hehehh.......................
senle dozkana verdim bacım çiçeğede önceden vermiştim 1 kere veriliyo sanırsam.................1 günde öylemi....................
heheh napak kısım bizde böle özel yastık kılıfı neyim aldım ben...................................
gelirim bak şenay kafamı bozma heeeeeeeeeeeeee........................................ama doktorla karşıalşmamam lazım heheh.......................
napak bursasu sen benim gecelik sabahlığı görsen paso tül pul hehehh.......................
ya ben kılıf mılıf alamadım. geçen gittiğimde odaları yine gezdim tertemiz valla.
Zaten çantadakiler koyarken iyiydi şimdi fermuarı kapanmıyo gözüme batmaya başladılar.
inanmıyorum şenay ya pazartesi kavuşuyosun 9 aylık merakla bekleyiş sona eriyor
bir onu koklarsın bir öbürünü,bak şenay bebekler olduktan sonra siteye yine gir tamammı bi kere
bebişlerin fotolarını analarıyla çekilmiş resimlerini bekliyoruz baak
ona göre
didemde girmedi daha çok oldu onun yaw
bu arada ceyo sen bursada hangi okuldasın cnm
branşın ne
hs bende taşınalı 3 ay oldu ama 1 komşum var çok iyi insanlar daha ilk taşındığımızda geldi adamla karısı biz hep evdeyiz evladım korkma dediler. Allah razı olsun hep gelip iyi misin diolar insanlık bööle bişey heralde ne yazıkki pek rastlamıoruz artık iyi insanlara
endişelenme sakin ol en önemlisi o eşin ne kadar zamanda yanında olur yada sen taksiyle ne kadar zamanda hastanede olursun
eklenir canım raporunda kaç haftalık yazıyosa ona göre yapılır işlembenim 32.haftam 15 tatile denk geldi,okullar açıldıktan sonra 2 hafta daha gittim ve 23 Şubat ta verdim dilekçemi,normalde 32.haftadan sonra çalıştığım günlerin eklenmesi gerekiyor ya,benim ilk haftam 15 tatile geldi ,tatil olduğu için eklenmeyebilir diye düşünüyorum .
selinay göstersene şu pullu şeyleri kız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?