2009 Nisan Anneleri buraya

Gunaydin kizlar. Haftaya bugun son hamile gunumu geciricem. Ertesi sabah kismetse anne olucam. Ay cok heyecanlandim ya. Uyuyamadim zaten.
inşallah çok kolay bir doğum olur cnm şans meleklerin hep yanında olsun yavrun kucaklarında olacak mis gibiiiii bende istiyorum ya kaydirigubbakcemile2

cnm allah yardımcın olsun sorunsuz bir doğum olur inşallah ay ne çok doğum oldu maşallah bu ay.....

oyyyy maşallah prenseseee nası tatlı yaa kuzunun kokusunu misler gibi içine çek bizim yerimizede Allah nazarlardan saklasın prensesini

sağlıcakla bebişini almak nasip olsun acayip heyecanlı bişeyy yarın bu saatlerde kuzucun kollarında olucak inşş rabbim nazarlardan saklasın

günaydın kızlar...dün öğlen bi uzanayım diye çıktım bi geldim internet yok meğer modem bozulmuş yeni düzelttik neyse geçmişi okuyayım biraz ben..

kızlar yulafla ilgili tecrübe ve duyumlarımı aktarayım
görümcemin dr lifalif için yeme çok kilo yapar demiş bende içindekilere baktım buğday unu mısır gevreği falanda var muhtemelen ondan olabiler diye düşündüm
ben doğadanın sade yulaf ezmesini aldım akşam yogurtla karıştırdım sabahta süt ve bi çay kaşıgı bal tuvalet konusunda bi fark olmadı ama yemesi çok şşahane diil koçiş at toynağı gibi bune be dedi iştahım iyice açıldı:)))))))

Allah bağışlasın,çok tatlı bir bebek,ömrü de öyle güzel geçer inşallah!

Herşey yolunda gider inşallah,ne heyecanlı bir gündür şimdi,yarın bebeğin kucağında olacak ne güzeellllll!:sm_cool:

kızlar yaa bende aynı durumdayım ilk olacak inşallah kuaför işi,38. hafta gideyim diyorum çatı kontrolünden önce ama 40. haftada doğursam beni daha idare eder di mi :)))
kızlar ya birşey soracağım, benim bacaklarım çok ağrıyor özellikle akşamları. sizin de böyle bi şikayetiniz var mı? varsa ne yapmak lazım, kilolar fazla geldi taşıyamıyo mu acaba senağlama
valla bi tek bacaklarım ağrımıyo :))
kızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an

ben koymayı düşünüyorum acaip büyüdüler zaten bi de süt gelmezmiş patlarlar valla silikon gibi..

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın ,
dün yoktum iş yerinde,,
bugünde ha şunu bitirim , öyle girim derken ,, saat 10 olmuş...

Şenay mesaj atınca hemen geldim...
doğuran varmı ????????

38 geç olmazmı ne bilim normal doğum ya ne zaman olacağı belli olmaz zaten gebelerin sadece yüzde 5 i kırkıncı hafta doğuruyomuş
pompa gereksiz tatlım hastanede makinası var hemen bağlıyolar hastane çantanıza gereksiz şeyler koymayın bence gereklileri bulmakta zorlanacaksınız kalabalıktan

ben de bugün doktora gidicem
ay en son bi ay önce gitmiştim bakalım ne kadar büyümüş benim sıpa görcez
akşam da bi arkidişe bebek görmeye gitçez ikizleri olmuştu
kıs şenay durumu gözler sana aktarırırm aman ne zormuş ikiz bebek diye:)

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın ,
dün yoktum iş yerinde,,
bugünde ha şunu bitirim , öyle girim derken ,, saat 10 olmuş...

Şenay mesaj atınca hemen geldim...
doğuran varmı ????????

klava::mymeka: nerdesin be akşam ne diye girmedin evden delü garu dün doğuran olmadı bugün meral 83 doğuma gidiyo galetanın şafak doğan güneş

cnm sana tarih verdiler mi?
hyr canım salı günü gidecegim ozaman alttanda muayene edecek bakalım ne olacak

bu behlülle bihtere ohaaaaaaaaaaaaaaaa
diyorum yaa
ne oldu kız ben izlemedim

Zaten annem hergün sabahtan geliyor,başımda nöbet tutuyor canım benim,akşam da kocişe teslim ediyor nöbeti.Şeniz
eeeeeeee senin cok az var artık bide normal dogum

neden gülüyordunuz bana heeeeeeeeeeeeee

aman allahım korumuşşşşşşşş

delikafadulden

maşallah kızınaaaaaaaaaa

kız iyice bak heeee bütün detayları kaydet beynine gerekirse not tut valla kırarım kafanı bak bakalım kaç kişi bakıyo bebeklere berabermi emziriyo ayrı ayrımı herşeye bak heeeeeŞeniz

melek çiçek delüsü bihterle behlülü ağzı sulana sulana izledide melege derken sendemi çıktın mahiyetinde şeyetti sultan:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…