ben de merak ediyorum nasıl başlayacağını. yaşamak istiyorm normal doğumu. çünkü sezeryan olursa bidaha normal doğum şansım olmıcak.
bakalım nasıl olucak?
bu sabahtan beri düzensiz sancılarım var. düzene girsin şiddetlensin diy bekliyorum ama tık yok. gelsin artık kızım ya
valla 9 ay geçti şu 10 gün geçmiyo ya
aynen aliye yaa sezeryan olursa mecburen diğer doğumlarda öyle olucak ee ben normal doğumu da denemek isterim o yüzden önce bi normal yapiiimm diyom çok zor olursa diğer doğumumu sezeryan isterimben de merak ediyorum nasıl başlayacağını. yaşamak istiyorm normal doğumu. çünkü sezeryan olursa bidaha normal doğum şansım olmıcak.
bakalım nasıl olucak?
bu sabahtan beri düzensiz sancılarım var. düzene girsin şiddetlensin diy bekliyorum ama tık yok. gelsin artık kızım ya
valla 9 ay geçti şu 10 gün geçmiyo ya
aynen aliye yaa sezeryan olursa mecburen diğer doğumlarda öyle olucak ee ben normal doğumu da denemek isterim o yüzden önce bi normal yapiiimm diyom çok zor olursa diğer doğumumu sezeryan isterim
sositosositonasılımmmm şenayyysositososito hı hııı hem sende istiyonda öyle bi şansın yok demiiiii...kedi ciğer meselesi yaniii heh heee...
canım benim!olmasın zaten. sen pazartesi al hayırlısıyla bebişleri kucağına!hiiiiiiiç öyle fantazilerim yoksırnaşık şey
inşallah istediğin gibi olur herşey. ben de çok korkuyodum rüyalarıma giryodu yıllardır düşün yani. ama kendi kendime telkinle halletmeye çalışıyorum.ben genel anesteziden değil,normal dogumdan korkuyorum..napcam da bilmiyorum,doktorum normal doğurtmayı seviyooo:bbo: ben korkumu yenersem normal yapabilirim sanırım,evim de uzak hastaneye,hemoroidim de var,hıc spor da yapmadım hamılelık boyunca :)))) bahane cok yani
ben de öyle diyorum 1. yi normal yapıyımda kısmetse. 2. sezeyan olur zorsa.aynen aliye yaa sezeryan olursa mecburen diğer doğumlarda öyle olucak ee ben normal doğumu da denemek isterim o yüzden önce bi normal yapiiimm diyom çok zor olursa diğer doğumumu sezeryan isterim
sositosositonasılımmmm şenayyysositososito hı hııı hem sende istiyonda öyle bi şansın yok demiiiii...kedi ciğer meselesi yaniii heh heee...
inşallah istediğin gibi olur herşey. ben de çok korkuyodum rüyalarıma giryodu yıllardır düşün yani. ama kendi kendime telkinle halletmeye çalışıyorum.
.
çiçek bizim uyuz nisan bebekleri topiğine yazmız yerim ben sizi modunda gulyabanimidir nedirkaydirigubbakcemile3
ama bi maşallah dememiş uyuz
ahhh ahh ben bilsem dr normal olursa 15..16 nisan gibi diyo..ama benim minik hala dönmedi çatı muayenesi de yapılmadı daha..dr artık son 1 hafta bakarız dönmezse sezeryan dio..ama ben normal istiyom bayılmak istemiom..ne güzel sancı çekicem sonra duş alıcam suyum gelicekkkk ne bilim o heyecanları yaşamak istiyom..-tatlicadiarzu-
siz söylemeden ben söyleyim evetttttttttttt azcık mazoşistim sanırım heh heee...delikafaduldendelikafadulden
işin kötüsü de ben kendim karar veremedim nasıl yapmak istediğime..hayırlısı olsun kızlar hepimiz için ya,Allah bi şekilde kararlamıştır,O'na güvenimiz sonsuz:))
aaaa ezik ama gelemio buraya
canım keşke diom bende suyum falan patlasa bu gece ne güzel olurduek mazoşist sen deilsin
ya benim sezeryan tarihim 8 nisan ama acab diorum şööle bi sancılansam da doğuruversem diorum ne güzel olur
ya benim sezeryan tarihim 8 nisan ama acab diorum şööle bi sancılansam da doğuruversem diorum ne güzel olur
kız delüüü,cok sıkıldın beklemekten herhalde:))) bısı kalmamıs walla,benım nısan 20 gıbı,ne gusel bellı sızın ya,ben napcam yaaaa senağlama ,
girdikleri gibi çıkarlar çiçeeeeeeeeekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar ben bi tembelim ki sormayın bakın yapılacaklar listeme...
daha oğlumun beşiği annemlerden gelip kurulacak..
şifonyerini daha almadık bile..
bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek..
hastane çantasının eksikleri tamalanacak..
dolaba pasta börek yapılacak..
kuaföre gidilip kaş bıyık alınacak saçlarım kesilcek..
veee son olarak evim temizlenecek..
bunların hepsini nasıl yapıcam..çok şükür ki annemler yardımcı olacaklar..bi bunlarda bitseydi hazır olucam ama..
yok kız yazık yolma kaynanam burda yok ankara gitti yoksa çok yardım ediyordu hatta bana hiç bi iş yaptırmıyodu valla..öğle 12 de uyanıyodum kahvaltım bile hazır oluyordu .saolsun cook yardımcıydı.kayanana yardım etmio mu? yolarım ben onu
off bende gitsem keşke kuaföre orman çocuğu oldum iyicene
yok kız yazık yolma kaynanam burda yok ankara gitti yoksa çok yardım ediyordu hatta bana hiç bi iş yaptırmıyodu valla..öğle 12 de uyanıyodum kahvaltım bile hazır oluyordu .saolsun cook yardımcıydı.
zaten normalde de geçmişi okumak çok zaman alıyo şimdi bozuk makinayla hiç uğraşma bence delikafadulden
zaten az zamanı olan insanlarız yahu.Heran doğuma gidebilme kapasitemiz var yanii.
Selinay sende bugünde bişey yok anlaşılan.Hala bekliyo bu bebiş büyük oğlandan tembel çıktı di mi?kaydirigubbakcemile
girdikleri gibi çıkarlar çiçeeeeeeeeekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay okuyamadım ztn yaaaaaaaaaa............valla bekliyos bakalım hayırlısı............................
o zor biras yavrim....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?