kıslarr ben geldim annemle lohusa şekeri aldık bugünbi de anne adidasa girelim bakalım dedim girdik orda annesinin elinden tutmuş bi erkek çocğu suratıma bakarak anneeeeeeeeee bak ne şişko bi kadııın dedi. bende tatlım orda bebek var dedim çocuk şoka girdi ve peki ağzından mı çıkacak diye bi soru sordu. bende evet dedim napiim ama annemle koprtuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar yaa bende anestezi almaya çok korkuyorum..4 yıl önce bademcik ameliyatı olmuştumda narkozdan çok zor uyanmışım..hatta dr lar filan baya telaşlanmışlar niye ayılmıo die...şimdi sezeryan olursam mecburen genel anestezi olacak ya ayılamazsam diyorum korkuyorum..
hatta dün eşime dedimki bak ben ayılmazsam bana bişey olursa sütümde gelirse ölmüş olsam bile oğlumu emzirin dedim eşim tövbe tövbeee diyo..sana bişey olacakda ben emzirmeyi mi düşünebilirim kızım diyo...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bana bak çiçek doğumun yaklaştığının bi belirtiside vücut ısısının düşmesiymiş
inatla değil diyo çiçek daha ne diyim ben bu kıza o bana böyle bişi dese ben emin bile olsam huzursuz etmemek için gitmem ya varya bide okullarda su çiçeği zamanı bide 2 . sınıfa giden yeğenim var sizcede paranoyakcamı davranıyorum
off kızlar çok az kalmış Allah hepimizin yardımcısı olsun ya
arkadaşlar biberon ve diğer urunlerinin temizliği için sterilizasyon makinasını önerdiler siz ne yaptınız
cicek şimdi nasıl olsun? üşüyon mu halen.....
iyi geceler arkadaşlar,
bende 3 ay önce kızımı kucağıma aldım,38+2 de epidural sezaryanla dünyaya geldi,daha dün gibi sizin yaşadıklarınızı yaşıorduk,allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
geçmiş olsun çiçek dualarım seninle umarım bir an önce düzelirsin A llah yardımcın olsun
üşüme biraz geçtide iyi değilim ben hiç. selinayın söölediği yere oturup bi ayağının topuğunu diğerinin üstüne koyma şeyini de yapamıorum altımda garip bi ağrı devam edio
iyi geceler arkadaşlar,
bende 3 ay önce kızımı kucağıma aldım,38+2 de epidural sezaryanla dünyaya geldi,daha dün gibi sizin yaşadıklarınızı yaşıorduk,allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
çiçek dur kız nooluyo biz birlikte paşa paşa gidip epidural olucaz. seninki kesin yorgunluktandır. belden gelen sancı falan yok di mi.
sadece alttarafta ağrı ve baskı çok dolanınca oluyo.
doktor kontrolune çokmu var eğer varsa ara istrsen aklın takılırsa ağrılar hiç geçmez
çiçek sen şimdi hastane çantasını kesin yine kontrol edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?