yok canım o kdr yüzsüz deildir di mi
allah seni bisde öbürü sandık heheh.........................
ya şenay ben pek yazmayıp misafir oyuncu olsam da hepinizin yazılarını takip ediorum... çok hoşsun valla yaaaa:))) umarım en doğru zamanda en sağlıklı şekilde alırsın bebişlerini kucağınaa.
merhaba kızlar bende ateş alır gibi bi görünüp bi kayboluyorum ama kardeşim ameliyat oldu aşağı inince giremiyorum siteye.sıra bana gelir işallah en yakın zamanda.
canımda sıkkın dünden beri,dün dr a gittim her cuma olduğu gibi ama bi seferde güzel bişey duysamya şu dr lardan offf offf
tansiyonum 15-10 olupta düşmeyince şimdide tansiyon ilacına başladık,sabahtan akşama kadar ilaç içiyom fenalık geldi..
kendimden nefret ediyorum artık bi beceripte adam gibi hamileleik geçiremedim.hep sorunlu geçti bebeğide büyütmek zor oluyo tabi
1 haftadır neredeyse hiç kilo almamış bebek,artık 1 haftada bekleme gel dedi dr suyu azalmış tabi tansiyon fırladıya..
zavallı bebişim azıcık suyun içinde eciş bücüş kalmış çok sinirlerim bozuldu dün.
Allah ım bi an önce doğsada sağlıkla bana ne oluyosa olsun artık...
gelde delirme yaa bi an kendimi kıskanç gibi hissettim ama yuhh diyorum
benim çılgın görümcem 10. ya hamile diyordumya bebek ikizmiş :S
şimdi 11 olacak yani futbol takımını kurdu,iyide ben 1 taneyi beceripte çıkaramadım bi türlü..
şenay sen tövbe et bi daha bak millet çatır çatır doğuruyo
ohaaa diyorum başka bişey demiyorum.
kıslarr ben geldim annemle lohusa şekeri aldık bugünbi de anne adidasa girelim bakalım dedim girdik orda annesinin elinden tutmuş bi erkek çocğu suratıma bakarak anneeeeeeeeee bak ne şişko bi kadııın dedi. bende tatlım orda bebek var dedim çocuk şoka girdi ve peki ağzından mı çıkacak diye bi soru sordu. bende evet dedim napiim ama annemle koprtuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynen cnmbende ev sahibi gibi oldum heee
--------------------------------------------------------------------------------
MERHABA arkadaşlar ben duyarlı bir eş olarak eşim hastanede kızımızla birlikte iken bu güzel günümüzü sizinle paylaşmak istedim.
sabah 9:18 de kızımız melis dünyaya geldi.Hisar hastanesinde doğum yaptık epidüral sezaryan olarak doğum yaptı suan ıkısınınde durumları cok ıyı.
kızımız 3700 gr dogdu 49 cm boyunda akca pakca yumukyumuk bısey :))
darısı bekleyen diğer annelerın basına kızlar..............................
kızlar galateanın eşi yazmış ama nisan annelerine deil..yumuk yumuk bişeymiş yaaa ne güzel allahım bizlerede nasip etsin..
şu düşünce çok saçma yaa git aldır gel ne aldrıyosun yaaa bademcikerini mi aldırıyosunevet canım öyle galiba. kuzenler 1 günde ayaklanıp kendi işlerini kendileri yaptılar hep normal gibi. bana da arada diyolar" kızım ne çekiyosun bu stresi. git aldır gel"
ama ben illa normal diyorum. çevremdeki herkes hayret ve merakla beni bekliyo:)
bi de benim canım tatlıdır normalde. kimse yapabileceğimi sanmıyo. gaza geliyorum ben de. yapıcam işte:lepi:
kaynanan gitti heme siteye dalmışsın kızyok kız yazık yolma kaynanam burda yok ankara gitti yoksa çok yardım ediyordu hatta bana hiç bi iş yaptırmıyodu valla..öğle 12 de uyanıyodum kahvaltım bile hazır oluyordu .saolsun cook yardımcıydı.
kaybolmadım beee yönetime mesaj attım bu kadını benden uzak tutun die
ayrıca evet vucut ısısı düşüyomuş
ayol bütün k larmı bana karşıııııııııııııdelikafadulden
ya şenay ben pek yazmayıp misafir oyuncu olsam da hepinizin yazılarını takip ediorum... çok hoşsun valla yaaaa:))) umarım en doğru zamanda en sağlıklı şekilde alırsın bebişlerini kucağınaa.
o bide böyle bişey yapsa insanlık namına adresini telini alır kapısına bi psikoloğla giderim karnım burnumda
gülerken kusacam şimdi valla heheh................................................iğrencim ben bu aralar ya .....................
evet bi hamile diğerinin üstüne kusuyooo hımm düşündümmde ilginç olurdu
bu arada hoşgeldimm...:dilcikar:
senin fantazilerinde gittikce ilginç olmaya başladı heeeeedelikafadulden
ay bu arada dün gece kopyaladığım site kurallarını okudunuzmu burda böyle geyik çevirmek yasakmış uyuz şahsiyet gibi sorup cevap alıp kaçacakmışız yok öyle günaydın iyigeceler teşekkürler yok kaynanam beni dövdü kocam kı... döndü yattı falan yasak mesela kaynanan seni dövdüyse onunla ilgili bi topik bulup ona yazıcan gerekli cevabı alıcan mevzuyu uzatmıcan:roflol::roflol::roflol:
kıs şenay anamın bi arkadaşı var ikizleri var 28 yaşında kadın normal doğum yapmış bi tane çıktı eşini bekliyoz diyo arkadan bi tane daha bi ağlama sesi daha kadın şok oldum diyo,ikiside kız kocasıda bayılmış hastanede ben iki kızın çeyizini nasıl yapacam diye heheh....................
bende gelemde seni doğurtam bari..................................
ay çiçek böle düşününce daha biiğrenç oldu yaaaaa......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?