2009 Nisan Anneleri buraya

ya şenay ben pek yazmayıp misafir oyuncu olsam da hepinizin yazılarını takip ediorum... çok hoşsun valla yaaaa:))) umarım en doğru zamanda en sağlıklı şekilde alırsın bebişlerini kucağınaa.

ya şenay ben pek yazmayıp misafir oyuncu olsam da hepinizin yazılarını takip ediorum... çok hoşsun valla yaaaa:))) umarım en doğru zamanda en sağlıklı şekilde alırsın bebişlerini kucağınaa.

ayol bak bütün k lar karşı diilmiş bana uzaktan hayranlarım bilem oldu heeeee dur azcık hava atem

beni buralara siz getirdiniz kujummmmm nereyi imzalayım derrrrmişimmmmm

şaka bi yana sağol şeker inşallah hepimize nasip eder Allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı

cnm çok geçmiş olsun hem sana hem kardeşine ...a.s.

yuh diyorum fabrika gibi bu ne doğurganlık yaaa:1shok:

ay cnm yaaa gözümün önüne geldi şu anlattığın çok ttalı ya
komik bi durum olmuş...:roflol::roflol:

bende ev sahibi gibi oldum heee
aynen cnm
seni göremediğim zaman kendimi kötü hissediyorum zati
sırnaşık şey

nereye yazmış yaw şaşkın :))
ah ne güzel kilosuda baya iyiymiş maşallah tatlı kızımıza

şu düşünce çok saçma yaa git aldır gel ne aldrıyosun yaaa bademcikerini mi aldırıyosun
bebek gelmek istese gelir zaten Çok üzgünüm çoook

yok kız yazık yolma kaynanam burda yok ankara gitti yoksa çok yardım ediyordu hatta bana hiç bi iş yaptırmıyodu valla..öğle 12 de uyanıyodum kahvaltım bile hazır oluyordu .saolsun cook yardımcıydı.
kaynanan gitti heme siteye dalmışsın kız
ay bu gelinlere yaranılmaz vallaha daha ne istiyosun kızııımmmmklava:

kaybolmadım beee yönetime mesaj attım bu kadını benden uzak tutun die
ayrıca evet vucut ısısı düşüyomuş

ayol bütün k larmı bana karşıııııııııııııdelikafadulden

hahahahha tüm k lar sana karşı deil şekercim biz varız burda

o bide böyle bişey yapsa insanlık namına adresini telini alır kapısına bi psikoloğla giderim karnım burnumda

gülerken kusacam şimdi valla heheh................................................iğrencim ben bu aralar ya .....................

bak batıkentteyim gelirim yanına heeeeeee..............................................

kızlar saphiree varya bebeği 4 kilo olmuş ondan sezeryan olabilirmiş
pazartesi hastaneye yatıyormuş
suni sancıyla normal doğumu deneyecekmiş olmazsa sezeryana alcaklarmış
hiç haber vermiyor bize bişey yazmıyor sadece bebeğinin kilosunu falan yazıyor şafak yazmaya giriyor .....

evet bi hamile diğerinin üstüne kusuyooo hımm düşündümmde ilginç olurdu

senin fantazilerinde gittikce ilginç olmaya başladı heeeeedelikafadulden

ay bu arada dün gece kopyaladığım site kurallarını okudunuzmu burda böyle geyik çevirmek yasakmış uyuz şahsiyet gibi sorup cevap alıp kaçacakmışız yok öyle günaydın iyigeceler teşekkürler yok kaynanam beni dövdü kocam kı... döndü yattı falan yasak mesela kaynanan seni dövdüyse onunla ilgili bi topik bulup ona yazıcan gerekli cevabı alıcan mevzuyu uzatmıcan:roflol::roflol::roflol:

kıs şenay anamın bi arkadaşı var ikizleri var 28 yaşında kadın normal doğum yapmış bi tane çıktı eşini bekliyoz diyo arkadan bi tane daha bi ağlama sesi daha kadın şok oldum diyo,ikiside kız kocasıda bayılmış hastanede ben iki kızın çeyizini nasıl yapacam diye heheh....................
bende gelemde seni doğurtam bari..................................

ay çiçek böle düşününce daha biiğrenç oldu yaaaaa......................

bu arada hoşgeldimm...:dilcikar:

hahah hoşgeldin Sultancan

iyi bak tam bizim topikle ilgili bi konu kocam beni temmuzda şaaptı hamileyim oldu mu ?

hahha kus canım kus:)

hoşgeldin bursasu

saphire ka haftalıktıki ya..........didemede kilolu dediler bebiş doğa doğa 3250 doğdu........................

kızanlar ben kaçar
bebiş sevmeye gidiyorum
arkadaşımın kızı defne 4 aylık oldu yaramaz kız öyle tatlıki
şimdi onalara gidiyoruz biraz mıncıklayayım bebek kokusu alayım hadi öptümm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…