merhaba kızlar bende ateş alır gibi bi görünüp bi kayboluyorum ama kardeşim ameliyat oldu aşağı inince giremiyorum siteye.sıra bana gelir işallah en yakın zamanda.
canımda sıkkın dünden beri,dün dr a gittim her cuma olduğu gibi ama bi seferde güzel bişey duysamya şu dr lardan offf offf
tansiyonum 15-10 olupta düşmeyince şimdide tansiyon ilacına başladık,sabahtan akşama kadar ilaç içiyom fenalık geldi..
kendimden nefret ediyorum artık bi beceripte adam gibi hamileleik geçiremedim.hep sorunlu geçti bebeğide büyütmek zor oluyo tabi
1 haftadır neredeyse hiç kilo almamış bebek,artık 1 haftada bekleme gel dedi dr suyu azalmış tabi tansiyon fırladıya..
zavallı bebişim azıcık suyun içinde eciş bücüş kalmış çok sinirlerim bozuldu dün.
Allah ım bi an önce doğsada sağlıkla bana ne oluyosa olsun artık...
selam kızlar uzun bır aradan sonra tekrar geldım belkı bursasu anlatmıştır
gecen haftalarda 5 gun yattım hastenede sancım vardı saha sonra onu anlattık taburcu oldum ama uzerınden 1 hafta gecmeden tekrar hastanedeyım
perşembe gunu kontrole gıttıgımde nst ye bagladılar ogluşumun kalp atışları duşmeye başladı 150 den 40 lara duştu dırek sezeryana alıyorlardı bebegın bırını kaybetme ıhtımnalım oldu
ama Allahıma şukurler olsun oglusumun annesını cok uzmeden kalp atışlarını duzenledı
doktor her ıhtımale karsı hastaneye yatırdı tekrar kalp rıtımlerınde düşme olursa acıl alıncaklar kuzularım
her saat kalplerı dınlenıyor gunde 3 kezde nstye baglanıyorum
doktor dogum ıcın 15 nısan vermıştı ama bu gıdışle nısan 10 gıbı alıncak en ıyı ıhtımal tabu
daha erken gelme ıhtımallerıde yuksek suankı duamız 35 artıları gorup guvoze gırmemek rabbım hayırlısını nasıp etsın
kuzularımın kıloları az malesef kız daha 2.150 ogluşda 2.300 bıraz mınık olcaklar ama saglıklı olsunlarda bana yeter
arada yıne gırmeye calışırım hastanede ınternet yavaş malesef hepınızı kocaman optum dua etmeyı unutmatın bıze
ya kızlar benim şu profilimdeki bilgiler nereye gittiki..zaten takvimide geçen gün sildim yanlışlıkla yapamıom da.-tatlicadiarzu-.ama aprille aynı günlerimiz 37+3 olduk bizde...bu arada oğluşumu adı emir kaan olacak nasıl sizce..çok düşündük ve emir kaana karar verdik ..emir peygamber efendimizin(sav ) isimlerinden kaan da zaten eski türk hükümdarları..:lepi:
bu arada bende hakkımdaki bilgileri tazeleyim.....
22 yaşındayım..4 temmuzda evlendim veeeee son adet tarihim 9 temmuz yanii çok çabuk hamiş kalanlardanım..okul öncesi öğretmenliği okuyorum ama bu yıl dondurduk seneye devam inşllah...ilk başlarda hamileliğimi kabullenmek zor olsada şimdi içimdeki cana öyle bi alıştım ki dünyam onun üzerine ve eşim üzerine kurulu oldu..ikisini de çokkkkk seviyorum..işte böyleee..
kızlar yaa bende anestezi almaya çok korkuyorum..4 yıl önce bademcik ameliyatı olmuştumda narkozdan çok zor uyanmışım..hatta dr lar filan baya telaşlanmışlar niye ayılmıo die...şimdi sezeryan olursam mecburen genel anestezi olacak ya ayılamazsam diyorum korkuyorum..
hatta dün eşime dedimki bak ben ayılmazsam bana bişey olursa sütümde gelirse ölmüş olsam bile oğlumu emzirin dedim eşim tövbe tövbeee diyo..sana bişey olacakda ben emzirmeyi mi düşünebilirim kızım diyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anacım herkesde bize hesap vermek zorunda diilkikızlar saphiree varya bebeği 4 kilo olmuş ondan sezeryan olabilirmiş
pazartesi hastaneye yatıyormuş
suni sancıyla normal doğumu deneyecekmiş olmazsa sezeryana alcaklarmış
hiç haber vermiyor bize bişey yazmıyor sadece bebeğinin kilosunu falan yazıyor şafak yazmaya giriyor .....
gez gez sonra hoşgeldim sok dilini içeri koparmayayımbu arada hoşgeldimm...:dilcikar:
selinay doğurt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikıs şenay anamın bi arkadaşı var ikizleri var 28 yaşında kadın normal doğum yapmış bi tane çıktı eşini bekliyoz diyo arkadan bi tane daha bi ağlama sesi daha kadın şok oldum diyo,ikiside kız kocasıda bayılmış hastanede ben iki kızın çeyizini nasıl yapacam diye heheh....................
bende gelemde seni doğurtam bari..................................
ay çiçek böle düşününce daha biiğrenç oldu yaaaaa......................
şeker yaaa sende ödev gibimi algılamaya başladın topiği aynen ben gibi sabah acaba çok yazılmışmıdır diye kalkıyom yataktann birikince fena oluyokızlar iyi akşamlar.yarın birikmesin diye okuyum biraz dedim.çok yazmamışsınız ama.
kızanlar ben kaçar
bebiş sevmeye gidiyorum
arkadaşımın kızı defne 4 aylık oldu yaramaz kız öyle tatlıki
şimdi onalara gidiyoruz biraz mıncıklayayım bebek kokusu alayım hadi öptümm....
çiçek var ya bizden gezmek dolaşmak geçmiş artık.ben de bugün toplamda 15 dk ancak yürümüşümdür.eve kendimi zor attım.şimdide belim kopuyo.karnım sertleşip duruyo.
anacım herkesde bize hesap vermek zorunda diilki
gez gez sonra hoşgeldim sok dilini içeri koparmayayımklava:
selinay doğurt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şeker yaaa sende ödev gibimi algılamaya başladın topiği aynen ben gibi sabah acaba çok yazılmışmıdır diye kalkıyom yataktann birikince fena oluyo
bak yine gidiyo:dilcikar:
çiçek var ya bizden gezmek dolaşmak geçmiş artık.ben de bugün toplamda 15 dk ancak yürümüşümdür.eve kendimi zor attım.şimdide belim kopuyo.karnım sertleşip duruyo.
benim rengim de sapsarı.bi de leke mi ne oluyomuşya yanaklarımın iki yanında o lekelerden oldu.iğrencim yani.aynalara küstüm amaaaaaaaaan napalım nasılsa eski günler çok yakın
şenay bu konularda ben çok titizim.çok hassas günlerimiz bunlar.gelmesinler.telafisi olmayan şeyler yaşamaktansa birileri bana küssün.haa bişey olmayadabilir ama biz şu anda çok tedbirli olmalıyız.
offfffff kızlar yaaaaa herkes aynı düşünceye sahip değil işte durduk yere strese girdim yaniii annemede ayrı bozuldum sen iyi değilsin heralde bu akşam diyo sanki başka akşamlar evde kızamık partisi veriyorumşenaycım sen kızamık çıkardıysan ölede olsa bişe olmaz diye biliyorum,oda gelmeyiversin ne var yaaaaaaaaaaa.........................
selinay havalar da güzel ya oğlun doğal olarak gezmek ister di mi?şimdi bebek geldiğinde nasıl olacak.mecburen hep minikle uğraşınca oğlun ister istemez kıskanacak zor ya
evet doğumdan hemen sonra kadın vücudu çok hızlı bi yenilenme sürecine girermiş
hamilelik maskesi diolar galiba canım onabenim rengim de sapsarı.bi de leke mi ne oluyomuşya yanaklarımın iki yanında o lekelerden oldu.iğrencim yani.aynalara küstüm amaaaaaaaaan napalım nasılsa eski günler çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?