2009 Nisan Anneleri buraya

Eğitimci arkadaşlar bu konuda bir fikriniz var mı,benim doğum öncesi iznim in ilk haftası 15 tatile gelmişti,okul açıldıktan sonra da 2 hafta gittim okula,şimdi benim doğum sonrası iznime 3 hafta mı,yoksa 2 hafta mı eklenecek?15 tatile denk gelen hafta eklenir mi acaba?:bbo:

kızlar pazartesi selinay ve dozkan hastaneye beni görmeye gelsinler kanımca
o arada sinanbey selinayıda dilegide keserrrrrrrrr doğrturdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben geldim ceyo dozkan sizede puan verdim

teşekkür ederiz canım. bu arada bu puanlar sonra bize rütbe ve yetki olarak dönüyo mu?
mesela istediğimizi şikayet etme yetkisi engelleme yetkisi falan yani.
AA benim hakkım dolmuş ne cimriler ya azcık hak vermişler şimdi yarını bekliycem yani öyle mi?kaydirigubbakcemile

benim bildiğim dilekceni verince başlar doğum öncesi izin dilekceni ne zaman verdin

kızlar pazartesi selinay ve dozkan hastaneye beni görmeye gelsinler kanımca
o arada sinanbey selinayıda dilegide keserrrrrrrrr doğrturdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyy gerçekten ya nasıl yapsakta gelsek. selinay bizim çocuklarda tatilmiş pazartesi.
Sizin hastane nerdeydi bi hatırlatın bakayım bana. belki kocişi kandırır bıraktırırım kendi miii.

inanmıyorum şenay ya pazartesi kavuşuyosun 9 aylık merakla bekleyiş sona eriyor
bir onu koklarsın bir öbürünü,bak şenay bebekler olduktan sonra siteye yine gir tamammı bi kere
bebişlerin fotolarını analarıyla çekilmiş resimlerini bekliyoruz baak
ona göre
didemde girmedi daha çok oldu onun yaw

bu arada ceyo sen bursada hangi okuldasın cnm
branşın ne

gelirim bak şenay kafamı bozma heeeeeeeeeeeeee........................................ama doktorla karşıalşmamam lazım heheh.......................

napak bursasu sen benim gecelik sabahlığı görsen paso tül pul hehehh.......................

ya ben kılıf mılıf alamadım. geçen gittiğimde odaları yine gezdim tertemiz valla.
Zaten çantadakiler koyarken iyiydi şimdi fermuarı kapanmıyo gözüme batmaya başladılar.

benim bildiğim dilekceni verince başlar doğum öncesi izin dilekceni ne zaman verdin

benim 32.haftam 15 tatile denk geldi,okullar açıldıktan sonra 2 hafta daha gittim ve 23 Şubat ta verdim dilekçemi,normalde 32.haftadan sonra çalıştığım günlerin eklenmesi gerekiyor ya,benim ilk haftam 15 tatile geldi ,tatil olduğu için eklenmeyebilir diye düşünüyorum .

ayyy gerçekten ya nasıl yapsakta gelsek. selinay bizim çocuklarda tatilmiş pazartesi.
Sizin hastane nerdeydi bi hatırlatın bakayım bana. belki kocişi kandırır bıraktırırım kendi miii.
kız gelin ne güsel olur dr tamam kesiyoz derse ben hemen mesaj çekerim balgatta 100. yı hastanesi star var kanal 24 var
buraya koymam resim maille gönderirim ama her fırsatta giricem tabiki nete

pullu dantelli hastanede vay anasını yaaaaaa gel gel sinan bey kessin senide yan yana yatarız

yarın çekem fotoda nasıl koyulacağını bilmiyom sana maille yollarım ok...............................................

senle dozkana verdim bacım çiçeğede önceden vermiştim 1 kere veriliyo sanırsam.................1 günde öylemi....................

evet 1 kereymiş bende sana veremiom şuan başka

heheh napak kısım bizde böle özel yastık kılıfı neyim aldım ben...................................

ya ben kılıf mılıf alamadım. geçen gittiğimde odaları yine gezdim tertemiz valla.
Zaten çantadakiler koyarken iyiydi şimdi fermuarı kapanmıyo gözüme batmaya başladılar.

kızım selinay ne tülü yaa benim ameliyattan sonra şeyimden bile hortum çıkıo olcak tül benim neyime pembe mavi geceliğim pijamam var yeter bana

İngilizce canım

istanbul gibi biryerde hemde. cok sanslisin cicekcim.

endişelenme sakin ol en önemlisi o eşin ne kadar zamanda yanında olur yada sen taksiyle ne kadar zamanda hastanede olursun

esimin isi cok belli olmuyor ama ambulansla yarim saat hastaneye. insallah bunlara gerek kalmadan rahat olur hepimizin ki

canim kusura bakma gec yazdim. esim geldi bakamadim mesajlara hemen..
iyi aksamlar kizlar yarin gorusuruz.

eklenir canım raporunda kaç haftalık yazıyosa ona göre yapılır işlem
selinay göstersene şu pullu şeyleri kız merak ettim

ben biliyom malımı canımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile

pullu dantelli hastanede vay anasını yaaaaaa gel gel sinan bey kessin senide yan yana yatarız[/QUOTE]

sen bi kesil nasıl olduğunu anlat ben sonra karar verecem...............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…