anladım canım,bnm dr sonta takılmıcak dedi,yap da gel dedi:))) gecelik de alayım nolur noolmazcanm dogumdan sonra sonta takılı duruyo bi kaç saat gecelik daha ii ama daha sonra pijama takımı giymiştim ikisinede gerek duyuluyo yani
kızlaaar hastaneden giriorum kucağımda bebek emzirirken tek elle yazıom:) biz yarın çıkıoruz aranıza dönücem.:) inanılmaz bi duygu bu aşık oldummmmmmm oğluma:)
zaten geçe rüyamda gördüm...
kucağımda bir bebek , oğlummuş.. koca kafalı bir şey...
kocaman gözler yeşil yeşil bana bakıyordu....
evde doğurmuşum bide... çoçuk kucağımda beni hastaneye götürün diye bağırıyordum..kordonu kesilmemiş ti daha....
eşim yoktu -- baba baba beni hastaneye götür diye ağlayıp bağırıyordummm
çiçeği basmıs şekerimmmm,şirvan kimi ateş basmı anacım ben gebelik boyunca yandım durdum bi doğurdum hastanede sıcak su torbası koydurdum ayaklarıma dondum resmen
çıkarana kadar ye şirvan
hurmanın bi zaararı yok ,
arkadaşımın hamilelikte şekeri çıkmıştı doktoru şeker ihtiyacını hurmadan almasınu sölemişti sürekli hurma yiyordu yanlız işin ilginç tarafı 38.haftaya kadar 1 kere bile sancısı olmadıSS
kız rüyanda bile süslü karılığı elden bıralmıyorsun ...delikafaduldendelikafaduldensenin rüyan bebekle ilgili benimkisini duysan
rüyamda bi hakim beni beğenmiş görmeye gelcekmiş ama adam yaşlı beyaz kafalı bişey
hani eski türk fimlerinde hulusi kentmen gibi:))
kuaföre falan gittim suratıma bi ton fondoten sürdüm beni beğenmsi için heheh
düşün ne hallere düştük yaşlı adam beğendirmeye çalışıyorum kendimi hehe:))
kız şirvan allah seni napmasın, dağ deil anacım DAGİ diye bi marka varya, onun optimumda outlleti var..ben baktım çok güzel lohusa gecelikleri falanda vardı..ama ben zaten aldığım için almadım..fiyatlarıda çok uygundu..seminere bende gelirim dedim ama canım gitmek istemiyooo! bide benimde kociş erken gelirse yarın bizde pazara gideriz belki..aklıma gelmişken kadıköyde emelle baktığımız gecelikçide yalnızca geceliik satılıyodu ve fiyatları 20 ytl den başlıyodu..
bu arada dün sabah benzer bi rüyada ben gördüm..evdeymişim eşime doğum başladı diyorum dur biraz daha bekleyelim diyo, beklerken doğuruyorum..senin bu gamsızlığın yüzünden evde doğurdum işte diye kızıyorum...oğlumu kucağıma alıyorum masmavi gözleri var bana bakıyo, beyaz bi tulum var üzerinde de..hemen emzireyim diyorum saldırıyo memeye, emmeye başlıyo!! çok tatlıydı ama yaaaaaaaaaa!!
aradım benimkini ne yemek yapayım sana diye kahvaltı yapalım dedi..bende patates haşlayayım dedim, çayla seviyo benim kociş, kaşar falan rendelicem,tereyağıyla birlikte patatesler sıcakken üstüne döküp yiyo...hemde hafif olur :)
merhaba arkadaşlar...en sonunda hastaneden gelebildim..yahu ne gündü be... neyseki o iğrenc catı muayenesini atlattık, ve en sonunda dr. gün alabildik.. Allah nasip kısmet ederse, 16 Nisan Persembe gunu Baharnur'uma kavusacam kızlar...dr. tedirginliğimden dolayı sezeryana tamam dedi...39. Haftaya girmiş oluyom o zaman...inşallah önceden gelmeye kalkmaz...
sizler neler yaptınız
bızde geldık kontrolden bakalım,bebışımız ıyı çok şükür,cumartesı sabah 9 da gelıyor Ece kız nasıpse,öpüyoruz herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?