2009 Nisan Anneleri buraya

canım rabbim şifa versin inşallah.moralini bozma lütfen.dualarımız seninle.çok az kaldı artık .bu kadar oldu bundan sonrası da olur inşallah.Allah korusun ne sana bişey olsun ne meleğine.

canım sultan haberini verdi zaten.ama bebişlerinin kilosu maşallah çok güzel.az daha sabredince olacak inşallah.Rabbim ikisini de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.dualrımdasın.güzel haberlerini de paylaşcaz inşallah burdan.

çok güzel bi isim hayırlı olsun.

ya sen daha çok küçükmüşsün canım ya.ben 30 u devirdim.

canım ya at aklından bu düşünceleri.okurken içim buruldu ya.bize çok az narkoz verecekler.en fazla 20 dk lık bi işlem.uyanırsın hem de bebeğinin heyecanından zıpkın gibi olursun.gör bak.

anacım herkesde bize hesap vermek zorunda diilki

bu arada hoşgeldimm...:dilcikar:
gez gez sonra hoşgeldim sok dilini içeri koparmayayımklava:
selinay doğurt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar iyi akşamlar.yarın birikmesin diye okuyum biraz dedim.çok yazmamışsınız ama.
şeker yaaa sende ödev gibimi algılamaya başladın topiği aynen ben gibi sabah acaba çok yazılmışmıdır diye kalkıyom yataktann birikince fena oluyo
kızanlar ben kaçar
bebiş sevmeye gidiyorum
arkadaşımın kızı defne 4 aylık oldu yaramaz kız öyle tatlıki
şimdi onalara gidiyoruz biraz mıncıklayayım bebek kokusu alayım hadi öptümm....

bak yine gidiyo:dilcikar:

çiçek var ya bizden gezmek dolaşmak geçmiş artık.ben de bugün toplamda 15 dk ancak yürümüşümdür.eve kendimi zor attım.şimdide belim kopuyo.karnım sertleşip duruyo.

napayım şenaycım girip okumayınca kendimi eksik hissediyorum aklım sizde kalıyo.yazamasam da en azında okuyup haberinizi alıyorum.

ya kızlar bana bi akılverin şimdi kız kardeşimin bebeği kırmızı kırmızı kabarcık olmuştu dün dr götürmüş dr alerji bu kızamık değil demiş az önce telde konuştuk yarın size gelicez diyo bende bak çocuk hasta beni riske atma dedim diye bana küsüyo ya ben güvenmiyorumki dr milletine ya kızamıksa geçti kalmadı kabarcık falan diyo ama ben ne bileyim yaaa annemi aradım bak böyle böyle diye annemde bana paranoyak muamelesi yapmazmı sinirlerim oynadı akşam akşam haksızmıyım ben yaaa napıcam şimdi

çiçek var ya bizden gezmek dolaşmak geçmiş artık.ben de bugün toplamda 15 dk ancak yürümüşümdür.eve kendimi zor attım.şimdide belim kopuyo.karnım sertleşip duruyo.

valla ya insanlıktan çıktık böööööööööööööö ya bi de gözlerimin altı mosmor yüzüm sapsarı kızlar hastalıklı gibiyim sizde öyle misiniz?

sıcak suyu hazırla geliyom lülülülülülü

aman ben hiç bi yere gitmek istemiyom artık oğlum çok bozuluyo bu işe ama :mymeka:

şenay bu konularda ben çok titizim.çok hassas günlerimiz bunlar.gelmesinler.telafisi olmayan şeyler yaşamaktansa birileri bana küssün.haa bişey olmayadabilir ama biz şu anda çok tedbirli olmalıyız.

şenaycım sen kızamık çıkardıysan ölede olsa bişe olmaz diye biliyorum,oda gelmeyiversin ne var yaaaaaaaaaaa.........................

benim rengim de sapsarı.bi de leke mi ne oluyomuşya yanaklarımın iki yanında o lekelerden oldu.iğrencim yani.aynalara küstüm amaaaaaaaaan napalım nasılsa eski günler çok yakın

selinay havalar da güzel ya oğlun doğal olarak gezmek ister di mi?şimdi bebek geldiğinde nasıl olacak.mecburen hep minikle uğraşınca oğlun ister istemez kıskanacak zor ya

ooffff belim kopuyo sanki.ben tavuk gibi bugün erkenden yatacam.sanki uyuyabiliyormuşum gibi.neysem size tatlı sohbetler.yarın görüşürüz.öptüm hepinizi.a.s.

şenay bu konularda ben çok titizim.çok hassas günlerimiz bunlar.gelmesinler.telafisi olmayan şeyler yaşamaktansa birileri bana küssün.haa bişey olmayadabilir ama biz şu anda çok tedbirli olmalıyız.

şenaycım sen kızamık çıkardıysan ölede olsa bişe olmaz diye biliyorum,oda gelmeyiversin ne var yaaaaaaaaaaa.........................
offfffff kızlar yaaaaa herkes aynı düşünceye sahip değil işte durduk yere strese girdim yaniii annemede ayrı bozuldum sen iyi değilsin heralde bu akşam diyo sanki başka akşamlar evde kızamık partisi veriyorum
geçirdimmi hatırlamıyorumki offff yaaaaaaaaa ooooooooof

selinay havalar da güzel ya oğlun doğal olarak gezmek ister di mi?şimdi bebek geldiğinde nasıl olacak.mecburen hep minikle uğraşınca oğlun ister istemez kıskanacak zor ya

kız ben öle 40 fln dinlemem gezerim valla ama şimdi halim yok doğumdan sonra daha kolay ıkarım yani...................................

evet doğumdan hemen sonra kadın vücudu çok hızlı bi yenilenme sürecine girermiş

ay inşallah ya ilkinde hemen yenilendim bunda ne olacaz bakalım doğum yapanlarda hiç yazmıyo kaç kilo verdiler naptılar fln yaaaaaa.......................

benim rengim de sapsarı.bi de leke mi ne oluyomuşya yanaklarımın iki yanında o lekelerden oldu.iğrencim yani.aynalara küstüm amaaaaaaaaan napalım nasılsa eski günler çok yakın
hamilelik maskesi diolar galiba canım ona
ben de onu sorcaktım kaç gündür sizlere sizde de oldu mu diye
gözlerimin yanları yanaklara dooru çil çil oldu sinir oluyorum yaa

şenaycım bence de telafisi olmayan şeyler yaşamaktansa boşver küssünler ya.
zaten kardeş kardeşe küsmes merak etme çok çok dalga geçerler sonra çok pimpiriklisin diye o kadar

benim kardeşim manyaktır yaaaa çok ketumdur hele kocası akıllara zarar çok gerildim yani bu gece hiç uyuyamam heralde ay gece falan sancılansamda gidip doğursam kurtulsam heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…