hoşgeldınız doğuran ve doğuramayan arkadaşlarım öptüm hepınızı,bız bugün son kontrole gıdecez nasıpse kızım hıç rahat durmuyor yolda gelmeye kalkmasa barı,rüyalarımda sapıttı uyuduğum kadarıyla kısa kesık saçma rüyalar,heyecan fazla yok hala bende,şafak 2 şaka gıbı
bence de selin nisa:)
merhaba arkadaslar....dr. geldik...cok kalabalıktı hastane valla cok kotu oldum...nst ye giremedim doğum vardı...dr. aradan ultrasonla baktı benim kızı keyfi yerindeymiş 3.400 olmuş ...oglenden sonra bir dah gidecez ve catı ile nst muayenesi var...ardından nasipse su doğum olayını bir konusacaz...
Ama cok beklediğim icin mi nedir tansiyonum yuksek cıktı 15-8 dr. cok iyi davrandı...ama ben de tırstım hani...
kızlar april aradı..
emir bebek geldiii...
3350 gr- 51 cm ..dünyaya gelmiş... epidural sezeryan .....
maşallah...... bebişimize....
ekim29 bısı sorucam cnm ya,sezeryanda gecelik mı daha ıyı oluyor,pijama mı gıymek daha ıyı oluyor?
kızlaaar hastaneden giriorum kucağımda bebek emzirirken tek elle yazıom:) biz yarın çıkıoruz aranıza dönücem.:) inanılmaz bi duygu bu aşık oldummmmmmm oğluma:)
Hoşgeldin canım..kızlaaar hastaneden giriorum kucağımda bebek emzirirken tek elle yazıom:) biz yarın çıkıoruz aranıza dönücem.:) inanılmaz bi duygu bu aşık oldummmmmmm oğluma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?