2009 Nisan Anneleri buraya

ayhhh ben geldim millet kaçiyyyy. çok mu geç geldim ne yaptım:sm_confused:

slm güzel nisan anneleri yarın doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var sezeryan olacağım..sizlere haber vermeye çalışırım..ne olur benim ve güzel kızım için dua edin..sizleri çok seviyorum..ALLAHA emanet olun..

güle güle git canım allah yardımcın olsun. bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş:Saruboceq:

rumelili ve didem doğum yapmışlar ikisi adınada çok sevindim.allah yavrularını bağışlasın

bikaç saat sonra bi bebişimiz daha oluyo yani.
hayırlısı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.dualarımız seninle..

Gunaydin kizlar. Haftaya bugun son hamile gunumu geciricem. Ertesi sabah kismetse anne olucam. Ay cok heyecanlandim ya. Uyuyamadim zaten.

kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....

Eklentiler

• $CIMG0261.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 41

ay sabah sabah ağlattın beni yaaa,ztn bu aralar çok duygusalım.................................

hayırlısıyla doğurursun inşallah canım haberlerini bekliyoruz................................

ay rumelili bebişin çok tatlı maşallah canım ya allah analı babalı büyütsün..............................

günaydın kızlar bu gün 38 haftalık olduk hadi hayırlısı bakalım benim velet daha ne kadar durabilecek içerde.............................

Gunaydin kizlar. Haftaya bugun son hamile gunumu geciricem. Ertesi sabah kismetse anne olucam. Ay cok heyecanlandim ya. Uyuyamadim zaten.

valla mesajını okuyunca bende feci heyecanlandım bari tadnı çıkar bugünün tembellik yap

Allahım bu nasıl güzel bişey pamuk prenses bu maşallahhhhhhhhhhhhhhhh Allah hiç yanından ayırmasın kuzunu canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm

kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..

canım Allah yardımcın olsun kolay bir doğum geçir bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah.

ne demek sultancım aramızda puanın lafı mı olur.şu an öksürüğüm yok ama dayak yemiş gibiyim.senağlama

canım senin artık çok az kalmış her an hazır ol.herşey normal senin için.

nehire maşallah.kocaman olmuş annesi.

dualarımız seninle.kolay doğumun olsun inşallah.

ayhhh ben geldim millet kaçiyyyy. çok mu geç geldim ne yaptım:sm_confused:

yaw kardeş nerelerdesin sen.bi türlü yakalayamıyorum.

canım maşallah idiline.darısı başımıza inşallah.zillin maşallah barekallah o kadar tatlı ki doyamamışlardır hemşire ablaları.

canım hadi hayırlısı.güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım doğuma giden gidecek olan tüm annelerimizle.a.s.

günaydınnnnnn ay ben uyudum yaaaaaa inanamıyoruuuuuuum:dance:
kurban olsun şenay teyzesi onun elma yanaklarınaaaaaaaaa

kız akşam gir son dk heyecanlarını bildir canlı canlı:hooray:

ay cnm senin için çok sevindim, kıyamam yaaaa bir bebiş bu kadar mı güzel olur maşallah 41 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…