2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada bende hakkımdaki bilgileri tazeleyim.....

22 yaşındayım..4 temmuzda evlendim veeeee son adet tarihim 9 temmuz yanii çok çabuk hamiş kalanlardanım..okul öncesi öğretmenliği okuyorum ama bu yıl dondurduk seneye devam inşllah...ilk başlarda hamileliğimi kabullenmek zor olsada şimdi içimdeki cana öyle bi alıştım ki dünyam onun üzerine ve eşim üzerine kurulu oldu..ikisini de çokkkkk seviyorum..işte böyleee..

manyak karııııııııııııııııııııklava:
gitmesin işte kaynanan kalsın sende sonsuza kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr lülülülülülü

kaynananı unutmuşundelikafadulden

şen ayyyy bana puan versene azcık bak ben sana nasıl moral veriom heh heeee...

yok yok canım sen hiçççç canını sıkma allah eminim yardımcın olur valla senin için torpilli dua edicem kolayca büyüt inşallah...

kıslarr ben geldim annemle lohusa şekeri aldık bugün bi de anne adidasa girelim bakalım dedim girdik orda annesinin elinden tutmuş bi erkek çocğu suratıma bakarak anneeeeeeeeee bak ne şişko bi kadııın dedi. bende tatlım orda bebek var dedim çocuk şoka girdi ve peki ağzından mı çıkacak diye bi soru sordu. bende evet dedim napiim ama annemle koprtuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla topik senden sorulur oldu artık ama son bir iki günün sonra bu kdr çok giremezsin. canım doumdan sonra annecin mi bakacak sana?

ilk hafta kalabalık olur annem zaten 1 hafta izin alabilir sonra muhtemelen kayınvalidem olur kızkardeşimin bebeğide kızamık gibi bişi çıkartıyo şansıma gerçi dr alerji demiş ama tedbirli olmak lazım tabi

benimde annem çalışıo ama babamla:) babamın sağ kolu gibi bi süre o idare eder halam emekli çalışmıo o gelicek bayaa bi. kaynanamı istemiorum kesin gelir ama yüz vermiicem. bakalım biz de öyle idare edicez inşallah sezeryan ağrısı çekmeyiz çok.

çiçekim benim çevremde sezeryan olan çok öğretmen arkadaşlarımın hepsi sezeryan hepsi ortak konuşuyolar uyanınca baya bi sızı oluyomuş ağrı kesicilerle hafifliyomuş sonra 1 haftaya kadar günbe gün kendini çok daha iyi hissediyomuşsun aslında 2. gün kendi işini kendin yapabiliyomuşun ama tamamen iyi hissetmen 5 günmüş

aslında çok da fazla deil 5 güncük nedirki dii mi. bi de şimdi bahar gelio cıvıl cıvıl oluruz hemen topralanırın nisan ayı güzeldir cikcikcik kuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…