2009 Nisan Anneleri buraya

Hahhaha çok komik bir konuşma olmuş.

Aaaaaaaaa böyle kötü şeyler düşünmek yok.

bana bak çiçek doğumun yaklaştığının bi belirtiside vücut ısısının düşmesiymiş

Bak ben bunu duymamıştım.Öyleyse benim doğum yakın değil demek ki.

hayır tatlım sadece tedbirli davranıyorsun.

selam arkadaslar...gecmşi okuyordum anca geldim....ben de bugun cıcek gibi alısveriş magduruyum ...ama cok sukur yavrumun beşiğini ve bazı eksiklerini aldık....Rabbim ne kadar sukrettim bugun boylesine guzel bir alışverişi bize nasip etti diye...ama tabi benim akıllı kocam hazır gaza gelmişken vazgecmesin ya da ertelemesin diye hepsini bir gunde yapmaya kalkınca akşam eve zor attım kendimi çok sukur iyiyim ama..

arkadaşlar biberon ve diğer urunlerinin temizliği için sterilizasyon makinasını önerdiler siz ne yaptınız

bu arada seherim iyi haberlerini aldığıma sevindim Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle inşallah en hayırlı zamanda kuzularına sağ salim kavusursun....

iyi geceler arkadaşlar,
bende 3 ay önce kızımı kucağıma aldım,38+2 de epidural sezaryanla dünyaya geldi,daha dün gibi sizin yaşadıklarınızı yaşıorduk,allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

arkadaşlar biberon ve diğer urunlerinin temizliği için sterilizasyon makinasını önerdiler siz ne yaptınız

Ben almadım.Çünkü süt sağmak için aldığım pompanın içinde sabunlu suyla yıkamanız yeterlidri yazıyor.Eeee bir de kaynatırsam tamam.Ekstra masraf bence tabii sen bilirsin....

çok sağol arkadaşım bu dualara o kdr çok ihtiyacımız varki. senin de bebişini hayırlı bi şekilde büyütmeni nasip etsin Allahım

geçmiş olsun çiçek dualarım seninle umarım bir an önce düzelirsin A llah yardımcın olsun

sağol canım yaa bööle dourmak istiorum falan diorum ya arada şimdi de böle olunca korktum bakalım sabahı bekleyip sabah doktoru ariicam gecede daha kötü olursam gideriz hastaneyer napiim yani

çiçek dur kız nooluyo biz birlikte paşa paşa gidip epidural olucaz. seninki kesin yorgunluktandır. belden gelen sancı falan yok di mi.
sadece alttarafta ağrı ve baskı çok dolanınca oluyo.

üşüme biraz geçtide iyi değilim ben hiç. selinayın söölediği yere oturup bi ayağının topuğunu diğerinin üstüne koyma şeyini de yapamıorum altımda garip bi ağrı devam edio

doktor kontrolune çokmu var eğer varsa ara istrsen aklın takılırsa ağrılar hiç geçmez

teşekkür ederiz canım.
umarım bizde senin gibi bebişimizi sağsalim kucağımıza alırız.

çiçek dur kız nooluyo biz birlikte paşa paşa gidip epidural olucaz. seninki kesin yorgunluktandır. belden gelen sancı falan yok di mi.
sadece alttarafta ağrı ve baskı çok dolanınca oluyo.

doktor kontrolune çokmu var eğer varsa ara istrsen aklın takılırsa ağrılar hiç geçmez

çiçek sen şimdi hastane çantasını kesin yine kontrol edersin.

sancım var mı yok mu onu anlayamıorum büyük tuvaletim varmış gibiyim devamlı. bi de sakat gibiyim işte zor yürüyorum. neyse bu gece bi duriim bakiim boşuna kaldırmiim doktoru da ayağa

dilekim hastane çantası tamam bööle elimize alıp çıkacak durumda bakalım ay geçsin zaten gözüm korktu benim ya

Çiçek nereye kayboldun. Ay şimdi sen hastaneye falan gidersen kesin yarın bende piskolojik olarak giderim doktora doğurt beni diye. Demekki derim normal zamanım geldi kader arkadaşım doğuma girdi bende gircem derim.Habersiz bırakma bizi durduk yere doğurtturma beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…