Eğitimci arkadaşlar bu konuda bir fikriniz var mı,benim doğum öncesi iznim in ilk haftası 15 tatile gelmişti,okul açıldıktan sonra da 2 hafta gittim okula,şimdi benim doğum sonrası iznime 3 hafta mı,yoksa 2 hafta mı eklenecek?15 tatile denk gelen hafta eklenir mi acaba?:bbo:
selinay göstersene şu pullu şeyleri kız merak ettim
kızlar aylar sonra kocaya bi çay getireyim dedim yuvarlana yuvarlana mutfaga gittim tam salona elimde bardaklarla girdim ki ayagım halıya bi takıldı göbeğimin üstüne yapısıyodum elimde çaylarla son dk kurtardım ama bu seferde çatım ayrıldı resmen:çok üzgünüm:
bak güzel dualar et bazen ne istediğimizi bilmeden dua ediyoruz illa normal olsun diye dua etme herşey insanlar için
inşallah Allah seninde bebeğininde sağlıklı sıhhatli kurtulacagınız hayırlı bi doğum nasip eder:1hug:
aynı zamanda yazmışız valla var bunda bi hayır hehehedelikafadulden
tamam cnm sen bana yolla ben
siteye koyarım selianyın merak edlien dantelli pullu geceliği diye :))
:roflol::roflol::lepi:
ceyo hangi okul demiştim ama sanırım cvp vermek istemiyosun
fisfisfis
kızlar aylar sonra kocaya bi çay getireyim dedim yuvarlana yuvarlana mutfaga gittim tam salona elimde bardaklarla girdim ki ayagım halıya bi takıldı göbeğimin üstüne yapısıyodum elimde çaylarla son dk kurtardım ama bu seferde çatım ayrıldı resmen:çok üzgünüm:
çekiln öpüşücem:) koşarak birbirine çarpan dubalar gibi oluruz ama biz şimdik
off olmuo arada çocuk var psikolojik olarak rahatsız oluorum:)
şenay 3 gün daha tut şunları içinde sonra istersen koşarak getir çayı öenmli deilki:)
evet salağım ben yaaa:mymeka:ışgüzar şenay allah esırgesın ya verılmış sadakan varmış,senı anlıyorum ama azıcık daha dayan yahu
bihter bence adama öttü adam gitti atölyeyeya şu yaşlı adam boşasın bihteri banane yazık gül gibi kıza ya
yazık bana yaaa:1no2:İzne ayrıldığın tarih esas alındığından 3 hafta eklenir diye bilyorum ben.İlsisten baksana.Orda kaç gün olduğu yazıyor.
Evet evet evet.Ben de görmek istiyorum.
Ah canım benim Allah korumuş da bi daha yapma böyle şeyler.
İzne ayrıldığın tarih esas alındığından 3 hafta eklenir diye bilyorum ben.İlsisten baksana.Orda kaç gün olduğu yazıyor.
ilsis te kaç gün izinli olduğumuz mu yazıyor?o hiç aklıma gelmemişti,ama söyleyince bakayım dedim,ben okulumu değiştirmiştim bu yıl,yeni şifremi de vermemişlerdi,giremedim ya,tüh!klava: oradaki kullanıcı şifrei kimlik no muzdu galiba dimi,ya da değişiyor mudur okula göre?
İzne ayrıldığın tarih esas alındığından 3 hafta eklenir diye bilyorum ben.İlsisten baksana.Orda kaç gün olduğu yazıyor.
ilsis te kaç gün izinli olduğumuz mu yazıyor?o hiç aklıma gelmemişti,ama söyleyince bakayım dedim,ben okulumu değiştirmiştim bu yıl,yeni şifremi de vermemişlerdi,giremedim ya,tüh!klava: oradaki kullanıcı şifrei kimlik no muzdu galiba dimi,ya da değişiyor mudur okula göre?
Kullanıcı adı kimlik numaran şifreyi de sen belirliyorn ama okul değiştirinceşifre değişiyor mu bilmiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/207736-ask-i-memnu-kanal-d.html
böyle bişi var aaaa ohaaaa oldum
kullanıcı adı kimlik nosu şifre okuldan veriyolar
Kullanıcı adı kimlik numaran şifreyi de sen belirliyorn ama okul değiştirinceşifre değişiyor mu bilmiyorum.
Peki iznimizin bitiş tarihini de ilsisten görebiliyor muyuz,yoksa onu biz mi hesaplayacağız,okul mu hesaplıyor?ayyy ne çok soru sordum,özür
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/207736-ask-i-memnu-kanal-d.html
böyle bişi var aaaa ohaaaa oldum
Peki iznimizin bitiş tarihini de ilsisten görebiliyor muyuz,yoksa onu biz mi hesaplayacağız,okul mu hesaplıyor?ayyy ne çok soru sordum,özür
Biiş tarihi yazmıyor.Sadece kaç gün olduğu yazıyor.
İyi geceler Selinay.
betül19
Lilyum
Meslek: Eğitimci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Çorum
Kan Grubunuz: 0 Rh+ Giriş tarihi: Mar 2008
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
eeeeeeeeeeee şüphelendi mi arkadaşlar adnan bey.?
bir de bihter kıcığıu bişey olmamış gibi davranıyo sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?