2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar okuduğum kitapta bebek doğduktan sonra bir saat içinde hastane tarafından k vitamini verilmelidir yazıyo.bilginiz var mı bu konuda.ben ilk kez duyuyorum

ya kızlar benim kız accayip haraketli ve canımı yakıyo bu arada benim kız dönmedi ya kasıklarıma kasıklarıma bi vuruyoki-tatlicadiarzu- acaba bunlar doğum öncesi sinyallermi ????

benim kız da öyle ne nefes alabiliyorum ne uyuyabiliyorum,çook bunaldım bugün yaa.Her sabah 5 ile 8 arası full ayaktayım,psikolojim bozuldu ya:çok üzgünüm:

ovtemizkan ya nişan su gelmedikten sonra ben artık sancılara takmıyorum.baksana çiçek bi haftadır sancıdan kıvranıyo bugün doktora gitti herhangi bişey yok.

çiçek gene 1 haftadır sancı çekiyor,,april ne yapsın.. 2 hafta olmuştur herhalde...

bilmiyorum ki ruveyda kahverengi akıntı demişti galiba.bu haftalarda başka ne olabilir ki?

yaramazlık yaptıysa - o kada olabilir.. benim aklıma bundan başkada bişey gelmiyor...

takvim yapamamıstım ondan yok...bugun 37+1 deyim canım

aramızda 2 gün var yaniii

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ŞıRVAN, Armonia, etoprak, köfte:)), megul, ovtemizkan, sev_rey, zeyned

urla kulakların çınlasın ..

kız müsait olmadın mı hala...
insan bir çaldırır...

kız kuzucuğuna kavuşmuş, bizi mi düşünecek..

arkadaşlar okuduğum kitapta bebek doğduktan sonra bir saat içinde hastane tarafından k vitamini verilmelidir yazıyo.bilginiz var mı bu konuda.ben ilk kez duyuyorum

evet ben biliyorum devit die bi ilaç hergün veriliyor ama d vitamini galiba benim dediğim doktorlarımız söyler zaten çocuk doktorları

bu arada yemek yedim Allah kimseyi aç bırakmasın valla çok şükür
valla bebişini kucağına alan bizi unutuyo oooooooooooh didemide kaçırdık :))

evet aramız 2 günmüş,ne güsel
ben fazla gidemicem sanırırm Şirvan ya,bu kontrolumde sezeryan isticem gün versin bana

kız dur hemen kolaya çakmak yok.. bağıracağız.. ağlayacağız.
yoksa bu 9 ayın stresi nasıl atılır..

eveeeeeeeeet döner yedim oh :teytey:

afiyet olsun şekerim..
kerem beyede yarasın ...

kız dur hemen kolaya çakmak yok.. bağıracağız.. ağlayacağız.
yoksa bu 9 ayın stresi nasıl atılır..

afiyet olsun şekerim..
kerem beyede yarasın ...
sağol tatlım amin

kerem bey yazınca...
benim müdürün ismi kerem ...

sanki ona birşeyler yazıyormuşum gibi hissettim :))))

:)))
magnezyum bende aldım ama hiç içmedim gerek varmı neden içiyosun şirvan

sende normal düşünüyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…