KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
ben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
maşallahhh bi bebiş daha olmuş Rabbim nazarlardan korusun uzun ömürlü analı babalı büyüsün inşallah
benim prensesim de 2800gr olmuş yarın 36 haftamızı dolduracağız artık herşey çok zor olmaya başladı oturmak kalkmak yürümek nefes almak bile...Rabbim bizleride böyle hayırlısıyla kuzularımıza kavuştursun..aminn :1closedeyes:
kızlar topuk kanı alma yönergesi demiştim aldınızmı
kızlar az önce dr la görüştüm pazartesi kesin dimi annem çalışıyor izin alıcak ona göre dedim
adam kesin değil ultrason yapıcam nst yapıcam gözetim altında ttucam salıda olabilir demezmi bu adam kafayı yedircek bana yaaaa
aman oğlum buldu hatunları merhaba demiş heheh..................
kızlar ben ishal gibiyim niyeki acaba.....................................
Asya adına bende bayılıyorum. İlk adını Asya koyarsın ikinciyi ne koyarsa koysun eşin zaten okulda falanda ilkini kullanıyolar.ay millet asi dizisini izliyordum...şu asinin kızı asya var bayıldım bıcırığa oldum olası asya ismine bayılırım..acaba asya mı koysam kızımın adını altun asya -tatlicadiarzu-
kızlar bu arada benim bebiş 3066 gram olmuş maşallah
yanlız 200 gram eksik olabilr yanlış hesaplama sonucu dedi
boyuda baya uzun dedi maşallah oğluşuma ama sıpacaığım yüzünü giç göstermedi,doktor teysesi onu video çekti kalp atışlarını ve elini göğsüne koymuş parmaklar kibrit çöpü gibi
ıkızlar yarın bizim evde tatlı bir telaş olacak...
oğlumun odası düzeltilecek...
annem ve kardeşim geliyor,,,
ananesi oğlumun ceğizleriniide getşrecek...
bittikten sonra resim çekerim artık....
İyi haberlerini bekliyoruz canım.günaydın kızlar, valla bu gece o kadar uzun oldu ki benim için, heyecandan uyuyamadım hiç... bir saat sonra evden çıkıyoruz ve çıkmadan size haber vereyim istedim.. tuğçe doğum yapmış sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan... sizin için de dua etmeyi unutmayacam... akşama eşim girip size haber vericek becerebilirse tabi.... sizi de allah bir an evvel sağlıcakla kurtarsın inşallah... belki bir kaç gün giremeyebilirim ama ilk fırsatta size hikayemi ve resimleri yolluycam... hepinizi öpüyorum şekerler...
offffffffffffff kızlar offffffffffffff.ne kadar dikkat etsem de bu aralar şu şeker zıkkımı 120 üstü çıkıyo.stresten sanrım bi türlü dengelenmiyo.16 gün kaldı içimden bi ses salla gitsin diyo ama gülfemime zarar veririm diye korkuyorum.
dozkan nerdesin kız sen dünde girmedin merak ettim
ya bu kaçak çiçek nerde yine şirvanda yok
:)) banda bazen öyle diyor baksana benim puan a birileri bana puan vermiş rütbeli biri saolsun heheh
öyle yapcam dilek valla aynen almıyosan yatır hastaneye bak bize dicem ben bakamıyorum artıkınn kendime
halim olsa doğurana kadar sürtecem sağda soldada offfff ooooooffffff ayaklarım fil ayağı gibi oldu deve tabanı tabanlar üstlerinde zor duruyorum
canım ya kıyamam sana. Eminim artık canın burnundadır. Bişey deseler patlayacak gibi.
En iyisi şunu düşün ikisi birden gelecek ve inşallah bir daha böyle zor bir dönem yaşamayacaksın.
sağol canımmm yaaaa birilerinin beni anlayabildiğini bilmek bile iyi geliyo inan:teselli:
geçmişi okuyayım derken biraz fazla kaldım sandalyede tabi ondan mı yoksa karnı açıktığı için mi nedir eşim mızlamaya başladı kızım da etrafımda dolanıyo. en iyisi ben biraz çıkayım aile bireylerinin ilgiye ve yemeğe ihtiyacı var sanırım. görüşürüz kızlar.
canımm seni tabiki anlıyoruz. bizim yaşadıklarımı 2 ile çarpıyoruz. allah sabır versin. bende şişmeye başladım. ayaklarım bacaklarım filan şiş ellerim yüzümde öyle ... son ay simamız bile değişecek. neyse sabır. son günler senin 2-3 günün kaldı.. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?