ama şenay senin durumun belli bi de hastalanırsan nolur halin sezeryan bile olamayabilrsin o zamn
kızlar ya ben bugün yoruldum ya da bi sorun var bilmiorum çok zor yürüorum 2 saattir ağrılarım var çok üşüyorum. ama 2-3 saat önce görseniz koşabilecek kadar iyi hissedidum kendimi hayır olsun.
Benim yaklaşık 15 gündür doğum sancılarım başlamış durumda, nst de sancı var düzenli değil o nedenle bekliyoruz.Benimkide fazla dolaşmaktan başladı.Dikkat et kendine.
Benim yaklaşık 15 gündür doğum sancılarım başlamış durumda, nst de sancı var düzenli değil o nedenle bekliyoruz.Benimkide fazla dolaşmaktan başladı.Dikkat et kendine.
ya bundan sonra olsada olsa olur ama senin sezeryan durumu var işte inşallah zamanında gelir onun için..................bildiğim kadarıyla acil olunca epidural yapmıyolar.................
Gününü bekleyecek sanırım.Suni sancı verelim doğurtalım dedi doktor ama istemedim.Çünkü suni sancıyla normal doğum sancısı ikiye katlanıyormuş nette bir sitede okumuştum.Daha zamanı da var hayırlısı bakalım.Senin sağlığın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?