korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım
ama bide şu açıdan bakıyorum ben bi trafik kazası geçirmiştim onca yaralanmışım ama bayıldığım için hiç o anı falan hatırlamıyorum buda öyledir belki
--------------------------------------------------------------------------------
MERHABA arkadaşlar ben duyarlı bir eş olarak eşim hastanede kızımızla birlikte iken bu güzel günümüzü sizinle paylaşmak istedim.
sabah 9:18 de kızımız melis dünyaya geldi.Hisar hastanesinde doğum yaptık epidüral sezaryan olarak doğum yaptı suan ıkısınınde durumları cok ıyı.
kızımız 3700 gr dogdu 49 cm boyunda akca pakca yumukyumuk bısey :))
darısı bekleyen diğer annelerın basına kızlar..............................
kızlar galateanın eşi yazmış ama nisan annelerine deil..yumuk yumuk bişeymiş yaaa ne güzel allahım bizlerede nasip etsin..
kızzz ocakta yemek vardı. senin yazını okuyunca aklıma geldi yanıyodu allah razı olsunn... delikafadulden
şimdilik idare eder dedi zorluyo işte biraz daha büyüsün diye
1 hafta içinde suyunda ciddi bi azalma olabilir çocuğun kalp atışları düşebilir diye bekleme dedi.ama sancım gelmezsede sezeryan yapmayacak sanırsam suni sancı verecek
acaba sancı gelmesi için ne yapmam lazım:bbo:
neyse bu kadar biliyom işte belkide ilaç etkisini gösterirde normale döner diye bekletiyodur bilmiyom ama bu stresle ilaç beni kesmez gibi geliyo kulaklarım uğulduyo valla.
selam kızlar uzun bır aradan sonra tekrar geldım belkı bursasu anlatmıştır
gecen haftalarda 5 gun yattım hastenede sancım vardı saha sonra onu anlattık taburcu oldum ama uzerınden 1 hafta gecmeden tekrar hastanedeyım
perşembe gunu kontrole gıttıgımde nst ye bagladılar ogluşumun kalp atışları duşmeye başladı 150 den 40 lara duştu dırek sezeryana alıyorlardı bebegın bırını kaybetme ıhtımnalım oldu
ama Allahıma şukurler olsun oglusumun annesını cok uzmeden kalp atışlarını duzenledı
doktor her ıhtımale karsı hastaneye yatırdı tekrar kalp rıtımlerınde düşme olursa acıl alıncaklar kuzularım
her saat kalplerı dınlenıyor gunde 3 kezde nstye baglanıyorum
doktor dogum ıcın 15 nısan vermıştı ama bu gıdışle nısan 10 gıbı alıncak en ıyı ıhtımal tabu
daha erken gelme ıhtımallerıde yuksek suankı duamız 35 artıları gorup guvoze gırmemek rabbım hayırlısını nasıp etsın
kuzularımın kıloları az malesef kız daha 2.150 ogluşda 2.300 bıraz mınık olcaklar ama saglıklı olsunlarda bana yeter
arada yıne gırmeye calışırım hastanede ınternet yavaş malesef hepınızı kocaman optum dua etmeyı unutmatın bıze
kıslarr ben geldim annemle lohusa şekeri aldık bugünbi de anne adidasa girelim bakalım dedim girdik orda annesinin elinden tutmuş bi erkek çocğu suratıma bakarak anneeeeeeeeee bak ne şişko bi kadııın dedi. bende tatlım orda bebek var dedim çocuk şoka girdi ve peki ağzından mı çıkacak diye bi soru sordu. bende evet dedim napiim ama annemle koprtuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım
ama bide şu açıdan bakıyorum ben bi trafik kazası geçirmiştim onca yaralanmışım ama bayıldığım için hiç o anı falan hatırlamıyorum buda öyledir belki
ay geçmişi okumaya çalışıyom annemlerin laptop kafayı yedi bi türü okuyamıyom kıslar ya.................................
kızlar yaa bende anestezi almaya çok korkuyorum..4 yıl önce bademcik ameliyatı olmuştumda narkozdan çok zor uyanmışım..hatta dr lar filan baya telaşlanmışlar niye ayılmıo die...şimdi sezeryan olursam mecburen genel anestezi olacak ya ayılamazsam diyorum korkuyorum..
hatta dün eşime dedimki bak ben ayılmazsam bana bişey olursa sütümde gelirse ölmüş olsam bile oğlumu emzirin dedim eşim tövbe tövbeee diyo..sana bişey olacakda ben emzirmeyi mi düşünebilirim kızım diyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
croxilex sen ne zaman douruodun ya unuttum
Kesinlikle haklısın canım ameliyatı ve anesteziyi yapan kişi iyileşme sürecini farkettiriyor. İşinin ehli olanların eli hafif oluyor derlerya aynen öyle iyileşme daha kısa zamanda oluyo yani.hihoyyytmerhaba kızlar
kuzenler gelmişti şimdi gittiler ancak gelebildim.
konunun ortasından dalıyorum. ben de anesteziden korkuyorum.hiç almadım daha önce. o yüzden normal istiyorum. kızlar sezeryanda iyileşme sürecinden çok korkmayın. çevremde epidural olan biçok kişi çok memnun. iyileşme süreçleri çok çabuk oldu. uzman ellerde yapılırsa çok rahatmış.
ben de merak ediyorum nasıl başlayacağını. yaşamak istiyorm normal doğumu. çünkü sezeryan olursa bidaha normal doğum şansım olmıcak.ahhh ahh ben bilsem dr normal olursa 15..16 nisan gibi diyo..ama benim minik hala dönmedi çatı muayenesi de yapılmadı daha..dr artık son 1 hafta bakarız dönmezse sezeryan dio..ama ben normal istiyom bayılmak istemiom..ne güzel sancı çekicem sonra duş alıcam suyum gelicekkkk ne bilim o heyecanları yaşamak istiyom..-tatlicadiarzu-
siz söylemeden ben söyleyim evetttttttttttt azcık mazoşistim sanırım heh heee...delikafaduldendelikafadulden
Kesinlikle haklısın canım ameliyatı ve anesteziyi yapan kişi iyileşme sürecini farkettiriyor. İşinin ehli olanların eli hafif oluyor derlerya aynen öyle iyileşme daha kısa zamanda oluyo yani.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?