inşallah çok kolay bir doğum olur cnm şans meleklerin hep yanında olsun yavrun kucaklarında olacak mis gibiiiii bende istiyorum ya kaydirigubbakcemile2Gunaydin kizlar. Haftaya bugun son hamile gunumu geciricem. Ertesi sabah kismetse anne olucam. Ay cok heyecanlandim ya. Uyuyamadim zaten.
cnm allah yardımcın olsun sorunsuz bir doğum olur inşallah ay ne çok doğum oldu maşallah bu ay.....kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
Allah bağışlasın,çok tatlı bir bebek,ömrü de öyle güzel geçer inşallah!kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
kızlar yaa bende aynı durumdayım ilk olacak inşallah kuaför işi,38. hafta gideyim diyorum çatı kontrolünden önce ama 40. haftada doğursam beni daha idare eder di mi :)))Ağda işini ben de yapamıyorum artık,napcazz yaa,cok sıkıntı oluyo bana,kuafore de hıc gıtmedım bugune kadar hep kendım halledıodum,simdi göremıyorum bıle bırak halletmeyııısırnaşık şey
valla bi tek bacaklarım ağrımıyo :))kızlar ya birşey soracağım, benim bacaklarım çok ağrıyor özellikle akşamları. sizin de böyle bi şikayetiniz var mı? varsa ne yapmak lazım, kilolar fazla geldi taşıyamıyo mu acaba senağlama
kızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an
kızlar yaa bende aynı durumdayım ilk olacak inşallah kuaför işi,38. hafta gideyim diyorum çatı kontrolünden önce ama 40. haftada doğursam beni daha idare eder di mi :)))
valla bi tek bacaklarım ağrımıyo :))
ben koymayı düşünüyorum acaip büyüdüler zaten bi de süt gelmezmiş patlarlar valla silikon gibi..
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın ,
dün yoktum iş yerinde,,
bugünde ha şunu bitirim , öyle girim derken ,, saat 10 olmuş...
Şenay mesaj atınca hemen geldim...
doğuran varmı ????????
hyr canım salı günü gidecegim ozaman alttanda muayene edecek bakalım ne olacakcnm sana tarih verdiler mi?
ne oldu kız ben izlemedimbu behlülle bihtere ohaaaaaaaaaaaaaaaa
diyorum yaa
eeeeeeee senin cok az var artık bide normal dogumZaten annem hergün sabahtan geliyor,başımda nöbet tutuyor canım benim,akşam da kocişe teslim ediyor nöbeti.Şeniz
neden gülüyordunuz bana heeeeeeeeeeeeeeaaa çatlak tamam kızım zaten senin çok az kaldı urlaya gülerken
sendemi çıktın başımıza
bu bihterde çok akıllı he çocuğu öp öp sonra unutalım
ya amcasının oğlu olmasa sabaha kadar öpüşsünler
yanlız çiçek sen biraz daha izlersen normal doğumla bu akşam doğurursun gibime geliyor :)))))))))))99
aman allahım korumuşşşşşşşşkızlar aylar sonra kocaya bi çay getireyim dedim yuvarlana yuvarlana mutfaga gittim tam salona elimde bardaklarla girdim ki ayagım halıya bi takıldı göbeğimin üstüne yapısıyodum elimde çaylarla son dk kurtardım ama bu seferde çatım ayrıldı resmen:çok üzgünüm:
delikafaduldenhttp://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/207736-ask-i-memnu-kanal-d.html
böyle bişi var aaaa ohaaaa oldum
maşallah kızınaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatırlandımya çok mutlu oldum çokkk:)hamile hamile mutlu ettin beni kolay kolay doğumun olsun inşallah:)bende dua ediyim dedim..geldim geçmişi okuyodum.
kimler doğurmuş nolmuş diye iştee.
benn dün doktordaydım.kızım nehirim(büyük ihtimal ismi nehir) 3 buçuk kilo..normal doğum için sancılar bekliyoruz işte ama bana hiç tutmucakmış hep böyle yaşıcakmısım geliyo.3 gundur inanılmaz şiddetli başağrım var..ve çok stresliyim....
ben de bugün doktora gidicem
ay en son bi ay önce gitmiştim bakalım ne kadar büyümüş benim sıpa görcez
akşam da bi arkidişe bebek görmeye gitçez ikizleri olmuştu
kıs şenay durumu gözler sana aktarırırm aman ne zormuş ikiz bebek diye:)
ceyoooooo sancı varmı sancııııı
kız iyice bak heeee bütün detayları kaydet beynine gerekirse not tut valla kırarım kafanı bak bakalım kaç kişi bakıyo bebeklere berabermi emziriyo ayrı ayrımı herşeye bak heeeeeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?