2009 Nisan Anneleri buraya

korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım
ama bide şu açıdan bakıyorum ben bi trafik kazası geçirmiştim onca yaralanmışım ama bayıldığım için hiç o anı falan hatırlamıyorum buda öyledir belki

--------------------------------------------------------------------------------

MERHABA arkadaşlar ben duyarlı bir eş olarak eşim hastanede kızımızla birlikte iken bu güzel günümüzü sizinle paylaşmak istedim.

sabah 9:18 de kızımız melis dünyaya geldi.Hisar hastanesinde doğum yaptık epidüral sezaryan olarak doğum yaptı suan ıkısınınde durumları cok ıyı.

kızımız 3700 gr dogdu 49 cm boyunda akca pakca yumukyumuk bısey :))

darısı bekleyen diğer annelerın basına kızlar..............................

kızlar galateanın eşi yazmış ama nisan annelerine deil..yumuk yumuk bişeymiş yaaa ne güzel allahım bizlerede nasip etsin..

evet kızlar doğumdan sonra kullanmammız gerekiyomuş..beim dr da demir takviyesine devam edicez dedi..

hımm ben ameliyat oldum 3 kez aslında çok da korkunç deildi hiçbiri. ne bilim sonuçta kesilip biçilcez işte ühühühü var mı ötesi ya.

nereye yazmış yaaa
çiçek eklesene bunu gerçi şirvan galetayı yazmıştı ama eksik bilgileri vardı

kızzz ocakta yemek vardı. senin yazını okuyunca aklıma geldi yanıyodu allah razı olsunn... delikafadulden

Aman diyim zaten zor yemek yapıyoz bide yakma.

Canım sende çok çekenlerdensin ya her türlü sorun denedi geçti valla allahtan sonuna geldik. Biliyosun tansiyonu düzeltmek için moral şart. Canını sıkan herşeyden uzak dur az bişey kaldı hadi bakalım.

Bizde seni kocaman öpüyoruz hiç unuturmuyuz dualarımız sizinle.:CüvCüv:

Eşşek sıpası ya bu veletler. Nerden aklına geliyo bunların yok yuttun mu ağzından mı çıkacak falan. Bakalım bizim bıcırlar büyüyünce neler yumurtlayacak.delikafadulden

aynen öyle canım ameliyat olandan çok bekleyen için daha endişe verici oluyo.Sonuçta hiçbişey hissetmeden bitiyo. Acımaya başladığındada zaten iş işten geçmiş herşey bitmiş oluyo. Dediğin gibi 1 haftada normal hayata dönmüş oluyosun.kaydirigubbakcemile2

kızlar yaa bende anestezi almaya çok korkuyorum..4 yıl önce bademcik ameliyatı olmuştumda narkozdan çok zor uyanmışım..hatta dr lar filan baya telaşlanmışlar niye ayılmıo die...şimdi sezeryan olursam mecburen genel anestezi olacak ya ayılamazsam diyorum korkuyorum..

hatta dün eşime dedimki bak ben ayılmazsam bana bişey olursa sütümde gelirse ölmüş olsam bile oğlumu emzirin dedim eşim tövbe tövbeee diyo..sana bişey olacakda ben emzirmeyi mi düşünebilirim kızım diyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay geçmişi okumaya çalışıyom annemlerin laptop kafayı yedi bi türü okuyamıyom kıslar ya.................................

ay geçmişi okumaya çalışıyom annemlerin laptop kafayı yedi bi türü okuyamıyom kıslar ya.................................

zaten normalde de geçmişi okumak çok zaman alıyo şimdi bozuk makinayla hiç uğraşma bence delikafadulden

zaten az zamanı olan insanlarız yahu.Heran doğuma gidebilme kapasitemiz var yanii.

Selinay sende bugünde bişey yok anlaşılan.Hala bekliyo bu bebiş büyük oğlandan tembel çıktı di mi?kaydirigubbakcemile

Çıkar aklından öyle kötü şeyler düşünme. Hep iyi olacak diye düşün iyi olsun. kötükedihüso

çiçek bizim uyuz nisan bebekleri topiğine yazmız yerim ben sizi modunda gulyabanimidir nedirkaydirigubbakcemile3
ama bi maşallah dememiş uyuz

croxilex sen ne zaman douruodun ya unuttum

ahhh ahh ben bilsem dr normal olursa 15..16 nisan gibi diyo..ama benim minik hala dönmedi çatı muayenesi de yapılmadı daha..dr artık son 1 hafta bakarız dönmezse sezeryan dio..ama ben normal istiyom bayılmak istemiom..ne güzel sancı çekicem sonra duş alıcam suyum gelicekkkk ne bilim o heyecanları yaşamak istiyom..-tatlicadiarzu-

siz söylemeden ben söyleyim evetttttttttttt azcık mazoşistim sanırım heh heee...delikafaduldendelikafadulden

merhaba kızlar
kuzenler gelmişti şimdi gittiler ancak gelebildim.
konunun ortasından dalıyorum. ben de anesteziden korkuyorum.hiç almadım daha önce. o yüzden normal istiyorum. kızlar sezeryanda iyileşme sürecinden çok korkmayın. çevremde epidural olan biçok kişi çok memnun. iyileşme süreçleri çok çabuk oldu. uzman ellerde yapılırsa çok rahatmış.

Kesinlikle haklısın canım ameliyatı ve anesteziyi yapan kişi iyileşme sürecini farkettiriyor. İşinin ehli olanların eli hafif oluyor derlerya aynen öyle iyileşme daha kısa zamanda oluyo yani.hihoyyyt

ben de merak ediyorum nasıl başlayacağını. yaşamak istiyorm normal doğumu. çünkü sezeryan olursa bidaha normal doğum şansım olmıcak.
bakalım nasıl olucak?
bu sabahtan beri düzensiz sancılarım var. düzene girsin şiddetlensin diy bekliyorum ama tık yok. gelsin artık kızım ya
valla 9 ay geçti şu 10 gün geçmiyo ya

Kesinlikle haklısın canım ameliyatı ve anesteziyi yapan kişi iyileşme sürecini farkettiriyor. İşinin ehli olanların eli hafif oluyor derlerya aynen öyle iyileşme daha kısa zamanda oluyo yani.hihoyyyt

evet canım öyle galiba. kuzenler 1 günde ayaklanıp kendi işlerini kendileri yaptılar hep normal gibi. bana da arada diyolar" kızım ne çekiyosun bu stresi. git aldır gel"
ama ben illa normal diyorum. çevremdeki herkes hayret ve merakla beni bekliyo:)
bi de benim canım tatlıdır normalde. kimse yapabileceğimi sanmıyo. gaza geliyorum ben de. yapıcam işte:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…