sgaol canım ıyı sayılırım cok sukur
bacım bu arada ne gorumcea varmış sende be ben ıkı taneyı dogurcam dıye catladım
bu zamanda o kladar cocuk vay be ne dıyelım ama hayırlısı olsun
selam kızlar uzun bır aradan sonra tekrar geldım belkı bursasu anlatmıştır
gecen haftalarda 5 gun yattım hastenede sancım vardı saha sonra onu anlattık taburcu oldum ama uzerınden 1 hafta gecmeden tekrar hastanedeyım
perşembe gunu kontrole gıttıgımde nst ye bagladılar ogluşumun kalp atışları duşmeye başladı 150 den 40 lara duştu dırek sezeryana alıyorlardı bebegın bırını kaybetme ıhtımnalım oldu
ama Allahıma şukurler olsun oglusumun annesını cok uzmeden kalp atışlarını duzenledı
doktor her ıhtımale karsı hastaneye yatırdı tekrar kalp rıtımlerınde düşme olursa acıl alıncaklar kuzularım
her saat kalplerı dınlenıyor gunde 3 kezde nstye baglanıyorum
doktor dogum ıcın 15 nısan vermıştı ama bu gıdışle nısan 10 gıbı alıncak en ıyı ıhtımal tabu
daha erken gelme ıhtımallerıde yuksek suankı duamız 35 artıları gorup guvoze gırmemek rabbım hayırlısını nasıp etsın
kuzularımın kıloları az malesef kız daha 2.150 ogluşda 2.300 bıraz mınık olcaklar ama saglıklı olsunlarda bana yeter
arada yıne gırmeye calışırım hastanede ınternet yavaş malesef hepınızı kocaman optum dua etmeyı unutmatın bıze
Canım bozma moralini yaaa, ultrasonlara çok güvenmiyorum ben. Eminimki bebeğin sağlıkla doğacaktır.. Benim görümceme de suyu az geyiği yaptılar 36. haftadan başlayarak, yok ciğerleri gelişmez yok büyüyünce etkilenir dediler sezaryan yaptılar 38 de zorla hiçde susuz falan değildi kızı gayet sağlıklı 3300 doğdu, sıpa şimdi 1 yaşında. Çok takılma yani dr.a ultrasona.
sabah bi uğradı canım sonra gezmeye çıkdı gezenti süslü gacıbursasu yokmu bugun kızlar bılıyorusnuz bızım doktorlar aynı akşam oda kontrole geldı gelmışken sagolsun banada ugradı cok sveındım valla
yuhhhhh beee kızlar oğlanın kardeşi sayılmıyomuymuş beyne bakben 1 taneyle baş edemedim ondan dedim acaba kıskançmıyım diye ama sağlam karı valla bişi olmuyo demekki
en büyük kızı 18 yaşını geçti şaka gibi
8 kız 1 oğlan ama oğlanın kardeşi yokmuş diye üzülüp hamile kaldı şimdi ikizlerde kız olursa sanırım bi tane daha yapacak :bbo:
Allah ım memleket deli kaynıyolaelaelaelaelae
amin canımmmmm inşallah geçecek bu günler:teselli:yok takılmıyom canım ben erken gelmesinede minicik olmasınada herşeye razıyım zaten yeterki sağlıklı olsun başka bişey istemiyom
bu kadar rahatsızlıkla baş edemiyorum artık kendim kötüyüm anlayacağın..
moralim o yüzden bozuk ilaç manyağı oldum,sadece bu dr a kanmadım 6 hastane gezdim sonuçlar hep aynı şimdi dahiliyeci ve kardiyolog gözetimindeyim sadece kadın doğumcum değil yani ama bunaldım sanırım çabucak geçsin günlerde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza hepimiz
canım artık tam şukadar demiyo ama enson biri 3 ü gecebilir biride 3 olur demişti ben yanılma payınıda düşünüp birini 3 birini 2750 bekliyorumŞenay seninkiler kaçar kilo olmuşlar?
şenay senin dr pazartesi almazsa bende gelip dövecem valla dr uklava:
psikolojik olarak kendimi sana endekslemişim sanırım hep diyordum şenay doğurursa 1-2 hafta içinde bende doğururum diye
sen doğurmayınca moda giremiyom hep erken gibi geliyo.:bbo:
sabah bi uğradı canım sonra gezmeye çıkdı gezenti süslü gacı
yuhhhhh beee kızlar oğlanın kardeşi sayılmıyomuymuş beyne bak
neyle besliyo bunları bu kadın
amin canımmmmm inşallah geçecek bu günler:teselli:
mrb kızlar ben geldimmmm..inşallah herkes iyidir..mutlaka hergün geçmişi okuyorum..çok şükür tuğçede meleğine kavuşmuş çok sorunlu geçiyodu onun gebeliği...allahım analı babalı büyütsün tüm mmeleklerimizi...
özellikle sen ayyy sen ne kadar beddua etsende kaynanam gitti heh hee tutmadı yani bedduların çok şükür...1 hafta sonta tekrar gelicek..((veee 40 ı çıkana kadar gitmiycekmiş ühüü ühhhüü...
yazık bana evet:çok üzgünüm: kocaya vicdan yapsammı belki emzirirrrrrrrdelikafaduldenŞenaycım onlara maşallah da sana yazık yavHakikaten Allah yardım etsin işin çok zor. İçinde taşımak ayrı dışında olduklarında da ayrı bi zor. Artıkın birini sen, birini kocişin tutacak:)) Keşke erkeklerde emzirebilseydi o işide paylaşırdınızdelikafadulden
sen daha duuuuur ben doğum olunca gelecek bebeği çoooook sevecek sizle yaşamaya balıcak dedimmmmmmm:lepi:mrb kızlar ben geldimmmm..inşallah herkes iyidir..mutlaka hergün geçmişi okuyorum..çok şükür tuğçede meleğine kavuşmuş çok sorunlu geçiyodu onun gebeliği...allahım analı babalı büyütsün tüm mmeleklerimizi...
özellikle sen ayyy sen ne kadar beddua etsende kaynanam gitti heh hee tutmadı yani bedduların çok şükür...1 hafta sonta tekrar gelicek..((veee 40 ı çıkana kadar gitmiycekmiş ühüü ühhhüü...
ya kızlar benim şu profilimdeki bilgiler nereye gittiki..zaten takvimide geçen gün sildim yanlışlıkla yapamıom da.-tatlicadiarzu-.ama aprille aynı günlerimiz 37+3 olduk bizde...bu arada oğluşumu adı emir kaan olacak nasıl sizce..çok düşündük ve emir kaana karar verdik ..emir peygamber efendimizin(sav ) isimlerinden kaan da zaten eski türk hükümdarları..:lepi:
nişanım geldi doğuruyom falan mı desem aksiyon olsasırnaşık şey
merhaba kızlar bende ateş alır gibi bi görünüp bi kayboluyorum ama kardeşim ameliyat oldu aşağı inince giremiyorum siteye.sıra bana gelir işallah en yakın zamanda.
canımda sıkkın dünden beri,dün dr a gittim her cuma olduğu gibi ama bi seferde güzel bişey duysamya şu dr lardan offf offf
tansiyonum 15-10 olupta düşmeyince şimdide tansiyon ilacına başladık,sabahtan akşama kadar ilaç içiyom fenalık geldi..
kendimden nefret ediyorum artık bi beceripte adam gibi hamileleik geçiremedim.hep sorunlu geçti bebeğide büyütmek zor oluyo tabi
1 haftadır neredeyse hiç kilo almamış bebek,artık 1 haftada bekleme gel dedi dr suyu azalmış tabi tansiyon fırladıya..
zavallı bebişim azıcık suyun içinde eciş bücüş kalmış çok sinirlerim bozuldu dün.
Allah ım bi an önce doğsada sağlıkla bana ne oluyosa olsun artık...
selam kızlar uzun bır aradan sonra tekrar geldım belkı bursasu anlatmıştır
gecen haftalarda 5 gun yattım hastenede sancım vardı saha sonra onu anlattık taburcu oldum ama uzerınden 1 hafta gecmeden tekrar hastanedeyım
perşembe gunu kontrole gıttıgımde nst ye bagladılar ogluşumun kalp atışları duşmeye başladı 150 den 40 lara duştu dırek sezeryana alıyorlardı bebegın bırını kaybetme ıhtımnalım oldu
ama Allahıma şukurler olsun oglusumun annesını cok uzmeden kalp atışlarını duzenledı
doktor her ıhtımale karsı hastaneye yatırdı tekrar kalp rıtımlerınde düşme olursa acıl alıncaklar kuzularım
her saat kalplerı dınlenıyor gunde 3 kezde nstye baglanıyorum
doktor dogum ıcın 15 nısan vermıştı ama bu gıdışle nısan 10 gıbı alıncak en ıyı ıhtımal tabu
daha erken gelme ıhtımallerıde yuksek suankı duamız 35 artıları gorup guvoze gırmemek rabbım hayırlısını nasıp etsın
kuzularımın kıloları az malesef kız daha 2.150 ogluşda 2.300 bıraz mınık olcaklar ama saglıklı olsunlarda bana yeter
arada yıne gırmeye calışırım hastanede ınternet yavaş malesef hepınızı kocaman optum dua etmeyı unutmatın bıze
şenay yaa inan senin adını bende çok üzülüyom allah yardımcın olsun ayy ben tek gebeliğe katlanamıom artık herşey çok zorlaştı sen kimbilir ne haldesin..1 haftadır gözüme uyku girmio,hiç bi işimi yapamıyorum allah senin yardımcın olsun..
teşekkür ederim aprilcim..a.s..çok şükür oğlumda bende iyiyiz..seninde sancıların var ama inşallah oğluşun azcık daha bekler de ciğer gelişimi tamamlanır canım..:Saruboceq:Canım hoşgeldin. Bebeğin ve senin iyi olmana çok sevindimkaydirigubbakcemile2
Kaynanayıda idare et bence, kısa süreli nasılsa onlarda babane sonuçta. Katlanıcaz birazcık
Kızlar ben kaçıyorum kociş geldi akşama görüşürüsa.s.
ayyy töbe de şenay yaaa ne bizle yaşaması kafayı sıyırırım ya..bi şaka yaptık die bu kadar da vicdansız olunmazki canım...yazık bana evet:çok üzgünüm: kocaya vicdan yapsammı belki emzirirrrrrrrdelikafadulden
sen daha duuuuur ben doğum olunca gelecek bebeği çoooook sevecek sizle yaşamaya balıcak dedimmmmmmm:lepi:
hayırlı olsun isminizzzzz
ne geçmesi canım senin için zor günler asıl bundan sonra başlıycak ohh ohhh..tam uyudular derken biri uyanacak sonra onun ağlamasına diğeride kalkacak sen kafayı yiycen hiççç uyuyamıycan...hele nasıl emzircen onu hiç bilmiom ya ikiside aynı zamanda acıkırsa ne yapcan oyyy oyy işin çok zor valla...heh heeee nasıl moral veriom ama.....delikafaduldendelikafaduldensağol kuzu geçecek diyip katlanıyoruz elden bişi gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?