2009 Nisan Anneleri buraya

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa

Maşallah ilk ankaralı hamişimiz de doğum yaptı demek bizde açılışı yaptık. Darısı başımıza.

Ruveydax aferim bebişine ve sana ne güzel büyütmüşsün maşallah.

Ohh ohh bebişlerin hepsi geçti 2500 leri . Maşallah prensese.

kızlar topuk kanı alma yönergesi demiştim aldınızmı

Aldık canım sağol süper bi bilgi ve çok önemli.

AAAAA iyice abarttı git pazartesi yat hastaneye. gidip gelmek çok zor geliyo kolaysa sen taşı de. İster çıkar yanıma koy bebekleri ben bakayım istersen içimde kalsın sen hepimize bak deee.

aman oğlum buldu hatunları merhaba demiş heheh..................
kızlar ben ishal gibiyim niyeki acaba.....................................

Bu ishal ve enerji meselesi bi sürü yerde yazıyo selinaycım. İshal doğal lavman gibi enerjide normal doğumda lazım olacak enerji için açığa çıkıyomuş. heran herşeye hazır ol canımcım.

ay millet asi dizisini izliyordum...şu asinin kızı asya var bayıldım bıcırığa oldum olası asya ismine bayılırım..acaba asya mı koysam kızımın adını altun asya -tatlicadiarzu-
Asya adına bende bayılıyorum. İlk adını Asya koyarsın ikinciyi ne koyarsa koysun eşin zaten okulda falanda ilkini kullanıyolar.

Maşallah kız senin prenste bu gidişle normal doğmayacak büyük bebek olacak gibi.

ıkızlar yarın bizim evde tatlı bir telaş olacak...

oğlumun odası düzeltilecek...

annem ve kardeşim geliyor,,,

ananesi oğlumun ceğizleriniide getşrecek...

bittikten sonra resim çekerim artık....

Resimlerini bekliyoruz canım.

İyi haberlerini bekliyoruz canım.

Sakın haaa az kaldı dayan biraz daha.

dozkan nerdesin kız sen dünde girmedin merak ettim
ya bu kaçak çiçek nerde yine şirvanda yok

Canım sağol merak etmişsin.Bildiğiniz üzere gezentilik yapıyorum. Kızımın gösterisi vardı dün onunla uğraştık sonra tepehome falan gezdim akşam arkadaşlara oturmaya gittik derken giremedim.
Şenay sen 2 gün bana takılsan çoktan doğurmuştun valla sokaklarda. heheh

bak şimdi terazi işareti varya sağda kötü içerik yazan yerin yanında ona tıklıyosun kime puan verceksen onun measajının üstündeki teraziye tıklıyorsun katılıyoruma tıklayıp değerlendire tıkla
sana kimlerin puan verdiğinide kullancı panelinde görebilisin

ay tuğçede doğurmuş ohhhh çok şükür valla çok sıkıntılıydı onun hamılelığıde çok şükür kurtulduda bebeğınıde doya doya kokluyordur mıssssssssssssssss

öyle yapcam dilek valla aynen almıyosan yatır hastaneye bak bize dicem ben bakamıyorum artıkınn kendime
halim olsa doğurana kadar sürtecem sağda soldada offfff ooooooffffff ayaklarım fil ayağı gibi oldu deve tabanı tabanlar üstlerinde zor duruyorum

canım ya kıyamam sana. Eminim artık canın burnundadır. Bişey deseler patlayacak gibi.
En iyisi şunu düşün ikisi birden gelecek ve inşallah bir daha böyle zor bir dönem yaşamayacaksın.

canım ya kıyamam sana. Eminim artık canın burnundadır. Bişey deseler patlayacak gibi.
En iyisi şunu düşün ikisi birden gelecek ve inşallah bir daha böyle zor bir dönem yaşamayacaksın.

sağol canımmm yaaaa birilerinin beni anlayabildiğini bilmek bile iyi geliyo inan:teselli:

geçmişi okuyayım derken biraz fazla kaldım sandalyede tabi ondan mı yoksa karnı açıktığı için mi nedir eşim mızlamaya başladı kızım da etrafımda dolanıyo. en iyisi ben biraz çıkayım aile bireylerinin ilgiye ve yemeğe ihtiyacı var sanırım. görüşürüz kızlar.

sağol canımmm yaaaa birilerinin beni anlayabildiğini bilmek bile iyi geliyo inan:teselli:

canımm seni tabiki anlıyoruz. bizim yaşadıklarımı 2 ile çarpıyoruz. allah sabır versin. bende şişmeye başladım. ayaklarım bacaklarım filan şiş ellerim yüzümde öyle ... son ay simamız bile değişecek. neyse sabır. son günler senin 2-3 günün kaldı.. :CüvCüv:

kızzz ocakta yemek vardı. senin yazını okuyunca aklıma geldi yanıyodu allah razı olsunn... delikafadulden

ay sanki hiç doğmayacaklarmış gibi geliyo:çok üzgünüm:

ohhhh bıtttı yahu geçmışım allahtankı çok yazılmamış bu ka zaman geçtı yoksa ne ederdım,oturuduğum yerde bır ondan bır bundan dana gıbı yedım valla bı tatlı tuzlu mıdemde şaşırdı valla,ya ben sıze ne ne soracaktım unuttum yahu ama önemlı bır soruydu onu bılıyorumda gerısı yok,aklıma gelsın yazayım ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…