2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkadaşlar ama benden başka kimse yok.çok üzüldüm ya.ne güzeldi kalabalık cıvıl cıvıl olduğumuz günleri özledim.

canım hoşgeldin.hayırlı olsun yeniden.

Allah rahat bi doğum nasip etsin.sağlıcakla alırsın inşallah bebişini kucağına.dualarımız seninle.

çok sevindim.hikayeni okudum.maşallah iyi üstesinden gelmissin.

selam kızlar.
ne şanssızlık ki kimsecikler yokken girdim topiğe.
öncelikle anne olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doğum yaptığımdan beri ancak bilgisayarı elime alabilme fırsatım oldu. Bu 5 gün oldukça zor geçti. Ama çok şükür şu anda daha iyiyiz. Emzirme problemi yaşadık. Kızıma ısrarla mama vermediğimiz için de aç kaldı,çok ağladı kilo verdi sarılığı arttı. neyse hatırlamak bile istemiyorum son bikaç günü. herşey daha iyiye gidecek inşallah.
Allah bundan sonra doğum yapacak bütün arkadaşlarımızın da yardımcısı olsun. Sonra görüşmek üzere

günaydın kızlar bugün ilk defa 10:30 kadar yattım..
tel .uyandım...
teyzem geliyormuş...

mecburen kalktım..
şimdi börek yapıcam ... evde yufka vardı... aklıma o geldi..

artık bugün ara sıra girerim..
ev hanımı evde .. misafir ağarlayacak.. allahtan yapancı değil. teyzemmm

kızlar kimse yok ama doğum yapan annelere soruyorum mesela şimdi benim göğsümden süt geliyor doğumdan sonrada gelir mi genelde anneler hep süt sorunu yaşamış şimdi göğsümü sıkınca bayağı süt geliyor doğumdan sonra neden gelmiyor yarın sezeryanım var çantama bir göz attım son eksiklikler için ama sanki hep bir şeyler eksik gibi geliyor ayyy çok heycanlıyım....

canım benim hamileyken hiç gelmedi göğsümden süt. ama sezeryandan sonra azar azar da olsa geldi. ne duyduysam yedim içtim. humana stil tea, rezene çayı, helva, kayısı suyu, bol bol su.sonra da bi geldi sütler. çok sertleşti göğüslerim. kızım boşaltamadı. kaç gündür sağarak onları boşaltmaya çalışıyorum.ama yoluna giriyo yavaş yavaş

kızlar biz hala kızımın ismini koyamadık. bugün yarın koymamız gerekiyor. karar veremiyorum.
selen nisa mi
selin nisa mı
ne dersiniz.

canım benimde göğsümden süt geliyor.. doğumdan sonrada gelir inşallah...
sıkma değicektim..doğumu tetikler diye ama yarın zaten doğum yapacan ...

Maşallah meleğine.Tam koca yanak....
.
kızlar biz hala kızımın ismini koyamadık. bugün yarın koymamız gerekiyor. karar veremiyorum.
selen nisa mi
selin nisa mı
ne dersiniz.

Selen Nisa daha bir uyumlu gbi....a.s

hoşgeldınız doğuran ve doğuramayan arkadaşlarım öptüm hepınızı,bız bugün son kontrole gıdecez nasıpse kızım hıç rahat durmuyor yolda gelmeye kalkmasa barı,rüyalarımda sapıttı uyuduğum kadarıyla kısa kesık saçma rüyalar,heyecan fazla yok hala bende,şafak 2 şaka gıbı

bu arada bende kayınvalıdemın gönderdığı gecelığın yanına bır tane daha bakacam modern bışı yanı belkı dızde alırım kendımede hoş görünıım canım demı,yoksa annemınkılere kalacam dr.dan önce çarşı ışını hallederım kısmetse

Serap sen ne yaptın.....nasıl geÇİyor gÜnler....
Şu gecelİkÇİler nerdeydİ... Bu arada kadıkÖye gelecem bakım barİİİ

bişey yapmadım öööle bekliyorum işte! seminer var diye aradılar cuma günü..gitcek misin? gecelikçi bahariyede bi garanti şubesi var, onun karşısındaki sokaktan doğruca aşağı inince oralarda var..ama eminönüde de güzel modeller vardı hiç oralara baktın mı? optimumda da daginin outleti var, oradakilerde uygun hemde güzel..

selen nisa mi
selin nisa mı
ne dersiniz.

bence selin nisa güzel...selenin anlamını pek sevmiyorum ben ama sen bilirsin tabiiii ::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…