2009 Nisan Anneleri buraya

benim bebeğin hareketleri de önceki haftalara göre daha az.yerleri daraldı rtabi fındık kurtlarının.ama hareketler daha sert artık resmen canımı acıtıyorçbzen bağırıyorum bile.-tatlicadiarzu-

anca toparlanıyoz megulcüm siteye girilmeyince dökülmüş millet
şirvancım benim hareketlerde de azalma var sayısında ama daha şiddetli
eskiden 1 saatte 10 tekme atardı şimdi 10 saatte bi tekme atıyo sıpa ama 10 tekme şiddetinde
şaka maka artık bazı hareketleri baya canımı yakıyo

Merhaba kızlar
Nasılsınız?
Doğumlar başladı
Burası sakinleşmiş gibi..
Allah'ım bizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah..

merhaba canım
hem doğumlar başladı doğuranlar giremiyo
hem de topicin konuşkanları yoklar
ör:şenay, çiçek:)

ay urla 1 nisanda doğurdu ya benim hala inanasım gelmiyo:)
gerçi şaka olsaydı şimdiye çoktan damlamıştı da yine de inanasım gelmiyo

Aynen bende inanamıyorum urlanın doğum yaptığına..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Darısıda bize olsun inşallah...

Urlayı aradım ....

Ege nın sesını duydummmm

emmeye ÇalıŞıyomuŞ,, mÜsaıt deĞıldı,,

sonra yenıden konuŞuruz dedımmm..

Kız gerÇekten doĞurmuŞ.. Nısan 1 Şakası yapmamıŞ...

Sesı ıyı gelıyordu...

slmkızlar herkes bebeklerin hareketlerinin azaldığını söylüyo benimoğluşta inadına kıpırdakeller kollar ultrasondadoktorda inanamadı bi saniye af yok amatabi kilosu çokdeğil onlada alakalı olabilir.yada çokkkk yaramaz bi evladım olacak gözüm aydıngamyoncuiremsu

yaa doğurmuşmu cnm benim yaa tamda işten ayrılır ayrılmaz
maşallah onlara Allah uzun ömürler versin

ehe demek cidden doğurmuş
maşallah ege bebeğe resminden önce sesi geldi demek:)

kızlar ya benim en takıldığımşey bebeğe su verilir mi?çok bilen kayınvalidem vermeliyiz diyo kimi sitede verilir kimsinde verilmez yazıyo dün 0_1 yaş beslenme kitabı aldım anne sütüalınırken ilk 4_6 ay su verilmesine gerek yoktur anne sütü zaten %80 sudur yazıyo.toplumda sarılık olursa sus verilmedi deniyo fikri bilgi olan varmı?

ilk 6 ay sadece anne sütü yetrli suya gerek yok.ama anne sütü yetersiz ve bebek kilo almıyorsa 4. aydan itibaren ek besine geçilebilir diyo benim şu an okuduğum kitapta.

canım benim bildiğim ilk altı ay anne sütü alıyorsa hiçbişi verilmiyo su dahil.
ama benim yeğenim çok sıcaklarda doğmuştu annem arada bi iki çay kaşığı su veriyodu

Ayy maşallah urlanın bebişine..
Darısı bizim başımıza Şirvan..
Nasıl gidiyor kontroller..
Ben dün gittim
Haftaya çarşamba tekrar gideceğim..

offfffff ben de artık bebeğimi emzirmek istiyorum.şu son günler ne kadar da zor geçiyomuş ya.ama tabi bi tarafım da planlanan günde olsun doğum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…