2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu yokmu bugun kızlar bılıyorusnuz bızım doktorlar aynı akşam oda kontrole geldı gelmışken sagolsun banada ugradı cok sveındım valla

sgaol canım ıyı sayılırım cok sukur
bacım bu arada ne gorumcea varmış sende be ben ıkı taneyı dogurcam dıye catladım
bu zamanda o kladar cocuk vay be ne dıyelım ama hayırlısı olsun

ben 1 taneyle baş edemedim ondan dedim acaba kıskançmıyım diye ama sağlam karı valla bişi olmuyo demekki
en büyük kızı 18 yaşını geçti şaka gibi
8 kız 1 oğlan ama oğlanın kardeşi yokmuş diye üzülüp hamile kaldı şimdi ikizlerde kız olursa sanırım bi tane daha yapacak :bbo:
Allah ım memleket deli kaynıyolaelaelaelaelae

Canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun işallah annelerini üzmeden sağlıkla doğarlara.s.

yok takılmıyom canım ben erken gelmesinede minicik olmasınada herşeye razıyım zaten yeterki sağlıklı olsun başka bişey istemiyom
bu kadar rahatsızlıkla baş edemiyorum artık kendim kötüyüm anlayacağın..
moralim o yüzden bozuk ilaç manyağı oldum,sadece bu dr a kanmadım 6 hastane gezdim sonuçlar hep aynı şimdi dahiliyeci ve kardiyolog gözetimindeyim sadece kadın doğumcum değil yani ama bunaldım sanırım çabucak geçsin günlerde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza hepimiz

şenay senin dr pazartesi almazsa bende gelip dövecem valla dr u klava:
psikolojik olarak kendimi sana endekslemişim sanırım hep diyordum şenay doğurursa 1-2 hafta içinde bende doğururum diye
sen doğurmayınca moda giremiyom hep erken gibi geliyo.:bbo:

bursasu yokmu bugun kızlar bılıyorusnuz bızım doktorlar aynı akşam oda kontrole geldı gelmışken sagolsun banada ugradı cok sveındım valla
sabah bi uğradı canım sonra gezmeye çıkdı gezenti süslü gacı
yuhhhhh beee kızlar oğlanın kardeşi sayılmıyomuymuş beyne bak
neyle besliyo bunları bu kadın
amin canımmmmm inşallah geçecek bu günler:teselli:

Şenay seninkiler kaçar kilo olmuşlar?
canım artık tam şukadar demiyo ama enson biri 3 ü gecebilir biride 3 olur demişti ben yanılma payınıda düşünüp birini 3 birini 2750 bekliyorum

helebi pazartesi almasınnnnn ben onun..............:mymeka: anladınız siz onu

ne biliim sanırım saldım çayıra mevlam kayıra yapıyo.
bu sadece 1 tanesi canım hepsini bi araya toplayınca benim beynim kaldırmıyo :S
kayınpederimin vefat ettiği zaman bi araya toplanmıştık sadece eşimin kardeşleri çocukları ve eşleri bi eve zor sığdık sen düşün oturmaya yer yoktu o tarihten sonra 2 sıpa daha doğdu 3 tanede gelecek olan var amip gibi ürüyoruz anlayacağın

bu arada teşekkür ederim canım yazınca biraz rahatlıyo insan iyiki varsınız

ben bi ilaç merasimi yapıp annemlere bi ineyim bakayım zavallı kardeşim ne durumda
kıl dönmesi ameliyatı oldu ne zor bea yatamıyon bile
neyse öpüldünüz kızlar görüşürüz...

Şenaycım onlara maşallah da sana yazık yav Hakikaten Allah yardım etsin işin çok zor. İçinde taşımak ayrı dışında olduklarında da ayrı bi zor. Artıkın birini sen, birini kocişin tutacak:)) Keşke erkeklerde emzirebilseydi o işide paylaşırdınızdelikafadulden

mrb kızlar ben geldimmmm..inşallah herkes iyidir..mutlaka hergün geçmişi okuyorum..çok şükür tuğçede meleğine kavuşmuş çok sorunlu geçiyodu onun gebeliği...allahım analı babalı büyütsün tüm mmeleklerimizi...

özellikle sen ayyy sen ne kadar beddua etsende kaynanam gitti heh hee tutmadı yani bedduların çok şükür...1 hafta sonta tekrar gelicek..((veee 40 ı çıkana kadar gitmiycekmiş ühüü ühhhüü...

ya kızlar benim şu profilimdeki bilgiler nereye gittiki..zaten takvimide geçen gün sildim yanlışlıkla yapamıom da.-tatlicadiarzu-.ama aprille aynı günlerimiz 37+3 olduk bizde... bu arada oğluşumu adı emir kaan olacak nasıl sizce..çok düşündük ve emir kaana karar verdik ..emir peygamber efendimizin(sav ) isimlerinden kaan da zaten eski türk hükümdarları..:lepi:

Canım hoşgeldin. Bebeğin ve senin iyi olmana çok sevindimkaydirigubbakcemile2
Kaynanayıda idare et bence, kısa süreli nasılsa onlarda babane sonuçta. Katlanıcaz birazcık

Kızlar ben kaçıyorum kociş geldi akşama görüşürüsa.s.

şenay yaa inan senin adını bende çok üzülüyom allah yardımcın olsun ayy ben tek gebeliğe katlanamıom artık herşey çok zorlaştı sen kimbilir ne haldesin..1 haftadır gözüme uyku girmio,hiç bi işimi yapamıyorum allah senin yardımcın olsun..

yazık bana evet:çok üzgünüm: kocaya vicdan yapsammı belki emzirirrrrrrrdelikafadulden
sen daha duuuuur ben doğum olunca gelecek bebeği çoooook sevecek sizle yaşamaya balıcak dedimmmmmmm:lepi:

hayırlı olsun isminizzzzz

nişanım geldi doğuruyom falan mı desem aksiyon olsasırnaşık şey

Mesajın başını okuyunca korktum be.

Canım inşallah tansiyonun düzene girer ve bebeğin de suyuyla biraz daha idare eder:)

Haberlerini almıştık canım.Sağlıkla gelecek bebeklerin merak etme.

Kızlar ateş almaya gelmiş gibi oldum ama görümcem gelmek üzere.Akşam görüşürüz.

sağol kuzu geçecek diyip katlanıyoruz elden bişi gelmiyo

teşekkür ederim aprilcim..a.s..çok şükür oğlumda bende iyiyiz..seninde sancıların var ama inşallah oğluşun azcık daha bekler de ciğer gelişimi tamamlanır canım..:Saruboceq:

ne yapalım kayınvalideyi idare ediyoz..saolsun 1 ay boyunca her işimi yaptı ama yinede biz eşimle evde yalnız kalmaya alışmışız 3. kişi biraz zor oluyodu..ne kadar da olsa yanında rahat hareket edemiyoz...
:1rolleyes:

ayyy töbe de şenay yaaa ne bizle yaşaması kafayı sıyırırım ya..bi şaka yaptık die bu kadar da vicdansız olunmazki canım...

sağol kuzu geçecek diyip katlanıyoruz elden bişi gelmiyo
ne geçmesi canım senin için zor günler asıl bundan sonra başlıycak ohh ohhh..tam uyudular derken biri uyanacak sonra onun ağlamasına diğeride kalkacak sen kafayı yiycen hiççç uyuyamıycan...hele nasıl emzircen onu hiç bilmiom ya ikiside aynı zamanda acıkırsa ne yapcan oyyy oyy işin çok zor valla...heh heeee nasıl moral veriom ama.....delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…