2009 Nisan Anneleri buraya

İyi geceler ,ben de çıkıyorum,ben de yarın şafak saymazsam doğurmuş olabilir miyim acaba?

kızlar seherim vardı yaa hastanden geldi şimdi sancılanması ve lekelenmesi varmış her an doğum olabilirmişdelikafadulden
nasıl yani o hastanede diilmiydi durdurmuyolarmıydı doğumu
İyi geceler Çiçek.
Kızlar ben de kaçıyorum.Dün gece uyuyamadım.Bu gece tamamlayayım bari eksiğimi.,
Öptüm sizi.İyi geceler.
baş baaaaaaaş
iyi akşamlar kızlarr geçmişi okudumda gündem maddesi behlül ve bihtermiş kaydirigubbakcemile3
napalım başka meşgale kalmadı

süperdii yaaa senağlamasenağlama

ayy valla ben geliyom millet gidiyoo bu arada benim kociş yattı ben ondan sonra yatıyorum neymiş nefes alıp verrken biri beni gırtlaklıyo gibi nefes alıyormuşum kaydirigubbakcemile3uyuyamıyormuş ondan dolayı ben uyudukdan sonra gel diyo bana klava:

cnm çıkmıştı
şimdi yine gitmişler gelmişşler
senin veletler akıllı
neysem bende çıkayım bari bütün güb bu aletle yapıştım kaldım
güüzel bi duş alıyım sonra yatağa
hadi ii geceler kızlar

Allah Allah uykusundan fedakarlık etsin beyefendii siz çokmu yüz veriyonuz bu adamlara

ohhh keyfe bak!

bende kocama söylüyodum aynısını :)) heheheeh:roflol:

Allah Allah uykusundan fedakarlık etsin beyefendii siz çokmu yüz veriyonuz bu adamlara
şimdilik rahat rahat uyusun bebiş oldukdan sonra görüşcezzzzzkötükedihüso

şimdilik canım benimde zaten uykum olmuyo geç kakıyorum diye ama bu saltanatın bitemsine az kaldı hahah ayy ben çok kötüyüm aslındaaa:jeyyar::jeyyar:

ya benim bebiş dönmedi yaaa hala nefes alıp verirken zorlanıyoru hele yatağa yatınca dahada zorlanıyorum bi yönden de hak veriyorum aslında bi o taraf bi öbür tarafa derken uyuyamıyo acıyorum bazen yazık diyorum amannnnn kaydirigubbakcemile3

kendi başımıza yapmadığımıza göre bebişi hamileliğide kendi başımıza yaşamıcaz ben koçişe 50 tane doğurmuş gibi talim yaptırdım valla her anını yaşadı benle:roflol::roflol::roflol:

doğru söylüyorun canımcım walla o yöndem benim de kocişin hakkını yememek lazım benim ilk aylar çok sorunlu geçti yok kanamam filan oldu yok zırt oldu filan yazık kociş de benimle birlikde perişan oluyorduu şimdide biraz saltanat sürsün dimi amananiknanik?? gerçi acısı çıkacak ama :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…