- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
aman inşallah sancım gelirde normal normal giderim şenaycım yaaaaaaaaaaaaaaa........................
aman inşallah sancım gelirde normal normal giderim şenaycım yaaaaaaaaaaaaaaa........................
tamam cnm sen bana yolla benyarın çekem fotoda nasıl koyulacağını bilmiyom sana maille yollarım ok...............................................
evet 1 kereymiş bende sana veremiom şuan başka
kızım selinay ne tülü yaa benim ameliyattan sonra şeyimden bile hortum çıkıo olcak tül benim neyime pembe mavi geceliğim pijamam var yeter bana
evet beni pazartesi alırsa salı gel kız ama bizim hastanede 1 gün kalınıyo heee ona göre geç kalma heheeeeİkiz annesi şimdi seni pazartesi alırlarsa sezerciğe sen pazartesi kendi canınla uğraşmaktan kimseyi görmek istemezsin enaz iki gün kalırsın hastanede bu durumda ben kocişi salı için ikna etmeye çalışmaya başlayayım. Benimki ziyaret olur ama bide bakmışsın sen çarşamba çıkana kadar Selinay kendi ayaklarıyla doğuma glmiş yanına uzanmış. Olmaz olmaz sonuçta artık son zamanlar ve bana sanki bu hafta Selinay da doğuracak gibi geliyo niyeyse.
söyle kırmızı kurdelen kucağımda iki sıpam elim yüzüm şiş süper bi foto yollıcamevet şenay bebişlerin fotosunu istioruz
bizde 4 gözle beklioruz özellikle ben belirsiz olanı merak ediom
anlarsın bence zaten öyle dinlenmeyle masajla falan geçmeyen bi ağrı olması gerekiyomuş sen her an hazırlıklı olmalısınbenim dün uyurken sabaha karşı belim çok ağrımıştı,nasıl desem,regl olacakmışım gibi,ya da ayaklarımı üşütmüşüm de ağrıyor gibi,şimdi de sanırım başlayacak ağrımaya hafif hissetmeye başlıyorum.Ama bu doğum sancısı değildir herhalde,çünkü öyle süre tutup da artan azalan cinsten değildi,dün gece eşim biraz masaj yapınca geçti.Ben bu doğum sancılarını anlayamamaktan korkuyorum ya,herhalde kendilerini hissettirecek cinsten ağrılardır dimi?
bu behlülle bihtere ohaaaaaaaaaaaaaaaa
diyorum yaa
beğendinmi çiçekim
benim dün uyurken sabaha karşı belim çok ağrımıştı,nasıl desem,regl olacakmışım gibi,ya da ayaklarımı üşütmüşüm de ağrıyor gibi,şimdi de sanırım başlayacak ağrımaya hafif hissetmeye başlıyorum.Ama bu doğum sancısı değildir herhalde,çünkü öyle süre tutup da artan azalan cinsten değildi,dün gece eşim biraz masaj yapınca geçti.Ben bu doğum sancılarını anlayamamaktan korkuyorum ya,herhalde kendilerini hissettirecek cinsten ağrılardır dimi?
bu behlülle bihtere ohaaaaaaaaaaaaaaaa
diyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?