ayyy töbe de şenay yaaa ne bizle yaşaması kafayı sıyırırım ya..bi şaka yaptık die bu kadar da vicdansız olunmazki canım...
ne geçmesi canım senin için zor günler asıl bundan sonra başlıycak ohh ohhh..tam uyudular derken biri uyanacak sonra onun ağlamasına diğeride kalkacak sen kafayı yiycen hiççç uyuyamıycan...hele nasıl emzircen onu hiç bilmiom ya ikiside aynı zamanda acıkırsa ne yapcan oyyy oyy işin çok zor valla...heh heeee nasıl moral veriom ama.....delikafaduldendelikafadulden
bu arada bende hakkımdaki bilgileri tazeleyim.....
22 yaşındayım..4 temmuzda evlendim veeeee son adet tarihim 9 temmuz yanii çok çabuk hamiş kalanlardanım..okul öncesi öğretmenliği okuyorum ama bu yıl dondurduk seneye devam inşllah...ilk başlarda hamileliğimi kabullenmek zor olsada şimdi içimdeki cana öyle bi alıştım ki dünyam onun üzerine ve eşim üzerine kurulu oldu..ikisini de çokkkkk seviyorum..işte böyleee..
he yaaa bide kaynanam var sanırım şenayın bedduları sayesinde hepppp bizle yaşıycak..kız şenay bak dilek kapın açık olurda duların kabul olursa varyaaa elimden çekiceğin var..kaydirigubbakcemilekaynananı unutmuşundelikafadulden
çiçek delüsüne mesaj attım nerdesin diye alışverişe çıkmış annesiyle gezentii merak edenlere duyrulur
nerdesin çiçekimmmmmmmm yaaaa kızlar teker teker geliyi gidiyi bi kalabalık olamadık
ilk hafta kalabalık olur annem zaten 1 hafta izin alabilir sonra muhtemelen kayınvalidem olur kızkardeşimin bebeğide kızamık gibi bişi çıkartıyo şansıma gerçi dr alerji demiş ama tedbirli olmak lazım tabi
benimde annem çalışıo ama babamla:) babamın sağ kolu gibi bi süre o idare eder halam emekli çalışmıo o gelicek bayaa bi. kaynanamı istemiorum kesin gelir ama yüz vermiicem. bakalım biz de öyle idare edicez inşallah sezeryan ağrısı çekmeyiz çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?