2009 Nisan Anneleri buraya

ama şenay senin durumun belli bi de hastalanırsan nolur halin sezeryan bile olamayabilrsin o zamn

inatla değil diyo çiçek daha ne diyim ben bu kıza o bana böyle bişi dese ben emin bile olsam huzursuz etmemek için gitmem ya varya bide okullarda su çiçeği zamanı bide 2 . sınıfa giden yeğenim var sizcede paranoyakcamı davranıyorum

senin 2 minik korunmasız yavrun var douma kalmış 1-2 gün. tabiiki paranoyakça davranacaksın o yavrulara bişey olsa nolcak Allah korusun

kızlar ya ben bugün yoruldum ya da bi sorun var bilmiorum çok zor yürüorum 2 saattir ağrılarım var çok üşüyorum. ama 2-3 saat önce görseniz koşabilecek kadar iyi hissedidum kendimi hayır olsun.

hayırdır çiçekçim ya sen tam kaç haftalıksın ya tickerından anlaşılmıyo.......................................kıs gece sende doğuma gitmede............................................

kızlar ya ben bugün yoruldum ya da bi sorun var bilmiorum çok zor yürüorum 2 saattir ağrılarım var çok üşüyorum. ama 2-3 saat önce görseniz koşabilecek kadar iyi hissedidum kendimi hayır olsun.

Benim yaklaşık 15 gündür doğum sancılarım başlamış durumda, nst de sancı var düzenli değil o nedenle bekliyoruz.Benimkide fazla dolaşmaktan başladı.Dikkat et kendine.

ya bundan sonra olsada olsa olur ama senin sezeryan durumu var işte inşallah zamanında gelir onun için..................bildiğim kadarıyla acil olunca epidural yapmıyolar.................

Benim yaklaşık 15 gündür doğum sancılarım başlamış durumda, nst de sancı var düzenli değil o nedenle bekliyoruz.Benimkide fazla dolaşmaktan başladı.Dikkat et kendine.

ne kadar daha bekletecekler canım sancın tam gelmezse.............................

ya bundan sonra olsada olsa olur ama senin sezeryan durumu var işte inşallah zamanında gelir onun için..................bildiğim kadarıyla acil olunca epidural yapmıyolar.................

ayy ne bilim hayırlısı neyse o olsun diyelim vallahi

Gününü bekleyecek sanırım.Suni sancı verelim doğurtalım dedi doktor ama istemedim.Çünkü suni sancıyla normal doğum sancısı ikiye katlanıyormuş nette bir sitede okumuştum.Daha zamanı da var hayırlısı bakalım.Senin sağlığın nasıl?

evet suni sancı beter bişeymiş bende duydum

bende bekliyorum işte ya sancım gelmez diye korkuyorum i,nşallah bir an önce sancılar gelirde normal bi şekilde doğururuz....................................

ben ilk bebişte 18 saat suni sancı aldım ama unutuluyo bebişi kucağına alınca..........................

ii geceler herkese.benim oğlum bu saatlerde nasıl kıpırdanıyo anlatamam sanırım doğunca uykusuz geceler bizi bekliyo karnım durmadan şekil değiştiriyo acıyo biraz ama hergün busaatlr olsada izlesem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…