2009 Nisan Anneleri buraya

sancısı yoktu...suyu azaldı diyede doktor eve göndermemiş..
Akşam 7 suni sancı vermeye başlamış.. Azar azar....

Ertesi gün akşam doğum olmuş...

Bebek 2880 gr - 50 cm

keşke hepiniz yakın olsaydınız da hepinizi görmeye gelsemm

doğuramayanlar die listemi yapsak :))
keşke ya bende çok gelmek isterim bütün arkadaşların bebeğini görmeye

kızlar karnım aç benim ya akşam yemeği yemedim ne yerni bu saatten sonra acil fikir bekliyorum

Serap sen ne yaptın.....nasıl geÇıyor gÜnler....
Şu gecelıkÇıler nerdeydı... Bu arada kadıkÖye gelecem bakım barııı

Pazartesı gÜnÜ s_ebruyla yan yana nst baĞlandık...

Beraber konuŞuyorduk... O bugÜn ÇoÇuĞu var yanında -- benım ıÇımde.....

Pazartesİ gÜnÜ s_ebruyla yan yana nst baĞlandık...

Beraber konuŞuyorduk... O bugÜn ÇoÇuĞu var yanında -- benİm İÇİmde.....

onun haftasına gelince inş.bizimde bebeklerimiz kucaklarımızda olacak az kaldı 9 ay geçti şurda 2-3 haftamı geçmeyecek

bncede bursasu ..birsey yeme..süt iç daha faydalı

kız süt nereme :))
beni tok tutmazki neysem kocişe yoğurt paparası yaptırdımonu yiyorum

valla mart anneleri ve bebişleri topiğini okuyom arada valla gozum korkuyor ...bizi daha ciddi sorunlar bekliyorrrrr..Allah yardımcımız olsun............

Kızlar maÇ bıtmıŞ bız eve gıdıyoruz.....

Saat geÇ olmuŞ.. Yarın gÖrÜŞmek Üzere....

Byyy ..

ÖpÜyorum sızı

HERKESE GÜNAYDIN ANNECıKLER BENDE GELDıM ARTIK SÜT SORUNUMUZ HALLOLDU DÜN AKŞAM geldide rahat ettik iyiyiz biz kızım la doyamıyoruz birbirimze hikayemi yazdım kızlar nisan annelerinde de var doğum öykülerinde de var ancak bu saatee girebiliyorum bugünlerde böyle galiba doğum yapanları gördüm sevindim herkesin gözü aydın ara ara bakarım öptm sizi

günaydın herkese...

elevinya hadi gözün aydın süt sorunun hallolmuş maşallah o ne güzellik kız öyle nasıl tatlı bir bebek rabbim analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin.

bu gece çok zor uyudum çok heyecanlıyım yarın allah izin verirse anneyim bu saatlerde oğlum kollarımda inşallah çok değişik bir duygu ya bugün babamla kız kardeşimde gelecek kadromuz tamamlanmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…