2009 Nisan Anneleri buraya

hiiiiiiiç öyle fantazilerim yoksırnaşık şey

ben genel anesteziden değil,normal dogumdan korkuyorum..napcam da bilmiyorum,doktorum normal doğurtmayı seviyooo:bbo: ben korkumu yenersem normal yapabilirim sanırım,evim de uzak hastaneye,hemoroidim de var,hıc spor da yapmadım hamılelık boyunca :)))) bahane cok yani

aynen aliye yaa sezeryan olursa mecburen diğer doğumlarda öyle olucak ee ben normal doğumu da denemek isterim o yüzden önce bi normal yapiiimm diyom çok zor olursa diğer doğumumu sezeryan isterim

sositosositonasılımmmm şenayyysositososito hı hııı hem sende istiyonda öyle bi şansın yok demiiiii...kedi ciğer meselesi yaniii heh heee...

hiiiiiiiiiiiiiiiiç biyerlerimi yırtma hevesim yok kalsın ben almayayım alanada mani olmayayım:içelim:

hiiiiiiiç öyle fantazilerim yoksırnaşık şey
canım benim!olmasın zaten. sen pazartesi al hayırlısıyla bebişleri kucağına!

inşallah istediğin gibi olur herşey. ben de çok korkuyodum rüyalarıma giryodu yıllardır düşün yani. ama kendi kendime telkinle halletmeye çalışıyorum.
ben de öyle diyorum 1. yi normal yapıyımda kısmetse. 2. sezeyan olur zorsa.
ama hiç normal doğum için dua etmiyorum. Allah'ım hangisi bizim için hayırlıysa onu nasip et diyorum.

inşallah istediğin gibi olur herşey. ben de çok korkuyodum rüyalarıma giryodu yıllardır düşün yani. ama kendi kendime telkinle halletmeye çalışıyorum.
.

işin kötüsü de ben kendim karar veremedim nasıl yapmak istediğime..hayırlısı olsun kızlar hepimiz için ya,Allah bi şekilde kararlamıştır,O'na güvenimiz sonsuz:))

çiçek bizim uyuz nisan bebekleri topiğine yazmız yerim ben sizi modunda gulyabanimidir nedirkaydirigubbakcemile3
ama bi maşallah dememiş uyuz

aaaa ezik ama gelemio buraya

canım keşke diom bende suyum falan patlasa bu gece ne güzel olurdu ek mazoşist sen deilsin

işin kötüsü de ben kendim karar veremedim nasıl yapmak istediğime..hayırlısı olsun kızlar hepimiz için ya,Allah bi şekilde kararlamıştır,O'na güvenimiz sonsuz:))

ya benim sezeryan tarihim 8 nisan ama acab diorum şööle bi sancılansam da doğuruversem diorum ne güzel olur

...hakkımızda hayırlısı olsun çiçek yaa...zeynedin dediği gibi allah bi şekilde ayarlamıştır bakalım biz onu bekliyceezz artık...:Saruboceq:

kız delüüü,cok sıkıldın beklemekten herhalde:))) bısı kalmamıs walla,benım nısan 20 gıbı,ne gusel bellı sızın ya,ben napcam yaaaa senağlama ,

kız şeyim ağrıo benim yaa şeyimin ağrısından yataıom 3 gündür sııkıldımmmmmmmmmmmm ayaktayken bişey yok otururken yatarken şeyimde feci ağırlık var

girdikleri gibi çıkarlar çiçeeeeeeeeekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım keşke ööle olsa:)

kızlar ben bi tembelim ki sormayın bakın yapılacaklar listeme...

daha oğlumun beşiği annemlerden gelip kurulacak..
şifonyerini daha almadık bile..
bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek..
hastane çantasının eksikleri tamalanacak..
dolaba pasta börek yapılacak..
kuaföre gidilip kaş bıyık alınacak saçlarım kesilcek..
veee son olarak evim temizlenecek..

bunların hepsini nasıl yapıcam..çok şükür ki annemler yardımcı olacaklar..bi bunlarda bitseydi hazır olucam ama..

kayanana yardım etmio mu? yolarım ben onu

off bende gitsem keşke kuaföre orman çocuğu oldum iyicene

hadi kızlar ben biras çıkıyorum bi banyoya girip cip cip yapıcam..ayy banyodada oğluşumun küvetini şampuanını filan gördükçe içim gidiyo bi doğsada yıkasak oynasak bebeğimle...allaha emanet olun siz veee melekleriniz..

tv 8 de sen uyurken die bi film var kızlar çok sandra bullock filmi güzel gibi onu izliycez...

kayanana yardım etmio mu? yolarım ben onu

off bende gitsem keşke kuaföre orman çocuğu oldum iyicene
yok kız yazık yolma kaynanam burda yok ankara gitti yoksa çok yardım ediyordu hatta bana hiç bi iş yaptırmıyodu valla..öğle 12 de uyanıyodum kahvaltım bile hazır oluyordu .saolsun cook yardımcıydı.

ay okuyamadım ztn yaaaaaaaaaa............valla bekliyos bakalım hayırlısı............................
girdikleri gibi çıkarlar çiçeeeeeeeeekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

o zor biras yavrim....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…