2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaslar....dr. geldik...cok kalabalıktı hastane valla cok kotu oldum...nst ye giremedim doğum vardı...dr. aradan ultrasonla baktı benim kızı keyfi yerindeymiş 3.400 olmuş ...oglenden sonra bir dah gidecez ve catı ile nst muayenesi var...ardından nasipse su doğum olayını bir konusacaz...

Ama cok beklediğim icin mi nedir tansiyonum yuksek cıktı 15-8 dr. cok iyi davrandı...ama ben de tırstım hani...

bu arada benim dr. muayenesi doğum hanenin hemen yanında ..beklerken icerde iki doğum vardı...biribaşladı ay kadıncağızın cığlıkları dışarı kadar geliyordu...valla tırsttttttttttttttııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm

artık bebişlerimz de çıkmak istiyor.sıkıldı yavrucaklar daracık yerde.benimki de bugün kıpır kıpr hiç durmuyo.normalde bu kadar hareketli değildir bu saatlerde.
benimde şafak 5 özlemçbende de heyecen yok ama merak var fazlasıyla.

bence de selin nisa:)

hoşgeldin didem.

maşallah kocaman olmuş bebişin.az kaldı artık tansiyonun çok sorun olmaz inşallah.

kızlar april aradı..

emir bebek geldiii...
3350 gr- 51 cm ..dünyaya gelmiş... epidural sezeryan .....

maşallah...... bebişimize....

aprilde doğurmuş hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün.....................................

kızlar april aradı..

emir bebek geldiii...
3350 gr- 51 cm ..dünyaya gelmiş... epidural sezeryan .....

maşallah...... bebişimize....

maşallah bir erkek bebeğimiz oldu demek Allah analı babalı büyütsün inş...

i yuksel maşallah cnm bebişe sendemi normal istiyosun

bende bi arkadaşın yanından geldim 24 gün oldu bebek doğalı spinal sezeryan oldu kendi isteğiyle çok övdü valla sezeryanı çok kararsız kaldım offf

Kızlar merhaba
Baya boşalmış bizim topik
Doğumlarda çoğaldı
Darısı doğuramayan nisan annelerine
Hayırlısıyla olsun inşallah...

kızlaaar hastaneden giriorum kucağımda bebek emzirirken tek elle yazıom:) biz yarın çıkıoruz aranıza dönücem.:) inanılmaz bi duygu bu aşık oldummmmmmm oğluma:)

çiçekiiim hoşgeldin yaa
hala hastamnedemsin yaa sen bebişi ve sni çok merak ediyoruz
topiğimizde yeller esiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…