Merhaba arkadaşlar
Oğlum ve ben bugün evimize geldik.Oğluma evimizi gezdirdim,odasını gezdirdim.Sevmiş oacak k yatağında deliksiz bir uyku çekti.
İkimiz de çok şükür gayet iyiyiz.Geçmiş okuyamadım ama destek olan ve iyi dileklerni belirten tüm arkadaşlara teşekkürler.
Ben fırsat bulunca tekrar gelirim.Şimdilik hoşçakalın.
Evet, koskocaman 9 ayı geride bıraktık. İyisiyle kötüsüyle hayatımızın en önemli günlerini birlike paylaştık. Bugüne kadar bana destek olan ya da olmayan, herhangi bir sorunumda moral veren, anne olmuş ve olmayı bekleyen tüm muhteşem kadınlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız, iyiki, yüzlerinizi görmesemde, hayatıma girdiniz. Kalplerimiz hep birlikte attı.. Biz geldik bebeğimle yolun sonuna, yarın içiçe yaşadığımız 9 aylık serüvenimiz sonlanıcak. Dualarınızı benden esirgemeyin bende yarın doğuma girerken her biriniz için dua edicem..
İşallah bi sonraki yazımı, bebeğim kucağımdayken yazmak nasip olur! Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, Allah herkesin çocuğunu anne ve babasına bağışlasın...
Hoşçakalına.s.
HERKESE GÜNAYDIN ANNECİKLER BENDE GELDİM ARTIK SÜT SORUNUMUZ HALLOLDU DÜN AKŞAM geldide rahat ettik iyiyiz biz kızım la doyamıyoruz birbirimze hikayemi yazdım kızlar nisan annelerinde de var doğum öykülerinde de var ancak bu saatee girebiliyorum bugünlerde böyle galiba doğum yapanları gördüm sevindim herkesin gözü aydın ara ara bakarım öptm sizi
kızlar kimse yok ama doğum yapan annelere soruyorum mesela şimdi benim göğsümden süt geliyor doğumdan sonrada gelir mi genelde anneler hep süt sorunu yaşamış şimdi göğsümü sıkınca bayağı süt geliyor doğumdan sonra neden gelmiyor yarın sezeryanım var çantama bir göz attım son eksiklikler için ama sanki hep bir şeyler eksik gibi geliyor ayyy çok heycanlıyım....
kızlar kimse yok ama doğum yapan annelere soruyorum mesela şimdi benim göğsümden süt geliyor doğumdan sonrada gelir mi genelde anneler hep süt sorunu yaşamış şimdi göğsümü sıkınca bayağı süt geliyor doğumdan sonra neden gelmiyor yarın sezeryanım var çantama bir göz attım son eksiklikler için ama sanki hep bir şeyler eksik gibi geliyor ayyy çok heycanlıyım....
kızlar biz hala kızımın ismini koyamadık. bugün yarın koymamız gerekiyor. karar veremiyorum.
selen nisa mi
selin nisa mı
ne dersiniz.
selen nisa
kızlar biz hala kızımın ismini koyamadık. bugün yarın koymamız gerekiyor. karar veremiyorum.
selen nisa mi
selin nisa mı
ne dersiniz.
selin nisa bence.bu arada hoş geldin.
hoş bulduk canım. bana da selin daha kolay gibi geldi. of ne zor ya napıcaz bilmiyorumselin hanım daha kolay söyleniyo
HERKESE GÜNAYDIN ANNECİKLER BENDE GELDİM ARTIK SÜT SORUNUMUZ HALLOLDU DÜN AKŞAM geldide rahat ettik iyiyiz biz kızım la doyamıyoruz birbirimze hikayemi yazdım kızlar nisan annelerinde de var doğum öykülerinde de var ancak bu saatee girebiliyorum bugünlerde böyle galiba doğum yapanları gördüm sevindim herkesin gözü aydın ara ara bakarım öptm sizi
selen nisa mi
selin nisa mı
ne dersiniz.
Serap sen ne yaptın.....nasıl geÇİyor gÜnler....
Şu gecelİkÇİler nerdeydİ... Bu arada kadıkÖye gelecem bakım barİİİ
selen nisa mi
selin nisa mı
ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?