Yok ya sancı falan..ben seni doğurttuktan sonra doğuracam bu gidişlekaydirigubbakcemile
klava::mymeka: nerdesin be akşam ne diye girmedin evden delü garu dün doğuran olmadı bugün meral 83 doğuma gidiyo galetanın şafak doğan güneş
sen yüzde 5 lik azınlığa gircen yani kararlısın heeee
başınız sağolsun canım:teselli:eşimin bir akrabası - vefat etmiş , baş sağlığına gittik..
şeker o o yüzden giremedim...
öyle görünüyor.
Şenay sen ikizlere tek kendin mi bakacaksın,yoksa yanına biri gelecek mi yardımcı?
ben yavaş yavaş kalkamm geçen sefer bi işe yaramayan emla dene kremi sürem bakalım bu sefer uyuşturcakmı
hadi hayırlısıııııkızlar seherim vardı yaa hastanden geldi şimdi sancılanması ve lekelenmesi varmış her an doğum olabilirmişdelikafadulden
eee zamanııı ama allah ne zama nasip ederseeeİyi geceler ,ben de çıkıyorum,ben de yarın şafak saymazsam doğurmuş olabilir miyim acaba?
senın koca cennetlik beeeeeeeeeekendi başımıza yapmadığımıza göre bebişi hamileliğide kendi başımıza yaşamıcaz ben koçişe 50 tane doğurmuş gibi talim yaptırdım valla her anını yaşadı benle:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnselam millet. herkeze iyi geceler.
allahım su gibi dogurmanı nasip etsinnnnslm güzel nisan anneleri yarın doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var sezeryan olacağım..sizlere haber vermeye çalışırım..ne olur benim ve güzel kızım için dua edin..sizleri çok seviyorum..ALLAHA emanet olun..
kız saah sabah agllatın beni zaten bugun herseye aglıyorummmkızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
anamsabah sabah nereye bekızlar ben birazdan çıkıcam akşama kdr giremeyebilirim halama gidicez merak etmeyin beni
şafak dogan güneş allahım su gibi dogumunu nasip etsinnnnnnnnnnnnkızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
güzel haberke gel inşallahben de bugün doktora gidicem
ay en son bi ay önce gitmiştim bakalım ne kadar büyümüş benim sıpa görcez
akşam da bi arkidişe bebek görmeye gitçez ikizleri olmuştu
kıs şenay durumu gözler sana aktarırırm aman ne zormuş ikiz bebek diye:)
heeeeeeeeeeeeeeeemelek çiçek delüsü bihterle behlülü ağzı sulana sulana izledide melege derken sendemi çıktın mahiyetinde şeyetti sultan:))))))))))
ben yavaş yavaş kalkamm geçen sefer bi işe yaramayan emla dene kremi sürem bakalım bu sefer uyuşturcakmı
lokal anestezi kremi gecen sefer bi işe yaramadıda bu sefer daha çok sürcem bakalım epilasyon içino ne kremi kızzzzzzzzz
cenletlik tabi kel koçişim benimsenın koca cennetlik beeeeeeeeee
ben bu sabah uyandım agladım yatakta ortada hiç bişey yokk delüyüm bennn
eşim actı gözlerini ne oluoo dediii
ben dedim belki yaşamam
ölürüm dogumda geldiler banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heeeeeeeeeeeeeeee
varya adamla artık kardeş olduk nazarınız degdi pis karılarrrrrrrrrrr
1 aydır nerdeyse tık yok................
kızım geçmişe baak sen geçmişeeeeeeşenayında yasağı bugün saat 14:00 de bitiyor ;
4 saat sonra aramızda...
garibim şimdi dakka sayıyordur...
doktora sordun mu kıss zararlı olmasın benimde süresim var ama korkuyorum
kızım geçmişe baak sen geçmişeeeeee
sormadım utandım ama prospektüsünü okudum derinin belli tabakasına kadar emilebiliyo zaten öyle deli gibi uyuturmuyo kız hissediyosun yine acı var yani tamamen yok diil
eşimin bir akrabası - vefat etmiş , baş sağlığına gittik..
şeker o o yüzden giremedim...
canım Allah yardımcın olsun kolay bir doğum geçir bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah.
ne demek sultancım aramızda puanın lafı mı olur.şu an öksürüğüm yok ama dayak yemiş gibiyim.senağlama
canım senin artık çok az kalmış her an hazır ol.herşey normal senin için.
nehire maşallah.kocaman olmuş annesi.
dualarımız seninle.kolay doğumun olsun inşallah.
yaw kardeş nerelerdesin sen.bi türlü yakalayamıyorum.
canım maşallah idiline.darısı başımıza inşallah.zillin maşallah barekallah o kadar tatlı ki doyamamışlardır hemşire ablaları.
canım hadi hayırlısı.güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım doğuma giden gidecek olan tüm annelerimizle.a.s.
günaydınnnnnn ay ben uyudum yaaaaaa inanamıyoruuuuuuum:dance:
kurban olsun şenay teyzesi onun elma yanaklarınaaaaaaaaa
kız akşam gir son dk heyecanlarını bildir canlı canlı:hooray:
cnm allah yardımcın olsun sorunsuz bir doğum olur inşallah ay ne çok doğum oldu maşallah bu ay.....
sağlıcakla bebişini almak nasip olsun acayip heyecanlı bişeyy yarın bu saatlerde kuzucun kollarında olucak inşşrabbim nazarlardan saklasın
Allah bağışlasın,çok tatlı bir bebek,ömrü de öyle güzel geçer inşallah!
Herşey yolunda gider inşallah,ne heyecanlı bir gündür şimdi,yarın bebeğin kucağında olacak ne güzeellllll!:sm_cool:
hadi hayırlısııııı
eee zamanııı ama allah ne zama nasip ederseee
senın koca cennetlik beeeeeeeeee
ben bu sabah uyandım agladım yatakta ortada hiç bişey yokk delüyüm bennn
eşim actı gözlerini ne oluoo dediii
ben dedim belki yaşamam
ölürüm dogumda geldiler banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldinnnnnnnnnnnn
allahım su gibi dogurmanı nasip etsinnnn
kız saah sabah agllatın beni zaten bugun herseye aglıyorummm
pamuk idil'in cok tatlı maşallahhhhhhhh
anamsabah sabah nereye be
şafak dogan güneş allahım su gibi dogumunu nasip etsinnnnnnnnnnnn
güzel haberke gel inşallah
heeeeeeeeeeeeeeee
varya adamla artık kardeş olduk nazarınız degdi pis karılarrrrrrrrrrr
1 aydır nerdeyse tık yok................
valla ben abartıp 1 ay boyunca haftada 5 kere yedim en sonunda baktım kusacam vazgeçtim çiçeğin dediği gibi hiç bişeyi abartmamak lazım cokacimcoookkızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz
şööle,akşam kociş eve gelse,yemeğimizi yesek,ondan sonra tutsa sancılar,sakin sakin gitsek ,ne güzel olurdu dimi?şimdi kim kalkacak geceyarısı,üşenip de gitmez mişim hastaneye,uykum bölünmesin die kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?