2009 Nisan Anneleri buraya

şirvancım biraz önce doktorumu aradım tahlil sonu söylücektim hareket var demi dedi evet hemde nasıl durmuyo
iyiymi kötümü bu dedim
benim için iyisenin için kötü dedi
nasıl yani;
yaramaz bi oğlun olacak mahvoldun dedi güldü ve kapadı
üzülme canım yaramazlar geliyo

ay benim de hiç hoşuma gitmiyo ya
belirli hareketler yapıyolar tamam ama bana sadece zıplıyolar tepiniyolarmış gibi geliyo

yediklerinizden tat alıyo musunuz?ben bişey yedikten sonra ağzımın içi çok kötü oluyo.yemek yiyeceğim zaman stres oluyorum resmen ya.oysaki ben önceden çok iştahlıydım.1 buçuk iskenderi 15 dk da götürüdüm.ahh nerde o güzel günler..

benimki bugğn hıçkırmadı
bugün sabah yatakta uyanık yatarken hiç hareket etmedi beni çok korkuttu ezdiimmi acaba çocuğu dedim
yukarı çıktı ama bu bebiş ayaklarını kaburgalarıma sokmuş hiç eğilemiyorum artık

megulmuydu 8 nisan

8 de doktora gidecekti.

saol canım..

yok sultancım benim 14 nisan.
şirvan hareketlre çok takılma.sabah akşam hissediyosan yeterli.

canım benim şimdide oynuyor ,,, oynamasına ..

randevumu 2 gün keyfimden erteledim ya..
bişey olurmu korkusu sardı.. ben de buna taktım işte..

benim ki hala göbeğimin üstünde yan duruyo.başı tam sağ kasığımın üstünde.ama bazen ayaklar kaburgalarıma kadar dayanıyo. o zaman canım acıyo birazcık.kafamçokkarıştı

ne bileyim ruveyda ya adamlar havalarda uçuyo.belki karadenizli oolduğum içindir.
ben de tam onu dicektim
belki karadenizli olmadığım içindir dicektim:)

benim de yedikten sonra ağzımda çok kötü tat oluyo metalik bi tat

benim oğlum keyifçoçuğu babasına çekmiş ayaklar sırtımdan çıkcak tabi ii yani kaburgalarım batmadı ve hiç mide ağrım olmadı ne varsa sol tarafımda hep ayaklar orda kıpırdanıyo okadar ama ben şu kafamı aşagı indireyimde normal normal doğayım demiyo yan yan yatıyo yaklaışık 2 aydır böyle

benim kız 32. haftadan beri doğum pozisyonunda kafası aşağıdaydı o zaman ama sağa yakındı biraz
bu sefer gittiğimde tam ortadaydı kafası doktor kanala girmemiş ama tamm doğum pozisyonu bu dedi gülerek:)

ay pardon ya canınız çekmemiştir inşallah.

kızz çekmezmiiiiiiiiii
zaten karnım yavaş yavaş acıkmaya başlamıştı ne yesem die düşünüyodum
olmazsa döner söler yerim:))

bu arada biz galiba isme karar verdik
oğluşumun ismini
kerem koyacam sanırım
anlamı :Asalet asillik soyluluk. Cömertlik el açıklığı lütuf bence çok güzel
ayrıca gereksiz bilgilerde :)))
KEREM Türkiye'de en çok kullanılan 238. isim (... 236. gonca, 237. müge, 238. kerem, 239. selda, 240. nuray, ...). Ülkemizde yaklaşık her 982 kişiden birinin adı KEREM ve ismin yaygınlık oranı binde 1.02.

KEREM adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 02-04-2009 14:43 itibariyle yaklaşık 73,521 kişinin isminin KEREM olduğu ve KEREM isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1212 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

KEREM adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 KEREM yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada KEREM sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

KEREM Türkiye'nin en yaygın 238. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 238. ad ise Glen ismi. KEREM adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 236. Laurence 237. Theresa 238. Glen 239. Clark 240. Melvin isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…