2009 Nisan Anneleri buraya

aman inşallah sancım gelirde normal normal giderim şenaycım yaaaaaaaaaaaaaaa........................

ıkiz annesi şimdi seni pazartesi alırlarsa sezerciğe sen pazartesi kendi canınla uğraşmaktan kimseyi görmek istemezsin enaz iki gün kalırsın hastanede bu durumda ben kocişi salı için ikna etmeye çalışmaya başlayayım. Benimki ziyaret olur ama bide bakmışsın sen çarşamba çıkana kadar Selinay kendi ayaklarıyla doğuma glmiş yanına uzanmış. Olmaz olmaz sonuçta artık son zamanlar ve bana sanki bu hafta Selinay da doğuracak gibi geliyo niyeyse.

aman inşallah sancım gelirde normal normal giderim şenaycım yaaaaaaaaaaaaaaa........................

bak güzel dualar et bazen ne istediğimizi bilmeden dua ediyoruz illa normal olsun diye dua etme herşey insanlar için
inşallah Allah seninde bebeğininde sağlıklı sıhhatli kurtulacagınız hayırlı bi doğum nasip eder:1hug:

yarın çekem fotoda nasıl koyulacağını bilmiyom sana maille yollarım ok...............................................
tamam cnm sen bana yolla ben
siteye koyarım selianyın merak edlien dantelli pullu geceliği diye :))

evet 1 kereymiş bende sana veremiom şuan başka

kızım selinay ne tülü yaa benim ameliyattan sonra şeyimden bile hortum çıkıo olcak tül benim neyime pembe mavi geceliğim pijamam var yeter bana

:roflol::roflol::lepi:

ceyo hangi okul demiştim ama sanırım cvp vermek istemiyosun
fisfisfis

evet beni pazartesi alırsa salı gel kız ama bizim hastanede 1 gün kalınıyo heee ona göre geç kalma heheeee

evet şenay bebişlerin fotosunu istioruz
bizde 4 gözle beklioruz özellikle ben belirsiz olanı merak ediom
söyle kırmızı kurdelen kucağımda iki sıpam elim yüzüm şiş süper bi foto yollıcam

denizcb burda ne arıyosun senin duru akıllı kız mı oldu annesi seni rahat mı bırakıyo artık.

benim dün uyurken sabaha karşı belim çok ağrımıştı,nasıl desem,regl olacakmışım gibi,ya da ayaklarımı üşütmüşüm de ağrıyor gibi,şimdi de sanırım başlayacak ağrımaya hafif hissetmeye başlıyorum.Ama bu doğum sancısı değildir herhalde,çünkü öyle süre tutup da artan azalan cinsten değildi,dün gece eşim biraz masaj yapınca geçti.Ben bu doğum sancılarını anlayamamaktan korkuyorum ya,herhalde kendilerini hissettirecek cinsten ağrılardır dimi?

anlarsın bence zaten öyle dinlenmeyle masajla falan geçmeyen bi ağrı olması gerekiyomuş sen her an hazırlıklı olmalısın
bu behlülle bihtere ohaaaaaaaaaaaaaaaa
diyorum yaa

al bendende oka

tabiiki canım

bu behlülle bihtere ohaaaaaaaaaaaaaaaa
diyorum yaa

ama çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fena oldum izlerken

Zaten annem hergün sabahtan geliyor,başımda nöbet tutuyor canım benim,akşam da kocişe teslim ediyor nöbeti.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…