2009 Nisan Anneleri buraya

eşimin bir akrabası - vefat etmiş , baş sağlığına gittik..
şeker o o yüzden giremedim...
başınız sağolsun canım:teselli:
öyle görünüyor.
Şenay sen ikizlere tek kendin mi bakacaksın,yoksa yanına biri gelecek mi yardımcı?

yok annem var ilk hafta çalışıyo anca 1 hafta kalabilecek sonra kayınvalidem var koçişin teyzesi var kız kardeşim var sıkışınca çağırabileceğim insanlar var çok şükür gerçi şu anda bi cehaletten kaynaklı olduğunu sandığım bi psikolojiyle bakarım yaaa ne olcak yani diyorumda başıma gelmediği için boş boş konuşuyorum galiba

kızlar seherim vardı yaa hastanden geldi şimdi sancılanması ve lekelenmesi varmış her an doğum olabilirmişdelikafadulden
hadi hayırlısııııı

İyi geceler ,ben de çıkıyorum,ben de yarın şafak saymazsam doğurmuş olabilir miyim acaba?
eee zamanııı ama allah ne zama nasip ederseee

senın koca cennetlik beeeeeeeeee

ben bu sabah uyandım agladım yatakta ortada hiç bişey yokk delüyüm bennn

eşim actı gözlerini ne oluoo dediii
ben dedim belki yaşamam
ölürüm dogumda geldiler banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam millet. herkeze iyi geceler.
hoşgeldinnnnnnnnnnnn

allahım su gibi dogurmanı nasip etsinnnn

kız saah sabah agllatın beni zaten bugun herseye aglıyorummm
pamuk idil'in cok tatlı maşallahhhhhhhh

kızlar ben birazdan çıkıcam akşama kdr giremeyebilirim halama gidicez merak etmeyin beni
anamsabah sabah nereye be

şafak dogan güneş allahım su gibi dogumunu nasip etsinnnnnnnnnnnn

güzel haberke gel inşallah

melek çiçek delüsü bihterle behlülü ağzı sulana sulana izledide melege derken sendemi çıktın mahiyetinde şeyetti sultan:))))))))))
heeeeeeeeeeeeeeee

varya adamla artık kardeş olduk nazarınız degdi pis karılarrrrrrrrrrr

1 aydır nerdeyse tık yok................

çiçek halasına gitti şekerim aaaaaaaaaa bu arada dün olanlardan haberin yok senin profilimi oku sonrada dün 11 43 itibariyle geçmişe bi bak

o ne kremi kızzzzzzzzz
lokal anestezi kremi gecen sefer bi işe yaramadıda bu sefer daha çok sürcem bakalım epilasyon için

cenletlik tabi kel koçişim benim
sen kafayı yedin iyiceeee ölücekmiş manyak karı

ayrıca adamla hepimizden çok fingirdeştiniz yeter artık Allah libidonu doyursun sositososito

şenayında yasağı bugün saat 14:00 de bitiyor ;

4 saat sonra aramızda...

garibim şimdi dakka sayıyordur...
kızım geçmişe baak sen geçmişeeeeee

doktora sordun mu kıss zararlı olmasın benimde süresim var ama korkuyorum

sormadım utandım ama prospektüsünü okudum derinin belli tabakasına kadar emilebiliyo zaten öyle deli gibi uyuturmuyo kız hissediyosun yine acı var yani tamamen yok diil

göbüşümde sıpam yokken kullanmıştım bayağı uyuşturmuştu alt kısımlarda okadar değil tabi.bende uygulayayım bi ara yoksa hayatta alamam acıyoo benneyaptımki

canım Allah yardımcın olsun kolay bir doğum geçir bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah.

günaydınnnnnn ay ben uyudum yaaaaaa inanamıyoruuuuuuum:dance:
kurban olsun şenay teyzesi onun elma yanaklarınaaaaaaaaa

kız akşam gir son dk heyecanlarını bildir canlı canlı:hooray:

cnm allah yardımcın olsun sorunsuz bir doğum olur inşallah ay ne çok doğum oldu maşallah bu ay.....

sağlıcakla bebişini almak nasip olsun acayip heyecanlı bişeyy yarın bu saatlerde kuzucun kollarında olucak inşş rabbim nazarlardan saklasın

kızlarrrrr hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepimizin doğumu kolay geçer ve sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız... yarın unutmazsam hepiniz için dua edicemmm...

kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz
valla ben abartıp 1 ay boyunca haftada 5 kere yedim en sonunda baktım kusacam vazgeçtim çiçeğin dediği gibi hiç bişeyi abartmamak lazım cokacimcoook

geçen gittiğimde dr anlattı
bi hastası gece 4 de aramış benim suyum geldi 4 saattirde sancı çekiyorum demiş ama kadın fısıldayarak konuşuyormuş dr da neden fıısıldıyosun demiş kocam uyuyorda demiş kadın uyandırmamak için demiş :))) neyse bu arada farklı şehirdeler dr ulaşması için 1,5 saat yol gitmesi lazım dr da hemen kocanı uyandır ama sakın buraya gelme yolda doğurursun orda bi hastaneye git demiş dr yatmış 1 saat sonra bi telefon daha kocası biz izmire girdik hangi hastaneye gidelim demiş ama arkadan kadını öldürüyolar gibi bağırıyodu diyo.dr hastaneyi aramış dışarı sedyeyi çıkarın ebede çıksın falan diye,kadını arabadan çıkarmışlar acilin önünde sedyede doğurmuş :)))) bana sende bööle olma demek için anlatmıştı delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…